28 Ağustos 2012, Salı 08:38:43

ŞAM'DA HELİKOPTER DÜŞTÜ!

Suriye'nin başkenti Şam'da Devlet Başkanlığı Sarayı'na yakın bölgede bir askeri helikopter düştü. Suriyeli muhalifler, helikopteri düşürdüklerini iddia ederek, internette görüntülerini yayınladı...
  • Artık muhalif demeyin, bu insanların kimseye hayrı yok, kendilerine bile, Türkiye bugun bunları silahlanadırıyor ama yarın çok başı ağrıyacak. Bu insanlar cahillikle dinin birleştiği o mantıgın olmadıgı noktadaki insanlar tabii ellerinde silah oldugunuda hesaba katacak olursak yarın buyuk sorunlar bizi bekliyor demektir.

Suriye'nin resmi televizyon kanalı Dünya TV, Suriye Devlet Başkanı Beşşar Esad'ın sarayı yakınlarında bir askeri helikopterin düştüğünü duyurdu.

Suriyeli muhalifler ise, dün sabah saatlerinde düşen askeri helikopteri düşürdüklerini iddia etti. Muhalifler, düşen helikoptere ait olduğu iddia edilen görüntüleri internette yayınladı.

Şam'da Suriye ordusu ile muhaliflerin oluşturduğu Özgür Suriye Ordusu arasındaki çatışmalar da devam ediyor.

Şam'ın Daraya bölgesinde 14 kişinin cesedine ulaşıldı. Suriyeli muhalifler, 14 kişinin vahşi şekilde öldürüldüğünü ileri sürdü.

ŞAM'DA HELİKOPTER DÜŞTÜ!

Yorumlar

Suriyeli muhalifler ~ 12 yıl önce
Artık muhalif demeyin, bu insanların kimseye hayrı yok, kendilerine bile, Türkiye bugun bunları silahlanadırıyor ama yarın çok başı ağrıyacak. Bu insanlar cahillikle dinin birleştiği o mantıgın olmadıgı noktadaki insanlar tabii ellerinde silah oldugunuda hesaba katacak olursak yarın buyuk sorunlar bizi bekliyor demektir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000