13 Temmuz 2013, Cumartesi 15:01:44

ŞIRNAK HAVALİMANI İÇİN 'ELÇİ' SEVİNCİ

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, geçen yıl hayatını kaybeden Diyarbakır Bağımsız Milletvekili Şerafettin Elçi'nin adının Şırnak Havaalanı'na verildiğini açıklaması Cizre'de memnuniyetle karşılandı...
  • Demokrasi için gaz bombası ve kurşunlara hedef olup canlarından olanların adını da unutmayalım ve isimlerini caddelere ve meydanlara verelim.
  • Yakinda öcalan nin ismini verir biryere oy toplamak icin .
  • Devletine ve milletine basari ve serefiyle hizmet etmis kisiler, kokeni, dini, dili kim olursa olsun Turkiye Cumhuriyeti tarafindan boyle odullendirilmelidir. Yalniz bunu yaparken isi sadece politikacilar adina yapmamak lazim. Onlarin yaninda devletin kademelerinde, TSK'da , Universitelerde, halk icinde, ticaret dunyasinda T.C.'ye ayni sekilde hizmet etmis insanlarda kapsam icinde olmali ve odullendirilmelidir.
  • evet halen faşist zihniyetlerin bu ülkede yaşamaşı
  • TÜRKİYE nin başına gelen EN BÜYÜK FELAKET nedir biliyormusunuz.
  • Hayırlı olur inşallah bu ülkede yaşayan her insan kıymetlidir ister Türk ister Kürt ister başka ırktan olsun. Ama bu ülkenin kötülüğünü isteyende şerefsizdir ister Türk ister Kürt ister başka bir ırktan olsun işte bu kadar!!!!!!!
  • Doğru bir karar olmuş, değerli insanların ölümsüzleştirilmesi, gerekli değerin öldükten sonra bile olsa verilmesi çok önemli. Teşekkürler.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, geçen yıl hayatını kaybeden Diyarbakır Bağımsız Milletvekili Şerafettin Elçi'nin adının Şırnak Havaalanı'na verildiğini açıklaması Cizre'de memnuniyetle karşılandı.

Müjde, hem Elçi ailesini hem de Cizrelileri sevindirdi. Cizreliler, "Şırnak Havalimanı'na Şerafettin Elçi'nin ismini vermesine biz çok memnun kaldık. Çok sevindik. Rahmetli Şerafettin Elçi, ismi havaalanına verilmeye layık bir kişidir. Çok memnun kaldık. Başbakan'a teşekkür ediyoruz." dedi.

ŞIRNAK HAVALİMANI İÇİN 'ELÇİ' SEVİNCİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Demokrasi için ~ 11 yıl önce
Demokrasi için gaz bombası ve kurşunlara hedef olup canlarından olanların adını da unutmayalım ve isimlerini caddelere ve meydanlara verelim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A330 ~ 11 yıl önce
Yakinda öcalan nin ismini verir biryere oy toplamak icin .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
T.C. ~ 11 yıl önce
Devletine ve milletine basari ve serefiyle hizmet etmis kisiler, kokeni, dini, dili kim olursa olsun Turkiye Cumhuriyeti tarafindan boyle odullendirilmelidir. Yalniz bunu yaparken isi sadece politikacilar adina yapmamak lazim. Onlarin yaninda devletin kademelerinde, TSK'da , Universitelerde, halk icinde, ticaret dunyasinda T.C.'ye ayni sekilde hizmet etmis insanlarda kapsam icinde olmali ve odullendirilmelidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yigt ~ 11 yıl önce
evet halen faşist zihniyetlerin bu ülkede yaşamaşı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
çok aramış mı ~ 11 yıl önce
TÜRKİYE nin başına gelen EN BÜYÜK FELAKET nedir biliyormusunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fff0 ~ 11 yıl önce
sen misin?
Aviator ~ 11 yıl önce
Hayırlı olur inşallah bu ülkede yaşayan her insan kıymetlidir ister Türk ister Kürt ister başka ırktan olsun. Ama bu ülkenin kötülüğünü isteyende şerefsizdir ister Türk ister Kürt ister başka bir ırktan olsun işte bu kadar!!!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aynen ~ 11 yıl önce
aynen öyle Türk Kürt farketmez yeterki ülkesini sevsin ama Şerafettin Elçi milletvekili yeminini kabul etmememiz mümkün değildir demiş ve etmemiştir.KA BUL ETMEDİĞİ YEMİN ŞÖYLEDİR Devletin varlığı ve bağımsızlığını, vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğünü, milletin kayıtsız ve şartsız egemenliğini koruyacağıma; hukukun üstünlüğüne, demokratik ve laik Cumhuriyete ve Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı kalacağıma; toplumun huzur ve refahı, milli dayanışma ve adalet anlayışı içinde herkesin insan haklarından ve temel hürriyetlerden yararlanması ülküsünden ve Anayasaya sadakattan ayrılmayacağıma; büyük Türk milleti önünde namusum ve şerefim üzerine andiçerim.''
doğru ~ 11 yıl önce
Doğru bir karar olmuş, değerli insanların ölümsüzleştirilmesi, gerekli değerin öldükten sonra bile olsa verilmesi çok önemli. Teşekkürler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000