24 Ekim 2017, Salı 09:04:55

Samsung J7 uçakta alev aldı!

Samsung markasını taşıyan bir telefonunun uçuş sırasında alev aldığı iddia edildi!
  • SAMSUNG
  • Amerikada yanıyorsa eğer iphone alın demek istiyor
  • 3 aylık Note5'te de buna benzer durumlar yaşadım ama suçu bana attılar. Ardından başka bir arkadaşımın note 5'i de gitti. Servisi daha da çirkinleşti. sıkıntı. Bir daha asla Samsung kullanmam.
  • O kadar diyorlardı doğruymuş.

Hindustan Times'ın haberine göre uçak, yolcularından biri olan Arpita Dhal'ın, koltuğunun altındaki çantasından duman çıkmaya başladığını fark ettiğinde uçuş halindeydi. Yolcunun Times'a söylediğine göre o sırada çantasında üç tane telefon vardı ancak bu dumanın sorumlusu, Samsung Galaxy J7 idi.

Dhal için durum, uçağın yangın söndürücüleri çalışmadığı zaman daha da kızışmıştı. Times'a söylediğine göre uçuş sırasında bir panik anı yaşanmıştı.

Kocasının söylediğine göre uçuş ekibi, ateşi kontrol altına alabilmek için telefonu bir su kabının içine koymak zorunda kalmıştı. Konu hakkında ise Samsung henüz bir yorum yapmış değil.

Havayolunun Times'a söylediğine göre de "Jet Airways ekibi durumun kontrolünü hızlı bir şekilde ellerine alarak, talimatlara uygun bir şekilde tüm gerekli önlem adımlarını gerçekleştirdiler."

Ayrıca bu, bir J7'nin patladığı ilk durum değil. Pakistan'da da bir J7, oyun oynayan 4 yaşında bir çocuğun elinde aşırı ısınarak patlamıştı. Tabi ki bu durum, J7'lerin Note 7 benzeri bir genel problem yaşadığı anlamına gelmiyor.

Samsung J7 uçakta alev aldı!

Yorumlar

Sen kulanma, ben kullanirim ~ 6 yıl önce
SAMSUNG

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.... ~ 6 yıl önce
Amerikada yanıyorsa eğer iphone alın demek istiyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
easybook ~ 6 yıl önce
3 aylık Note5'te de buna benzer durumlar yaşadım ama suçu bana attılar. Ardından başka bir arkadaşımın note 5'i de gitti. Servisi daha da çirkinleşti. sıkıntı. Bir daha asla Samsung kullanmam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tango charlie ~ 6 yıl önce
O kadar diyorlardı doğruymuş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000