01 Temmuz 2009, Çarşamba 08:17:27

Saga uçağında domuz gribi şüphesi

Muğla'nın Bodrum İlçesi'ne tatile gelen İskoç turist yüksek ateş ve domuz gribi şüphesi ile Milas-Bodrum Havalimanı’ndan ambulans ile Milas 75'inci yıl Devlet Hastanesi’ne sevk edilerek müşahade altına alındı.
  • ne demek bula bula sagayımı bulmuş . çok sacma heralde arkadaş kendini türk hava yolları zannediyor
  • thyde daha önce çıktı rahat ol,ama ekipler domuz gibi olduğudundan virüs etkilemekte güçlük çekti :P
  • sen nedemek istiyosun, bula bula sagayımı bulmuş? sagayı mı kücümsüyosun? kücük seviyeli yorumlarını kendine sakla,,, bunların yayınlanmaması bile gerekiyo,, ama yönetim önüne geleni onaylıyor..
  • Uçakta Domuz gribi şüpheli kişi varmış habere göre. Pasaport gümrük vs kontrolden geçen yolcu uçağa binmiş. Havayolunun "gider kardeşim" anlayışıyla alaksı ne anlamadım. Havayolları artık uçağa her binen yolcunun ateşinimi ölçüyor da ekipleri yapmamış. Bilerek mi taşımışlar.
  • MAŞALLAH DOMUZ GİBİ ONA BİR ŞEY OLMAZ ..SİZ KENDİ İŞİNİZE BAKIN.. İŞTE ONLARA UZUN ZAMANDIR KİMSE BAKMIYOR ONLARDA GEÇMİŞTEKİ HAVA YOLLARI GİBİ ŞİMDİDEN SİNYAL VERİYORLAR ..ARALARINDA GİDER KARDEŞİM ANLAYIŞLI BİR ÇOK ÇALIŞAN VAR ..GİBİ..AZ DİKKATLE ÇÖZÜLÜR..TEDBİRİ ELDEN BIRAKMAYIN DERİM.
  • Bula bula Saga yımı bulmuş...Başka havayolumu kalmamış
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Saga Havayolları ile Milas-Bodrum Havalimanı'ndan Milas'a giriş yapan bir şahıs, domuz gribi şüphesi ile gözetim altına alındı.

Edinilen bilgiye göre, dün akşam saatlerinde Milas-Bodrum Havalimanı'na iniş yapan bir uçaktan inen ve havalimanındaki termal kameralardan geçerek Milas'a giriş yapmak isteyen 18 yaşındaki bir şahısta, termal kameradan geçerken yüksek ateş tespit edildi. Domuz gribi şüphesiyle havalimanında gözetim altına alınan şahsın hastaneye sevk edilmesi için 112 Acil Servis'ten yardım istendi.

Olay yerine gelen ambulansa alınan şahıs, gözetim altında 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Ambulansın kısa bir süre önce Milas-Bodrum Havalimanı'ndan ayrıldığı ve domuz gribi şüphesi nedeniyle hastanede gerekli önlemlerin alındığı öğrenildi. Hastanın hastaneye gelir gelmez kontrollü bir şekilde kendisi için yarılan odaya taşınacağı ve burada tedavisinin gerçekleştirileceği belirtildi.

Saga uçağında domuz gribi şüphesi

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 15 yıl önce
ne demek bula bula sagayımı bulmuş . çok sacma heralde arkadaş kendini türk hava yolları zannediyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
thyde daha önce çıktı rahat ol,ama ekipler domuz gibi olduğudundan virüs etkilemekte güçlük çekti :P

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
sen nedemek istiyosun, bula bula sagayımı bulmuş? sagayı mı kücümsüyosun? kücük seviyeli yorumlarını kendine sakla,,, bunların yayınlanmaması bile gerekiyo,, ama yönetim önüne geleni onaylıyor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Uçakta Domuz gribi şüpheli kişi varmış habere göre. Pasaport gümrük vs kontrolden geçen yolcu uçağa binmiş. Havayolunun "gider kardeşim" anlayışıyla alaksı ne anlamadım. Havayolları artık uçağa her binen yolcunun ateşinimi ölçüyor da ekipleri yapmamış. Bilerek mi taşımışlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
MAŞALLAH DOMUZ GİBİ ONA BİR ŞEY OLMAZ ..SİZ KENDİ İŞİNİZE BAKIN.. İŞTE ONLARA UZUN ZAMANDIR KİMSE BAKMIYOR ONLARDA GEÇMİŞTEKİ HAVA YOLLARI GİBİ ŞİMDİDEN SİNYAL VERİYORLAR ..ARALARINDA GİDER KARDEŞİM ANLAYIŞLI BİR ÇOK ÇALIŞAN VAR ..GİBİ..AZ DİKKATLE ÇÖZÜLÜR..TEDBİRİ ELDEN BIRAKMAYIN DERİM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bula bula Saga yımı bulmuş...Başka havayolumu kalmamış

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000