06 Ekim 2012, Cumartesi 09:23:43

SCHIPHOL'U ALARMA GEÇİRDİ

Amsterdam'daki Schiphol Havaalanı'nda Alman turistlerin üzerinden tam 200 canlı tarantula çıktı.
  • Amaçları neymiş? Ben bir tahmin de bulundum. Bence tıbbi bir amaçları olabilir. Araştırılsın, soruşturulsun mutlaka ciddi bir durum ortaya çıkacaktır. Deli mi dürttü de o kadar örümceği taşıyorsunuz yahu?...

Amsterdam Schiphol Havaalanı’nda akıllara durgunluk getirecek bir olay yaşandı. Bir Alman çiftin üzerinden, el bagajı ve bavulundan toplam 200 canlı tarantula çıktı.

Gümrük Müdürlüğü'nün bağlı olduğu Hollanda Maliye Bakanlığı tarafından çarşamba günü yapılan açıklamada, Peru’dan gelen turistlerin bagajında ve kıyafetlerinin içinde, karton kutulara ve cam tüplere saklı tarantulaların yanı sıra birçok kanatlı böcek, çekirge ve kırkayak da çıktığı belirtildi.

Söz konusu hayvanlar, yetkili kurumlar tarafından incelemeye alındı. Haklarında soruşturma açılan Alman çift de verdiği ifadede böceklerin hepsini Peru’da doğada kendilerinin topladığını kaydetti.

Amsterdam Schiphol Havaalanı’nda sık sık hayvan kaçakçılığı girişimleri meydana geliyor. Ancak Hollanda Maliye Bakanlığı sözcüsüne göre, daha önce hiçbir turistin üzerinden bu miktarda böcek çıkmadı. (Deutsche Welle Türkçe)

SCHIPHOL'U ALARMA GEÇİRDİ

Yorumlar

Amaç? ~ 12 yıl önce
Amaçları neymiş? Ben bir tahmin de bulundum. Bence tıbbi bir amaçları olabilir. Araştırılsın, soruşturulsun mutlaka ciddi bir durum ortaya çıkacaktır. Deli mi dürttü de o kadar örümceği taşıyorsunuz yahu?...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000