09 Haziran 2014, Pazartesi 15:00:08

SERHAN ÖZSOYSAL’DAN KIZINA SON VEDA!

Sivil havacılık sektörünün tanınan isimlerinden Serhan Özsoysal, kızını son yolculuğuna uğurladı. Cenazede gözyaşları sel oldu.
  • Cevahir)Yüce Allah kimseye böyle acı yaşatmasın zordur arkadas..Allah sabır İhsan eylesin aileye merhumeninde mekanı cennet olur inşallah yüce Allah taksiratını affeylesin.
  • Evladımız nurlar içinde yatsın, mekanı cennet olsun. İzmir'de olduğumdan bugün sevgili Serhan'ıma ve ailesine destek olamadığım için çok üzgünüm. PVT
  • Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın. Nur içinde yatsın güzel kız.
  • Sevgili abim kardesimizin yattigi yer mekani cennet olsun . Tekrar basiniz sagolsun . Sizlere Allah sabir ihsan etsin . Saygilarimla abim.

Geçtiğimiz dönemde Fly Havayolları, Golden Havayolları ve Amsterdam Havayolları gibi şirketlerde şimdi de Fly Express Dubai’de üst düzey yöneticilik yapan Serhan Özsoysal’ın 16 yaşında hayata veda eden kızı Melis Özsoysal son yolculuğuna uğurlandı.

Ataköy 5. Kısım Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Eyüp Mezarlığı’na defnedilen Melis Özsoysal’ın cenazesinde gözyaşları sel oldu. Havacılık sektöründen çok sayıda kişi katıldığı cenazede Serhan Özsoysal ve eşinin ayakta zor durduğu görüldü.

AirportHaber Ailesi olarak Özsoysal ailesine ve yakınlarına başsağlığı, hayatının baharında hayata veda eden Melis Özsoysal’a da Allah’tan rahmet diliyoruz.



























SERHAN ÖZSOYSAL’DAN KIZINA SON VEDA!

Yorumlar

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Cevahir)Yüce Allah kimseye böyle acı yaşatmasın zordur arkadas..Allah sabır İhsan eylesin aileye merhumeninde mekanı cennet olur inşallah yüce Allah taksiratını affeylesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kardeşimiz ~ 10 yıl önce
Evladımız nurlar içinde yatsın, mekanı cennet olsun. İzmir'de olduğumdan bugün sevgili Serhan'ıma ve ailesine destek olamadığım için çok üzgünüm. PVT

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Acı ~ 10 yıl önce
Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın. Nur içinde yatsın güzel kız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SELCUKHAN BARANDIR ~ 10 yıl önce
Sevgili abim kardesimizin yattigi yer mekani cennet olsun . Tekrar basiniz sagolsun . Sizlere Allah sabir ihsan etsin . Saygilarimla abim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000