04 Haziran 2011, Cumartesi 22:00:48

SAHNE ONLARIN...

Türk Hava Kuvvetleri’nin 100. Kuruluş yıldönümü kapsamında bugün İzmir Çiğli’de hava gösterisi yapıldı...
  • Tüm vergilerim son kuruşuna kadar feda olsun bunlara, helal olsun. Doğudaki ne idüğü belirsiz insanlara sosyal yardım olarak gideceğine bunlara gitsin.
  • 1.Vergilerle olsa ne olacak ?tek sen vergi vermiyorsun bu ülkede. 3.Benim verdiğim vergilerle yapıldıysa helal olsun. Sen seçim gezilerinde kullanılan kerosenleri incele. 3.Bu gösteride kullanılan tüm yakıtlar TÜPRAŞ'ın hediyedisir. 4. Gösteriye gelmediğin gibi dersine de iyi çalışmamışsın.Otur yerine sıfır.
  • hangi adam haklı ? bu bir... Ne demek istediğin belli değil, neyi ima etmeye çalışıyorsun ? bu iki... Bu memleketin senin vergine ihtiyacı yok..Sen git başka ülkede yaşa.Vergiden kaçırdığın kısmına ekler gül gibi geçinirsin..bu da üç...
  • SİZLERLE GURUR DUYUYORUZ.VATAN SİZE MİNNETTARDIR,HAKETTİGİNİZ ONURU VE GURURU İLELEBET YASAYINIZ...SAGOLUN VAR OLUN.
  • Verdiğin vergiyi de al git istersen. Türk Yıldızı olmuş bu aslanların, verdiğim vergilerin tam karşılığını verdiklerini gururla izliyor ve her birinin alnından öpüyorum. Oysa senin gibi provokatif tipler ülkesinin insanının da neler yapabileceğini, dünyanın onları gıpta ile izlediğinin farkında bile değiller. Onun için, sen de verdiğin vergi ile birlikte kerosen ol ve kaybol lütfen.
  • verdigimiz verginin bize yol asfalt vs, olarak geri dondugunu zannederdik. megerse arada yakilmis kerosen olarak geri donuyormus. )))..
  • Amin guzel kardesim, yorumuna saglik. Boyle iyi niyetli, boyle pozitif insanlara ihtiyacimiz var; her firsatta ezikligini ifsa edene, fesatlik yapip karalayana degil. Gosteri timimizi de, boyle guzel insanlari da tebrik ediyorum. Selamlar..
  • Bu VATAN ve bu GÖKYÜZÜ, ÇELİK KANATLI NEFERLERİMİZ ile ANLAMLI, HUZUR DOLU... ALLAH SİZLERİ SEMALARIMIZDAN EKSİK ETMESİN...
Dünyanın 10 ülkesinden gelen yabancı pilotlar da şovlarıyla da izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı.

Dünyanın bir çok yerinde yaptıkları gösteriyle adeta herkesi büyüleyen Türk Yıldızları, Air Show’un en çok ilgi çeken grubu oldu.

Havada yapılan Türk bayraklı gösteri izleyicileri mest etti. Türk Yıldızlarını alkış yağmuruna tutan hava şovları zaman zaman yürekleri de hoplattı.



SAHNE ONLARIN...

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Misafir ~ 13 yıl önce
Tüm vergilerim son kuruşuna kadar feda olsun bunlara, helal olsun. Doğudaki ne idüğü belirsiz insanlara sosyal yardım olarak gideceğine bunlara gitsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
1.Vergilerle olsa ne olacak ?tek sen vergi vermiyorsun bu ülkede. 3.Benim verdiğim vergilerle yapıldıysa helal olsun. Sen seçim gezilerinde kullanılan kerosenleri incele. 3.Bu gösteride kullanılan tüm yakıtlar TÜPRAŞ'ın hediyedisir. 4. Gösteriye gelmediğin gibi dersine de iyi çalışmamışsın.Otur yerine sıfır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
hangi adam haklı ? bu bir... Ne demek istediğin belli değil, neyi ima etmeye çalışıyorsun ? bu iki... Bu memleketin senin vergine ihtiyacı yok..Sen git başka ülkede yaşa.Vergiden kaçırdığın kısmına ekler gül gibi geçinirsin..bu da üç...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
SİZLERLE GURUR DUYUYORUZ.VATAN SİZE MİNNETTARDIR,HAKETTİGİNİZ ONURU VE GURURU İLELEBET YASAYINIZ...SAGOLUN VAR OLUN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Verdiğin vergiyi de al git istersen. Türk Yıldızı olmuş bu aslanların, verdiğim vergilerin tam karşılığını verdiklerini gururla izliyor ve her birinin alnından öpüyorum. Oysa senin gibi provokatif tipler ülkesinin insanının da neler yapabileceğini, dünyanın onları gıpta ile izlediğinin farkında bile değiller. Onun için, sen de verdiğin vergi ile birlikte kerosen ol ve kaybol lütfen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
verdigimiz verginin bize yol asfalt vs, olarak geri dondugunu zannederdik. megerse arada yakilmis kerosen olarak geri donuyormus. )))..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Amin guzel kardesim, yorumuna saglik. Boyle iyi niyetli, boyle pozitif insanlara ihtiyacimiz var; her firsatta ezikligini ifsa edene, fesatlik yapip karalayana degil. Gosteri timimizi de, boyle guzel insanlari da tebrik ediyorum. Selamlar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu VATAN ve bu GÖKYÜZÜ, ÇELİK KANATLI NEFERLERİMİZ ile ANLAMLI, HUZUR DOLU... ALLAH SİZLERİ SEMALARIMIZDAN EKSİK ETMESİN...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000