10 Ağustos 2016, Çarşamba 10:14:31

Şehit Halisdemir'in adı havalimanına verilecek

Şehit Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in adının, Niğde'de yapılması planlanan havaalanına verilmesi için çalışma başlatıldı.
  • Vatana hainlik yapacak leşi vuran bu adam dünyanın en büyük kahramanı.çok kahramanlık öyküsü var.ama bu özel ruhu şadolsun.eli ayağı tetiğe basan parmağı öpülmeli.
  • Niğdenin ihtiyacı olan havaalanının inşaatına bir an önce başlanmalı . Tabikide bu ismin verilmesi çok isabet olur allah mekanını cennet eylesin şehidim.
  • Bu şehit için ne yapılsa azdır. Tarih böyle yiğit az görür
  • Hangi havalimanı?
  • Yapın artık şu havaalanını
  • Nigde'de Hava nesi yapiliyor?
  • Allah Rahmet etsin. Nur icinde yatsin benim kader arkadasim. Allah ailesine ve yakinlarina sabir versin.

Niğde Belediyesi, 15 Temmuz akşamı Ankara'da Özel Kuvvetler Komutanlığında darbeci generali vurduktan sonra şehit edilen ve darbenin önlenmesinde büyük pay sahibi olan Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in adının, yapılması planlanan havaalanına verilmesi için çalışma başlattı.

Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, yaptığı yazılı açıklamada, şehidin babası Hasan Hüseyin Halisdemir'in, Bor ile Ulukışla ilçeleri arasındaki Emen Ovası'na yapılması planlanan havaalanına Ömer Halisdemir'in isminin verilmesi talebi ile ilgilendiklerini kaydetti.

Akdoğan, tüm şehit ailelerinin emrinde olduklarını belirterek, "Türkiye'yi kaosa sürüklemek isteyenlerin oyununu canı pahasına bozan Niğdeli şehidimiz Ömer Halisdemir'in ailesinin istekleri bizim için bir emirdir. Biz, her fırsatta şehit yakınlarımızın taleplerini alıyoruz. Şehidimizin babası Hasan Hüseyin Halisdemir, kendileri adına bir talepte bulunmadı ancak Emen Ovası'na yapılması planlanan havaalanının adının, Ömer Halisdemir Havaalanı olması yönünde bir talepleri oldu. Bu taleplerini biz de ilgili makamlara ileteceğiz." ifadesini kullandı.

Niğde Belediye Meclisinde alınan bir kararla şehrin en büyük meydanına "Kahraman Şehit Ömer Halisdemir Meydanı" adı verildiğini anımsatan Akdoğan, buraya ayrıca Halisdemir’in özgeçmişinin yer alacağı anıt da yapılacağını bildirdi.

Şehit Halisdemir'in adı havalimanına verilecek

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Tetiğe basan parmak öpülesice ~ 8 yıl önce
Vatana hainlik yapacak leşi vuran bu adam dünyanın en büyük kahramanı.çok kahramanlık öyküsü var.ama bu özel ruhu şadolsun.eli ayağı tetiğe basan parmağı öpülmeli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bir an önce yapılmalı ~ 8 yıl önce
Niğdenin ihtiyacı olan havaalanının inşaatına bir an önce başlanmalı . Tabikide bu ismin verilmesi çok isabet olur allah mekanını cennet eylesin şehidim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tk plt ~ 8 yıl önce
Bu şehit için ne yapılsa azdır. Tarih böyle yiğit az görür

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ibrahim ~ 8 yıl önce
Hangi havalimanı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
abraham lincoln ~ 8 yıl önce
yapılması plananlanan diyor Niğde ye diyor! ah ah şu meb ne iş yapar arkadaş yazmayı öğretiyosunuz okumayı, okuduğunu anlamayı neden öğretmiyosunuz!!!
Yasa ~ 8 yıl önce
Yapın artık şu havaalanını

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hava Limasi ~ 8 yıl önce
Nigde'de Hava nesi yapiliyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vatandas ~ 8 yıl önce
Allah Rahmet etsin. Nur icinde yatsin benim kader arkadasim. Allah ailesine ve yakinlarina sabir versin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000