01 Kasım 2012, Perşembe 10:04:01

SEA BIRD SEZONU KAPATTI

İstanbul’dan Bodrum, Alaçatı ve Bozcaada’ya yaz sezonu süresince uçuş gerçekleştiren Sea Bird Airlines, yaz tarifesini kapattı. Sea Bird kışın nerelere uçacak?
  • Nasil ya ? Yoneticilige yer personelimi atandi ?
  • Yoneticilik bagaj atarak ogrenilmez!
  • Seabird ve ya calisanlari buradan her seye cevap veriyorsunuz fakat " Acil onlem alinmasi gereklli" baslikli yaziya neden cevap vermiyorsunuz ? Bir de bu tip onem arz eden konulari "Torpil"i onlemek icin savcilik kanali ile yapin. Bahsi konular buyuk suc ! Eger varsa kanidiniz, Savcilik yolu ile yapilacak sikayetler muhakkak degerlendirelecek ve de gerekli islemler baslayacaktir. Ama elinizde bir kanit yok ise bence gereksiz gerginlik yartmayin.
  • şahsen bende uçmam, uçmak zorunda da değilim.. ayıpsa benim ayıbım.. otobüsle bile gitmeye korkarım ben.. kar-buz..
  • sen o kanadanin tundrasi dedigin yerlerde sanki hic dag yok. -20li havalardan bahsediyorsun. Bunca senedir basari ile ucan bir ucaga binmezsen senin ayibin,
  • adaya ucmaya benzemez kayak merkezi 01 Kasım 2012, Perşembe 16:32:16 SEN BİNME OZAMAN ZORLA BINDIRMIYORLARKİ DŞMŞ
  • Kayak merkezleri yuksek rakimli ve cok soguk bolgelerdir. Adaya yada sahil sehrine ucmaya benzemez. Hava ve gorus cok kolay degisebilir. Buzlanma buyuk sorun. Ben o ucaga binmem. Dumduz Kanada Tundrasinda ucmuyorsun daglik bolgelerden ve kis sartlarindan bahsediyoruz. Geciniz.
  • Saros'a ozellikle dalis sporlari ile ugrasan ve maddi durumu nispeten iyi kisiler gidiyor. Hem spor yapip hem de yorucu yolculuk istemeyenler icin ideal olur kanımca..
  • Seabird havayollari yaz sezonunda 28 haziran -31 Ekim arasinda 399 ucus gerceklestiriken 3900 yolcuyu deniz ucagiyla tanistirdi.
  • SEABIRD NEDEN BU KADAR TORPILI EN SON UCUSUMDA KAPTANLA BIRAZ SOHBET ETTIK, ADAMIN AGZI INANILMAZ ALKOL KOKUYORDU. UCAGA BINERKEN HIC KONTROL OLMADIK. INANIN ISTEDIGINIZ KADAR PATLAYICI ILE UCAGA BINERSINIZ. TÜRKIYENIN VE ISTANBULUN EN GÖZDE YERI OLAN SUTANAHMET ÜZERI UCDUK. KÖTÜ NIYETLI BIRILERI VE MALESEF TÜRKIYEDE YETERINCE TERÖR VAR, ISTESELER DÜNYA CAPINDA EYLEM YAPABILIRLER. ACIL AMA COK ACIL ÖNLEM ALINMASI GEREKLI. BEN UCUSDAN SÖNRA GEREKLI YAZISMALARI YAPTIM AMA SEABIRD COK TORPILI OLDUGU ICIN CEVAP DAHI ALAMADIM. ULASTIRMA BAKANLIGINA, TURIZIM BAKANLIGINA VE ICISLERI BAKANLIGINA TEKRAR BURDAN SESLENIYORUM. COK GEC OLMADAN ÖNLEM ALIN.

Kanada yapımı Twin Otter tipi uçakla 28 Haziran’da Haliç’ten Bodrum, Alaçatı ve Bozcaada’ya uçak seferlerine başlayan Sea Bird Airlines, yaz sezonunu tamamladı.


Tek uçakla yürüttüğü operasyonlarda zaman zaman sıkıntılar yaşayan Sea Bird Airlines, bütün olumsuzluklara rağmen başarılı sayılabilecek bir sezonu geride bıraktı. Sea Bird, 29 Ekim’de yaz sezonunun son seferlerini yaparak bir sonraki yaz sezonuna kadar  İstanbul’dan yaptığı Bodrum, Alaçatı ve Bodrum’dan yaptığı Alaçatı seferlerini noktaladı. Sea Bird Airlines’in, kış sezonu süresince sadece Bozcaada operasyonlarına devam edeceği kaydedildi.

Buna ek olarak Kasım ayı içerisinde kış sezonu tarifesini açıklaması beklenen şirketin, kayak merkezlerine uçmayı planladığı öğrenildi.

Sea Bird filosundaki Twin Otter tipi uçağın, hem karaya hem de denize inebilme kabiliyeti bulunuyor.

©Airporthaber.com

SEA BIRD SEZONU KAPATTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Bagaj ATARAK ~ 11 yıl önce
Nasil ya ? Yoneticilige yer personelimi atandi ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Salllaaaaaa ~ 11 yıl önce
Yoneticilik bagaj atarak ogrenilmez!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Herseye cevap var ama ... ~ 11 yıl önce
Seabird ve ya calisanlari buradan her seye cevap veriyorsunuz fakat " Acil onlem alinmasi gereklli" baslikli yaziya neden cevap vermiyorsunuz ? Bir de bu tip onem arz eden konulari "Torpil"i onlemek icin savcilik kanali ile yapin. Bahsi konular buyuk suc ! Eger varsa kanidiniz, Savcilik yolu ile yapilacak sikayetler muhakkak degerlendirelecek ve de gerekli islemler baslayacaktir. Ama elinizde bir kanit yok ise bence gereksiz gerginlik yartmayin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
. ~ 11 yıl önce
şahsen bende uçmam, uçmak zorunda da değilim.. ayıpsa benim ayıbım.. otobüsle bile gitmeye korkarım ben.. kar-buz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
sen o kanadanin tundrasi dedigin yerlerde sanki hic dag yok. -20li havalardan bahsediyorsun. Bunca senedir basari ile ucan bir ucaga binmezsen senin ayibin,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dag yok tabi ~ 11 yıl önce
Sadece bati kanada'da dag vardir. Gerisi duzdur tabi. Ucak iyi olabilir ama daglik bolgede meteogram islemez. Sis olur pus olur ruzgara guven olmaz. Ucak iyi diye riske girmeye ne gerek var. Ha guzel hava beklersin kiralik ucarsin o ayri. Erzurum'a kayaga gittigimde kac sefer mahsur kaldim ben biliyorum. THY inemiyor hemde havalimanina. Siz Twin Otter iyi diyorsunuz hemde dag basinda. Yazicioglu kazasi daha taptaze duruyor iste. Enkaza bile ulasamadilar kac saat.
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
adaya ucmaya benzemez kayak merkezi 01 Kasım 2012, Perşembe 16:32:16 SEN BİNME OZAMAN ZORLA BINDIRMIYORLARKİ DŞMŞ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
adaya ucmaya benzemez kayak merkezi ~ 11 yıl önce
Kayak merkezleri yuksek rakimli ve cok soguk bolgelerdir. Adaya yada sahil sehrine ucmaya benzemez. Hava ve gorus cok kolay degisebilir. Buzlanma buyuk sorun. Ben o ucaga binmem. Dumduz Kanada Tundrasinda ucmuyorsun daglik bolgelerden ve kis sartlarindan bahsediyoruz. Geciniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SAROS'U TUTTUM ~ 11 yıl önce
Saros'a ozellikle dalis sporlari ile ugrasan ve maddi durumu nispeten iyi kisiler gidiyor. Hem spor yapip hem de yorucu yolculuk istemeyenler icin ideal olur kanımca..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Seabird havayollari yaz sezonunda 28 haziran -31 Ekim arasinda 399 ucus gerceklestiriken 3900 yolcuyu deniz ucagiyla tanistirdi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ACIL ÖNLEM ALINMASI GEREKLI ~ 11 yıl önce
SEABIRD NEDEN BU KADAR TORPILI EN SON UCUSUMDA KAPTANLA BIRAZ SOHBET ETTIK, ADAMIN AGZI INANILMAZ ALKOL KOKUYORDU. UCAGA BINERKEN HIC KONTROL OLMADIK. INANIN ISTEDIGINIZ KADAR PATLAYICI ILE UCAGA BINERSINIZ. TÜRKIYENIN VE ISTANBULUN EN GÖZDE YERI OLAN SUTANAHMET ÜZERI UCDUK. KÖTÜ NIYETLI BIRILERI VE MALESEF TÜRKIYEDE YETERINCE TERÖR VAR, ISTESELER DÜNYA CAPINDA EYLEM YAPABILIRLER. ACIL AMA COK ACIL ÖNLEM ALINMASI GEREKLI. BEN UCUSDAN SÖNRA GEREKLI YAZISMALARI YAPTIM AMA SEABIRD COK TORPILI OLDUGU ICIN CEVAP DAHI ALAMADIM. ULASTIRMA BAKANLIGINA, TURIZIM BAKANLIGINA VE ICISLERI BAKANLIGINA TEKRAR BURDAN SESLENIYORUM. COK GEC OLMADAN ÖNLEM ALIN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000