02 Mayıs 2008, Cuma 14:31:28

SAGA YARIM DÜZİNE OLDU

Saga Havayolları Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Musa Alioğlu, iki adet Boeing 737 tipi uçağın filoya dahil olmasıyla uçak sayısının 6’ya, koltuk sayısının da 1101’e yükseleceğini söyledi.
  • trabzon lu bir iş adamı olduğunuzdan ve yaptığınız cesaretli yatırımlardan dolayı tüm ekibinizitebrik eder,başarılarınızın devamını dilerim.teşekkürler.Yorumunuz...
  • Hayırlı ve uğurlu olsun. Artık A310 ların yerini de 737 serisine bırakırsınız. Böylelikle daha physeable operasyonlar yaparsınız.
  • Bravo, adım adım, sağlıklı ve sağlam gidiyorlar. Abdülkadir Kolot bey ve ekibini yürekten tebrik ediyorum.

Saga Havayolları,  filosuna iki adet 2002 yapımı Boeing 737-800 tipi uçak daha kattı. ILFC'den alınacak olan uçaklarla ilgili anlaşma Paris'te imzalandı.
Halen filosunda 2'si   Airbus A310-300 ve 2'si de  Boeing 737-400  tipi olmak üzere toplam 4 uçak bulunan şirketin bu katılımla uçak sayısı 6'ya koltuk kapasitesi ise  1101'e yükseldi.
 
Kıvrık kanat (winglet ) ve ekranlı sistem (entertainment system)  bulunduran Boeing 737-800'ler , yeni nesil uçak olma özelliği taşıyor.
 
Amerikan ILFC şirketinden alınan ve Haziran ayı içinde filoya katılacak olan 189'ar koltuklu uçaklarla ilgili olarak Paris'te yapılan anlaşmayı ILFC adına Başkan Yardımcısı Joseph Hermosillo ve Saga Airlines adına Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Kolot Paris'te düzenlenen bir törenle imzaladı.
 
Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Saga Airlines Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Musa Alioğlu sivil havacılık sektörünün büyümesinin kaçınılmaz olacağını belirterek "Türkiye bölgede büyüyen bir ekonomi. Bu anlamda sivil havacılık sektörümüz de günden güne büyümek durumumda. Özellikle finansal kiralamadaki KDV oranında düzenleme yapılırse sektörün büyümesi daha hızlı olur kanaatindeyiz. Saga Hava Yolları olarak istikrarlı bir büyümeden yanayız. Uçaklarımızın  bir kısmı wet lease olarak uçmaktadır. Yeni gelen bu uçaklarla pazar payımızı arttıracağız ve ülke ekonomisine katkıda bulucağız. Yeni katılan uçaklar yeni personel  istihdamını da beraberinde getirmektedir. Sektörde çalışmak isteyen insanlara iş imkanı yaratmış olmaktan  son derece mutlu oluyoruz. Haziran ayının 15'inde ve sonunda filoya katılacak olan ve Türk tesciline geçecek olan uçaklar modern ve 2002 model yeni uçaklardandır. " diye konuştu.

Saga Airlines

SAGA YARIM DÜZİNE OLDU

Yorumlar

orhan kolotRumuz ~ 16 yıl önce
trabzon lu bir iş adamı olduğunuzdan ve yaptığınız cesaretli yatırımlardan dolayı tüm ekibinizitebrik eder,başarılarınızın devamını dilerim.teşekkürler.Yorumunuz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aeromoderato ~ 16 yıl önce
Hayırlı ve uğurlu olsun. Artık A310 ların yerini de 737 serisine bırakırsınız. Böylelikle daha physeable operasyonlar yaparsınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Whiteheart ~ 16 yıl önce
Bravo, adım adım, sağlıklı ve sağlam gidiyorlar. Abdülkadir Kolot bey ve ekibini yürekten tebrik ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000