22 Mayıs 2018, Salı 08:01:37

Şerafettin Elçi Havalimanı personeli iftarda buluştu

Şerafettin Elçi Havalimanı Müdürlüğü, Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğünün (DHMİ) 85. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir iftar programı düzenledi.
  • Geçmişi, yaptıkları ve savundukları ortada olan birinin adının ülkemiz sınırları içinde bir havaalanına verilmesi olacak iş değil ama Türklük faşistliktir Türk diye bir şey yoktur diyen iktidar sayesinde böylelerinin isimleri heryere verildi !
  • Bir İLS yok koca meydanda..hava kötüyse yandın hele rüzgâr tersten eserse diğer piste doğru dürüst yaklaşması yok..
  • Iftar, oruc heryerde gosterile gosterile bagira cagira yapilan reklam malzemeleri oldu, aferin siyasal islama yatirim yaptiniz arkadaslar ilerde atamalariniz iyi olur

Şerafettin Elçi Havalimanı Müdürlüğü, Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğünün (DHMİ) 85. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir iftar programı düzenledi.

Şırnak’ın Cizre ilçesinde bulunan Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanı çalışanları, DHMİ'nin 85. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen iftar programında bir araya geldi. Orhan Doğan Caddesi Sanat Sokağı'nda özel bir restoranda düzenlenen iftar programında kısa bir konuşma yapan Havalimanı Müdürü Şükrü Benek, "Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanı olarak 5 yılda 1 milyon 300 bin yolcu taşımışız ve bunda havalimanı çalışanlarının emekleri çok büyüktür" dedi.

2018 yılında hedeflerinin 400 bin yolcu olduğuna vurgu yapan Benek, "Sadece 4 ayda 150 bin yolcu taşıdık, bu da çok iyi bir rakam. Temmuz 2013 yılında kurulan havalimanımızda üç uçakla başladığımız yolculuğumuzda haftalık olarak 52 sefer düzenliyoruz. Bunda başta Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız, Ulaştırma Bakanımız, Genel Müdürümüz Funda Ocak hanımefendiye teşekkür ediyoruz. Genel müdürümüz her çalışmamızda bize destek çıktı. Havalimanımız uluslararası düzeyde ve personel bazında da hiçbir sıkıntımız yok. Bu anlamda havalimanımızın üst düzeyde hizmet vermesinde emekleri olan bütün çalışanlara teşekkür eder, görevlerinde başarılar dilerim" dedi. 

Şerafettin Elçi Havalimanı personeli iftarda buluştu

Yorumlar

Yuhhh bee ! ~ 6 yıl önce
Geçmişi, yaptıkları ve savundukları ortada olan birinin adının ülkemiz sınırları içinde bir havaalanına verilmesi olacak iş değil ama Türklük faşistliktir Türk diye bir şey yoktur diyen iktidar sayesinde böylelerinin isimleri heryere verildi !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Lll ~ 6 yıl önce
Bir İLS yok koca meydanda..hava kötüyse yandın hele rüzgâr tersten eserse diğer piste doğru dürüst yaklaşması yok..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ILS ~ 6 yıl önce
ILS yazdığına göre bunun ne anlama geldiğini biliyorsun, bunu bildiğine göre bu limanda ILS olduğunu bilmen gerekiyordu. Ya Senin aklın yada akıl hocan yalan sana yalan söylüyor.
Reklam ~ 6 yıl önce
Iftar, oruc heryerde gosterile gosterile bagira cagira yapilan reklam malzemeleri oldu, aferin siyasal islama yatirim yaptiniz arkadaslar ilerde atamalariniz iyi olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000