15 Şubat 2016, Pazartesi 19:26:52

Salyazı Havalimanı için ortak hareket edecekler

Gümüşhane ve Bayburt Kent Konseyleri, ülke gündemine Gümüşhane-Bayburt havaalanı olarak giren Köse Salyazı Havaalanı için ortak hareket etme kararı aldı.
  • İstanbul'da yaşayan o kadar çok Gümüşhaneli varki o havaalanıda yapılıcak arkadaşlar siz kafanızı yormayın
  • Kime niye batıyor bu havaalanı anlamak zor değil. Çok konuşanlar kullanmasın o zaman mantığa bak 10 bin nüfus diyor. Boş muhabbet yapmayın yapılırsa hayırlı deyin kâfi.
  • Ya arkadaş bırakın yapsınlar kendi insanımız istemiyor diye birşey alabilir mi bi mantıklı açıklaması varmı o havaalanı yapılacak yapılmalı da gereksiz yorumlarınızı silseniz iyi olur siyasi düşünceler yüzünden bu havaalanı yapılmazsa kendi nemleketine ihanet etmiş olursun bunu da unutmayın arkadaşlar.
  • Bence söğütalan a yapılsın hem yeni olur hem de anlamı olur
  • 1.170x30 m. pist ve 30x50 m. aprona sahip Köse havaalanının E-190 operasyonu için 2.000 m.ye uzatılması yeterli olacaktır.Terminali de henüz yok.
  • Lazim. Memleketin her kosesine havaalani kesinlikle lazim ancak HER HAVAALANI CANCANLI OLACAK KOCAMAN TERMINALLERI OLACAK YUZLERCE CALISANI OLACAK diye bir sey yok. Kucuk ucaklarin inip kalkabilecegi yurt icinde herkesin heryere gidip gelebilecegi havaalanlari muhakkak lazim. Butun ulkelerde kucuk havaalanlari var BIZE DE MUTLAKA LAZIM. Her bolgemizde en az 1-2 tane kucuk meydan mutlaka lazim. Vizyonunuzu gelistirin neden illaki devasa tesisler olsun ? Sadece havayolu ucaklari insin kalksin-ki? Yap kucuk belediye meydanlari bak genel havacilik ucaklari nasil inip kalkiyor insanlar kurumlar belediyeler jip yerine luks arabalar yerine 80-90 bin dolarlik kucuk ucaklar satin alip ucuyor. Bu konuda Almanya, Fransa, Italya, Ispanya ve hatta Çek Cumhuriyeti bile ornek alinmalidir. Bizim neyimiz eksik bir pist bir kucuk bina yapmaktan???
  • Bayburtluyum, Öncelikle o uçak dolarmı diye kendime sorarken, sırf inada binip uçağı doldurmak için hareket edecek garip bi halkımızın olduğununun farkına vardım. Acaba devletin her köşebaşına havaalanı yapmakla ilgili top secret bi politikası mı var bilgisi olan yazabilir mi ? Nüfusu ortada olan illerde sırf yapmış olmak için havaalanı yaparak devleti zarara uğratmanın haklı bi gerekçesi olmalı.
  • 3 km yol yanına bir kule. Alsana havaalanı
  • Iki sehri toplasan 10p bin nüfus yok. Ama lobiciler accayyip
  • Bu meydana işk inen uçak.

Gümüşhane ve Bayburt Kent Konseyleri, ülke gündemine Gümüşhane-Bayburt havaalanı olarak giren Köse Salyazı Havaalanı için ortak hareket etme kararı aldı.

Bayburt Kent Konseyi Başkanı Ercan Bekiş, beraberinde Bayburt Belediye Meclis üyeleri Nevzat Köse, Kurban Atmaca ve Bayburt eşrafından Ahmet Arslan, Gümüşhane Kent Konseyini ziyaret etti.

Aynı zamanda Belediyesi Meclis üyesi de olan Bayburt Kent Konseyi Başkanı Bekiş, Gümüşhane Kent Konseyi Başkanı Hasan Pir ve Başkan Vekili Ömer Salantur’la bir süre görüştü.

Görüşmeler sonunda varılan mutabakat gereği her iki il kent konseyi, ortak çalışma kararı aldı. İlk ortak çalışmanın da ülke gündemine Gümüşhane – Bayburt Havaalanı olarak giren Köse – Salyazı Hava alanının yaptırılması olacağını belirten her iki konsey başkanı, bu konuda devlet yetkilileri başta olmak üzere ilgililere ortak imzalı mektuplar yazarak konuyu sürekli gündemde tutacaklarını belirtti.

Salyazı Havalimanı için ortak hareket edecekler

Yorumlar Tüm Yorumlar (25)

3429 ~ 7 yıl önce
İstanbul'da yaşayan o kadar çok Gümüşhaneli varki o havaalanıda yapılıcak arkadaşlar siz kafanızı yormayın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nebi ~ 7 yıl önce
Kime niye batıyor bu havaalanı anlamak zor değil. Çok konuşanlar kullanmasın o zaman mantığa bak 10 bin nüfus diyor. Boş muhabbet yapmayın yapılırsa hayırlı deyin kâfi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Halil İbrahim Kaya ~ 8 yıl önce
Ya arkadaş bırakın yapsınlar kendi insanımız istemiyor diye birşey alabilir mi bi mantıklı açıklaması varmı o havaalanı yapılacak yapılmalı da gereksiz yorumlarınızı silseniz iyi olur siyasi düşünceler yüzünden bu havaalanı yapılmazsa kendi nemleketine ihanet etmiş olursun bunu da unutmayın arkadaşlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
şiran ~ 8 yıl önce
Bence söğütalan a yapılsın hem yeni olur hem de anlamı olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
LTBQ ~ 8 yıl önce
1.170x30 m. pist ve 30x50 m. aprona sahip Köse havaalanının E-190 operasyonu için 2.000 m.ye uzatılması yeterli olacaktır.Terminali de henüz yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GENEL HAVACILIK ~ 8 yıl önce
Lazim. Memleketin her kosesine havaalani kesinlikle lazim ancak HER HAVAALANI CANCANLI OLACAK KOCAMAN TERMINALLERI OLACAK YUZLERCE CALISANI OLACAK diye bir sey yok. Kucuk ucaklarin inip kalkabilecegi yurt icinde herkesin heryere gidip gelebilecegi havaalanlari muhakkak lazim. Butun ulkelerde kucuk havaalanlari var BIZE DE MUTLAKA LAZIM. Her bolgemizde en az 1-2 tane kucuk meydan mutlaka lazim. Vizyonunuzu gelistirin neden illaki devasa tesisler olsun ? Sadece havayolu ucaklari insin kalksin-ki? Yap kucuk belediye meydanlari bak genel havacilik ucaklari nasil inip kalkiyor insanlar kurumlar belediyeler jip yerine luks arabalar yerine 80-90 bin dolarlik kucuk ucaklar satin alip ucuyor. Bu konuda Almanya, Fransa, Italya, Ispanya ve hatta Çek Cumhuriyeti bile ornek alinmalidir. Bizim neyimiz eksik bir pist bir kucuk bina yapmaktan???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ercan ~ 8 yıl önce
İyi de küçük deyince de otobüs terminali yapmıyorsun. Polisi lazım, teknisyeni, gümrükçüsü,memuru, işcisi, temizlikçisi bir de Vardiya yapayım derken 150-200 kişiden az çalışanı olmaz bir havalimanının. Karayolu ile (tren dahil) iyi bağlantılarla bölgesel havalimanları daha iyidir.
Ercan'a ~ 8 yıl önce
Koyma kardeşim polis filan. Hiç bir şey koyma, kent konseyyi arada bakımını temizliğini yapsın BÜTÜN DÜNYADA OLDUĞU GİBİ. Bu paranoyaları, bu korkuları endişeleri kurtlar vadisinden çıkmış gelmiş endişeleri acilen terk etmezsek ülkemizde havacılık ilerlemeyecek gardaş :)
Capt ~ 8 yıl önce
Bayburtluyum, Öncelikle o uçak dolarmı diye kendime sorarken, sırf inada binip uçağı doldurmak için hareket edecek garip bi halkımızın olduğununun farkına vardım. Acaba devletin her köşebaşına havaalanı yapmakla ilgili top secret bi politikası mı var bilgisi olan yazabilir mi ? Nüfusu ortada olan illerde sırf yapmış olmak için havaalanı yaparak devleti zarara uğratmanın haklı bi gerekçesi olmalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Passenger ~ 8 yıl önce
Fotoğrafta gördüğünüz yer Köse/Salyazı havaalanı.Yıllardır hiç kullanılmadan bekliyor.Onun faal hale getirilmesi amaç ve çalışmaları var.
Capt'a ~ 8 yıl önce
Çok mantıklı ben de bir tarafım Gümüşhaneli olarak kuş uçmaz kervan geçmez Salyazı havaalanı neye hizmet edecek merak ediyorum. En geç 2 ay içinde yapılan havaalanı Abandoned Places olarak yerini alır.
Ercu ~ 8 yıl önce
3 km yol yanına bir kule. Alsana havaalanı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ruhi ~ 8 yıl önce
Iki sehri toplasan 10p bin nüfus yok. Ama lobiciler accayyip

Yanıtla

Kalan karakter 1000
777 ~ 8 yıl önce
Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp demişler. Aç bari wikipedia dan bak. İki şehrin toplam nüfusu 120 bin i geçiyor! Buna üniversite öğrencilerini de dahil edersen yaklaşık 150 bin olur. 10 bin miş!!
Salyazı ~ 8 yıl önce
1 ocak 2016 nüfusları...G.Hane;151.449....Bayburt,78.550...Nüfusların kat kat fazlası batı illerine göç etmiş halde.
5001 ~ 8 yıl önce
Bu meydana işk inen uçak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000