07 Eylül 2010, Salı 08:11:54

SEÇİM YASAKLARI UÇAK KİRALATTI

Pazar günü yapılacak Referandum öncesi seçim yasakları başladı. Yasaklar nedeniyle Başbakan Erdoğan uçak kiralamak zorunda kaldı.
  • Seçim yasaklarının süresi kanunla belirlenmiştir. Bugüne kadar ne ise bugünden sonrada odur. Özel uçakda siyasetçinin kendi iradesidir. Bunu sadece başbakanımız yapmamaktadır. Rahmetli Muhsin Yazıcıoğluda özel bir helikopter ile seçim çalışması yaparken hayatını kaybetmiş idi. Deniz Baykalda özel uçak ile seçim propagandalarına giderdi. Siyasetçilerden biriside bence puan toplamak için tarifeli seferle gidiyorsa oda onun tercihidir. Ama bence sadece ismi farklı 15 kişi tarifeli seferle gitmek ile özel uçak kiralamak arasında bir fark olduğunu düşünmüyorum maliyet olarak.
  • Seçim yasakları a partisi böyle yapıldı, b partisi şöyle oldu değil 20 sene önce neyse, 10 sene önce neyse şu anda öyle oldu. Hükümette hangi parti varsa seçim yasakları başlayınca kanun gereği neyi nasıl yapacaksa o şekilde yapar.. Şu anki durumun geçmiş dönemlerden hiçbir farkı yok. Yok seçim yasakları 20 gün başlasın diyorsanız kanunu da değiştirecek siyasi partiler de duyurulur..
  • Bugune kadar devletin tum imkanlarini referandum propagandasi icin kullandilar, 3 gun kala yasaklar basladi. Tam TR mantigina uygun bir olay. Peki ozel jeti kimin parasiyla kiraladi? Saltanat duskunu bir milletin basbakani da boyle olur. Tarifeli sefer ile hayatta gitmez. Ne de olsa bizim siyasetcimiz kendini her zaman kendisini secen halktan daha ustun gorur. Hep ayricaliklidir, dokunulmazligi vardir, heryerde ozel muamele gormek ister...

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan seçim yasaklarının başlaması nedeniyle dün Azeri işadamı Mübariz Mansimov'a ait hava taksi işletme şirketi Palmali Havacılık'tan kiralanan uçakla seyahat etti.

Başbakan Erdoğan'ın İstanbul'dan Ankara'ya yaptığı seyahati uzun menzilli iş jeti Falcon 900 EX tipi uçakla gerçekleştirdiği öğrenildi.
 

SEÇİM YASAKLARI UÇAK KİRALATTI

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Seçim yasaklarının süresi kanunla belirlenmiştir. Bugüne kadar ne ise bugünden sonrada odur. Özel uçakda siyasetçinin kendi iradesidir. Bunu sadece başbakanımız yapmamaktadır. Rahmetli Muhsin Yazıcıoğluda özel bir helikopter ile seçim çalışması yaparken hayatını kaybetmiş idi. Deniz Baykalda özel uçak ile seçim propagandalarına giderdi. Siyasetçilerden biriside bence puan toplamak için tarifeli seferle gidiyorsa oda onun tercihidir. Ama bence sadece ismi farklı 15 kişi tarifeli seferle gitmek ile özel uçak kiralamak arasında bir fark olduğunu düşünmüyorum maliyet olarak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Seçim yasakları a partisi böyle yapıldı, b partisi şöyle oldu değil 20 sene önce neyse, 10 sene önce neyse şu anda öyle oldu. Hükümette hangi parti varsa seçim yasakları başlayınca kanun gereği neyi nasıl yapacaksa o şekilde yapar.. Şu anki durumun geçmiş dönemlerden hiçbir farkı yok. Yok seçim yasakları 20 gün başlasın diyorsanız kanunu da değiştirecek siyasi partiler de duyurulur..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bugune kadar devletin tum imkanlarini referandum propagandasi icin kullandilar, 3 gun kala yasaklar basladi. Tam TR mantigina uygun bir olay. Peki ozel jeti kimin parasiyla kiraladi? Saltanat duskunu bir milletin basbakani da boyle olur. Tarifeli sefer ile hayatta gitmez. Ne de olsa bizim siyasetcimiz kendini her zaman kendisini secen halktan daha ustun gorur. Hep ayricaliklidir, dokunulmazligi vardir, heryerde ozel muamele gormek ister...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000