12 Ekim 2009, Pazartesi 10:16:51

SEÇİMLERDE HUKUKSUZLUK SUÇLAMASI

Hava-İş’in mevcut yönetimi ile Gökkuşağı Hareketi arasındaki Yer İşletme seçimleri öncesinde yaşanan sandık yeri tartışması seçimlerin yapılacağı gün de sürdü.
  • Ekmegine , emegine , isine sahip cik , kandirilip ne idugu belirsiz gruplara teman etmeyin , is isten gecmeden birlik ve kararli olun, sendikaniza sahip cikin .!!!
  • Bakma bazen kizariz mizariz ama severiz seni..
  • İktidarda olan yönetim tüm illegal numaralarını yapacaktır. Burada THY personeli uyanık olmalı ve kaderlerini belirleyecek bu seçime mutlaka katılmalıdır. Sendika yönetimi artık hak,huku,işci,emekci yi falan bırakmış ekmeğinin ardına düşmüştür. Kendi egoları onları sonunda yiyecek ve ağalık sistemi kalkacaktır
  • gökkuşağı neden teknikten delege listesi çıkarmadı teknikte çalışanları adam yerine koymadımı yarın sendikacılık yapacaksa delege çıkarmadığı teknik e ne yüzle gelecek yoksa bunun altında başka şeylermi yatıyor
Atilay Ayçin yönetimi ile Bahadır Altan’ın sözcülüğünü yaptığı Gökkuşağı hareketi arasında adeta taktik savaşları yaşanıyor. 12-13 Aralık’taki Genel Kurul öncesinde Yer işletmede bugün başlayan delege seçimleri Ayçin ile Gökkuşağı hareketini bir kez daha karşı karşıya getirdi.

Atilay Ayçin, işverenin delege seçimlerine müdahale ettiğini de öne sürerek, bu girişimin sendika yönetimi tarafından engellendiğini, işverenin Gökkuşağı hareketi ile ortak hareket ettiğini kaydetti.

Seçimler şu sıralarda B kapısı Apron Binasında devam ediyor.

Bu arada Gökkuşağı hareketi, bu sabah saat 06:30 da başlaması gereken delege seçimlerinin, sendika yönetim kurulu üyesi Kaya Sayın tarafından başlangıç saatinden 30 dakika önce tek taraflı oluşturulan sandık kurulu tarafından muhalefet aday listeleri ve sandık kurulu üyeleri olmadan başlatıldığını öne sürdü.

Gökkuşağı hareketi, bütün sendika temsilcilerinin başvurusu sandığın Dış Hatlar terminalinde kurulması yönünde olmasına ve apron çıkış kartı olmayan üyelerin buraya ulaşmasının olanaksızlığına rağmen seçimin, anti demokratik bir şekilde Apronda 3 saat tek taraflı olarak sürdüğü ve itirazlara rağmen ikinci sandık kurulmadığını iddia etti.

Gökkuşağı hareketi ayrıca, üç saat gecikmeli olarak sandığa liste koyabildiklerini kayderek oy kullanamadan vardiyası sona eren personele, “ Geri dönün ve oyunuzu kullanın” çağrısı yaptı.

SEÇİMLERDE HUKUKSUZLUK SUÇLAMASI

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Ekmegine , emegine , isine sahip cik , kandirilip ne idugu belirsiz gruplara teman etmeyin , is isten gecmeden birlik ve kararli olun, sendikaniza sahip cikin .!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bakma bazen kizariz mizariz ama severiz seni..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
İktidarda olan yönetim tüm illegal numaralarını yapacaktır. Burada THY personeli uyanık olmalı ve kaderlerini belirleyecek bu seçime mutlaka katılmalıdır. Sendika yönetimi artık hak,huku,işci,emekci yi falan bırakmış ekmeğinin ardına düşmüştür. Kendi egoları onları sonunda yiyecek ve ağalık sistemi kalkacaktır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
gökkuşağı neden teknikten delege listesi çıkarmadı teknikte çalışanları adam yerine koymadımı yarın sendikacılık yapacaksa delege çıkarmadığı teknik e ne yüzle gelecek yoksa bunun altında başka şeylermi yatıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000