06 Mayıs 2012, Pazar 10:04:09

ŞEREMETYEVO'DA KAZA

Şeremetyevo havaalanında uçak pistten çıktı.
  • Şimdi O belki sızmıştır bile....
  • Rus havayollarını, uçaklarını övüp, THY'ye çamur atan bi krasnodarlı vardı. Noldu ona?
  • hic bir sey yazmayaagim o anladi zaten
  • Geçen Rusya ile ilgili bir haber vardı sanırım... Karnesi Kongo kadar kötü olan bir memleket... Haa bir de bi zat vardı sürekli THY'ye çamur atan, göremez olduk kendisini....

 

Şeremetyevo havaalanında dün akşam 21:32 sıralarında meydana gelen hadisede, Dnepropetrovsk-Moskova seferini gerçekleştiren yolcu uçağı Embraer-145 iniş sırasında pistin 50 metre dışında çıktı. Kaza anında uçakta 20 yolcu bulunurken, olayda yaralanan olmadığı belirtildi.

Havaalanı uçuş kontrol merkezi tarafından yapılan açıklamada, uçağın pistten çıkmasına olumsuz hava şartları gösterildi.

Dün akşam Moskova’da yaşanan şiddetli rüzgar ve fırtına nedeniyle pilotlar duruma göre iniş yapıp yapmayacaklarını kendileri belirlerken, Vnukova ve Domodedovo Havaalanları’nda 8 uçak iniş yapamadı.

Samara ve St.Petersburg’dan kalkıp Moskova’nın Vnukova havaalanına yönelen iki uçak, Samara, St.Petersburg ve Kiev’den kalkıp Domodedovo havaalanına yönelen üç uçak ise varacağı havaalanındaki kötü şartlar nedeniyle havalandığı meydana geri döndü. 

ŞEREMETYEVO'DA KAZA

Yorumlar

Boşverin... ~ 12 yıl önce
Şimdi O belki sızmıştır bile....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nerdesin Krasnodarlı ~ 12 yıl önce
Rus havayollarını, uçaklarını övüp, THY'ye çamur atan bi krasnodarlı vardı. Noldu ona?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
krsnodarli dilini mi yuttun ~ 12 yıl önce
hic bir sey yazmayaagim o anladi zaten

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Güvenlik Karnesi ~ 12 yıl önce
Geçen Rusya ile ilgili bir haber vardı sanırım... Karnesi Kongo kadar kötü olan bir memleket... Haa bir de bi zat vardı sürekli THY'ye çamur atan, göremez olduk kendisini....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000