29 Aralık 2010, Çarşamba 10:17:05

SAGA BEKLEMEDE SKY START VERDİ...

AirportHaber Genel Koordinatörü Ali Kıdık, iç hatlara girmeye hazırlanan SKY Havayolları'nı ve iç hat operasyonları için sırada bekleyen SAGA Havayolları'nı köşesine taşıdı. Peki, Kıdık neler dedi? İşte o yazı...
  • SAYIN GÖRGÜLÜ KARDEŞLER!ÇALIŞARAK NERELERE GELİNECEĞİNİN KANITINI KAYI GRUPLA GÖSTERDİNİZ.YOLUNUZ AÇIK OLSUN
  • senin gozlerindeki isigi goruyorum mudurum, demedi demesinler, ya bakan olursun sen ya da milletvekili. seni seven cok, sen nerdeysen bizsde ordayiz. 2011 secimlerinde ak partiden girecegin soyleniyor, dogrumudur? Allah utandirmasin.
  • yanlış yazmışssın 1-TURKUAZ 2-girerse SAGA hatta 1 inci sıraya best yazman lazımdı :)))
  • 1-THY 2-ATLASJET 3-ANADOLUJET 4-SUN EXPRESS 5-ONURAİR 6-PEGASUS
  • tipik yurdum milleti, harcanan onca zaman,emek,para alınteri lütfen artık kurtulun egolarınızdan hayırlı dua edin,pozitif düşünün burda sahte isimlerle ahkam kesenler patronu görünce dibinden ayrılmayan yalakalar keşke yüzünede söyleyebilseniz iç hatlar başlayınca ararsınız bedava bilet diye...iyi uçuşlar sky
  • aman SAGA beklemede kalsın. bugüne kadar içhatlardan kazanan bir şirket varmı acaba. aman dikkat.
  • Türkiyede Sivil Havacılık parazit şirketler ortadan kalkınca ancak rahatlıyacakdır.Her 2 şirketinde mazileri tüm camiada bilinmektedir ve ısrarla uzatmaları oynamaktadırlar... yazık;hem çalışanlarına,hem de yolcularına... yeter beyler,meydanları ya bu işin erbablarına bırakın yada temiz bir sayfa ( eğer açabilirseniz) açın ve kişisel hırslarınızdan uzak yepyeni başlangıç yapın.
  • asgari ucretin biraz ustunde maasla adam calistiran SKy imkani yok zarar etmez.
  • NEDEN INSANLAR HEP YENI ATILIMLARA KARAMSAR BAKIYOR?? BIRAKIN BIR HEYECANIMIZI YAŞAYALIM... KIMSE'DE MERAK ETMESIN... KAYIGROUP YÖNETIMI NEYIN NASIL YAPACAĞINI ÇOK IYI BILIYOR... KISKANANLAR ÇATLASIN...
  • saga ılk once 7 aydan berı yatırmadıgı ıc yatılarını yatırsın sonra sky gıbı start versın
İç hat uçuşları yine şenlendi... Türkiye'de havacılık sektörü şahlanmasını sürdürüyor. SKY Havayolları Türkiye'nin 7 noktasını birbirine bağlayacak.  İç hat operasyonlarını Trabzon merkezli sürdürmek isteyen Saga Havayolları ise henüz Ankara'dan gelecek izni bekliyor.
 
Geçen yıl ilk olarak Airport TV'de yaptığımız Fikir Fırtınası Programı'nda iç hat operasyonuna başlayacaklarını açıklayan SKY Havayolları Genel Müdürü Tahir Görgülü, biraz gecikmeli de olsa operasyona start verdi.
 
Yıllardır charter seferler yaparak ülkemize hem turist hem de döviz getiren SKY Havayolları, "Artık iç hat seferlerini yapma zamanı geldi" diyerek yola koyuldu.
 
“Gökyüzünde Gülümseyin” sloganı ile yola çıkan SKY Havayolları, Trabzon, Antalya, İstanbul, Van, Diyarbakır, İzmir ve Ankara'ya seferler düzenleyecek.  Şirketin Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan başlatacağı iç hat seferleri sadece Türkiye'yi şenlendirmeyecek, Sabiha Gökçen'e de ayrı bir rekabet getirecek.

AirportHaber Genel Koordinatörü Ali Kıdık'ın kaleme aldığı yazının tamamı için TIKLAYIN
SAGA BEKLEMEDE SKY START VERDİ...

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

Misafir ~ 13 yıl önce
SAYIN GÖRGÜLÜ KARDEŞLER!ÇALIŞARAK NERELERE GELİNECEĞİNİN KANITINI KAYI GRUPLA GÖSTERDİNİZ.YOLUNUZ AÇIK OLSUN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
senin gozlerindeki isigi goruyorum mudurum, demedi demesinler, ya bakan olursun sen ya da milletvekili. seni seven cok, sen nerdeysen bizsde ordayiz. 2011 secimlerinde ak partiden girecegin soyleniyor, dogrumudur? Allah utandirmasin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
yanlış yazmışssın 1-TURKUAZ 2-girerse SAGA hatta 1 inci sıraya best yazman lazımdı :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
1-THY 2-ATLASJET 3-ANADOLUJET 4-SUN EXPRESS 5-ONURAİR 6-PEGASUS

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
tipik yurdum milleti, harcanan onca zaman,emek,para alınteri lütfen artık kurtulun egolarınızdan hayırlı dua edin,pozitif düşünün burda sahte isimlerle ahkam kesenler patronu görünce dibinden ayrılmayan yalakalar keşke yüzünede söyleyebilseniz iç hatlar başlayınca ararsınız bedava bilet diye...iyi uçuşlar sky

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
aman SAGA beklemede kalsın. bugüne kadar içhatlardan kazanan bir şirket varmı acaba. aman dikkat.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Türkiyede Sivil Havacılık parazit şirketler ortadan kalkınca ancak rahatlıyacakdır.Her 2 şirketinde mazileri tüm camiada bilinmektedir ve ısrarla uzatmaları oynamaktadırlar... yazık;hem çalışanlarına,hem de yolcularına... yeter beyler,meydanları ya bu işin erbablarına bırakın yada temiz bir sayfa ( eğer açabilirseniz) açın ve kişisel hırslarınızdan uzak yepyeni başlangıç yapın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
asgari ucretin biraz ustunde maasla adam calistiran SKy imkani yok zarar etmez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
NEDEN INSANLAR HEP YENI ATILIMLARA KARAMSAR BAKIYOR?? BIRAKIN BIR HEYECANIMIZI YAŞAYALIM... KIMSE'DE MERAK ETMESIN... KAYIGROUP YÖNETIMI NEYIN NASIL YAPACAĞINI ÇOK IYI BILIYOR... KISKANANLAR ÇATLASIN...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
saga ılk once 7 aydan berı yatırmadıgı ıc yatılarını yatırsın sonra sky gıbı start versın

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000