11 Nisan 2014, Cuma 09:19:37

"SKANDAL HAVALİMANI" İÇİN EK ÖDENEK İSTEĞİ!

Almanya'nın başkenti Berlin’de bugüne kadarki maliyeti 4,3 milyar Euro’yu bulan BER Havalimanı için yönetim kurulu 1,1 milyar Euro’ya daha ihtiyaç olduğunu söyledi. Ancak terminallerin ne zaman faaliyete geçeceği henüz belli değil.
  • inşallah 3, havalimanının sonu buna benzemez.
  • typisch deutsch...!! askeri mimariden baska mimari olmadigina inanan bir Ülke ve insanlari !!

Almanya’nın başkenti Berlin’de yılan hikayesine dönen BER (Berlin-Brandenburg) havalimanı için Yönetim Kurulu Başkanı Hartmut Mehdorn, 1,1 milyar Euro daha talep etti.

Handelsblatt gazetesi, Mehdorn’un Federal Meclis’e konuyla ilgili bir teklif sunduğunu ve meclisten yeni bir finans kurulu oluşturmasını da istediğini aktardı.

Normal şartlarda Kasım 2011’de faaliyete geçmesi planlanan ancak projedeki hatalar ve aksaklıklar nedeniyle halen açılışı gerçekleşmeyen BER havalimanı için bugün bir toplantı daha yapılacak.

BER Havalimanı Denetleme Kurulu Başkanı ve Berlin’e hükümet eden Belediye Başkanı Klaus Wowereit (SPD) açılışın ne zaman yapılacağına dair henüz net bir açıklama yapacak durumda olmadıklarını kaydetti.

Bugünkü toplantıda Mehdorn’un Federal Meclis’e sunduğu teklifin ele alınacağı öğrenildi. Eğer havalimanı bu şekilde tamamlanırsa toplamda 5,4 milyar Euro’ya mal olacak. (Zaman)

"SKANDAL HAVALİMANI" İÇİN EK ÖDENEK İSTEĞİ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

aırport ~ 10 yıl önce
inşallah 3, havalimanının sonu buna benzemez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
777-9 ~ 10 yıl önce
Zamanından önce bile biter.Gücümüze kendimize güvenelim..
sinan akerman ~ 10 yıl önce
typisch deutsch...!! askeri mimariden baska mimari olmadigina inanan bir Ülke ve insanlari !!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
deutsch ~ 10 yıl önce
kedi uzanamadığı ciğere ne der sinan bey!
sinan akerman ~ 10 yıl önce
liebe deutsch ,,deutsch yazmakla deutsch,,uzakdan bakmakla kedi olunmuyor.Ben 20 yildir almanyada yasayip ve dip.ing.architekt olarak calismaktayim,,bunlarin cigerlerini biliyorum.,ki yorum yaziyorum..tschuss liebe fake deutsch..

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000