19 Haziran 2018, Salı 08:26:01

Ryanair alkol satışına kısıtlama istiyor

Ryanair, havalimanlarındaki alkol satışlarının kısıtlanması için çağrıda bulundu.
  • Kesinlikle havalimanlarında ve uçaklarda yasaklanması gerekiyor insanlar Bir gün içmese ölmezler ki ben içen biriyimdir
  • Bizden çok müslümanlar helal olsun
  • Avrupa’ya irtica geliyeah:)
  • Ne demişler içki tüm kötülüklerin anasıdır. İçmeyin içmeyin. Onun yerine su için ayran için. Her şey bir yana içkiyi içen adam gibi içmiyor ki. Ondan sonra bu uçak biletleri niye böyle pahalı. Hadi ordan Hadi ordan. Biletlerin fiyatı daha fazla olmalı bence. Alkollü bilet alkolsüz bilet diye ayrılmalı. Bak bakalım kaç kişi içiyo...
  • bunu thy isteseydi, sebebini bildigimiz icin tepki verirdik... burada sebebi farkli... amellere niyetlere goredir..
  • yüzlerce yorum olmuştu
  • Bizim hava yollarımız böyle bir teklif verse yer yerinden oynar. Sigara yasağı gibi alkol de uçuşlarda yasaklanmalı. Yolculuk süresi içinde kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok.
  • Thy’de ayni karar alinsaydi malum kesim ‘Turkiye’ye seriat geliyooor, yobazlarrr’ diye mizmizlanmaya baslamisti bile.
  • Yolculuk mu yapıyorlar, alem mi yapıyorlar belirsiz. Sonra bizim gibi iki bira içene çıkıyor fatura. En iyisi terminallerde alkol satılmasın. Ne duty freede ne de restorantlarda. Sigara da satılmasın! Aslında parfüm, krem falan da satılmasın. Pazaryeri gibi o ne öyle. Uçağa bin git. Yolculuğun da bir adabı olması gerek.
  • iltica geliyeaah

Ryanair, havalimanlarındaki alkol satışlarının kısıtlanması için çağrıda bulundu.

İrlanda merkezli havayolu şirketinden yapılan açıklamada, havalimanlarındaki lokanta, cafe ve barlarda sabah saat 10.00'dan önce alkol satışının yasaklanması ile yolcuların bu yerlerden kişi başına en fazla sadece iki porsiyon içki alabilmesi önerileri yer aldı.

Hafta sonunda birkaç alkollü yolcunun uçaktaki uygunsuz davranışları sebebiyle Ryanair uçağının Paris'e beklenmedik bir iniş yapmasının ardından gelen açıklamada, "Yolcuların uçuşlarından önce fazla içki içmelerine izin vermek yerine, aşırı içki tüketimi ile bunun yarattığı sorunları engellemek amacıyla böylesine önleyici tedbirleri sunmak havalimanlarının görevidir." ifadesine yer verildi.

Avrupa'nın düşük bilet ücretli en büyük havayolu şirketi Ryanair, yılda 130 milyon yolcu taşırken, Avrupa ve Kuzey Afrika'daki 215 havalimanından günde 2 binden fazla uçuş gerçekleştiriyor.

Hafta sonunda, Dublin-İbiza uçuşunda yer alan alkollü bazı yolcuların uygunsuz davranışları sebebiyle uçak Paris'e acil iniş yapmış, uçaktan indirilen 3 yolcu Fransız polisi tarafından gözaltına alınmıştı.

Ryanair alkol satışına kısıtlama istiyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Cano ~ 6 yıl önce
Kesinlikle havalimanlarında ve uçaklarda yasaklanması gerekiyor insanlar Bir gün içmese ölmezler ki ben içen biriyimdir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Adamm Ryan ~ 6 yıl önce
Bizden çok müslümanlar helal olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ya da ~ 6 yıl önce
onlar havalimanında içmeyip uçakta satın alsınlar böylece rynair para kazansın diye yapılmış olamaz mı?
Hacı marrem ~ 6 yıl önce
Avrupa’ya irtica geliyeah:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tetris ~ 6 yıl önce
Ne demişler içki tüm kötülüklerin anasıdır. İçmeyin içmeyin. Onun yerine su için ayran için. Her şey bir yana içkiyi içen adam gibi içmiyor ki. Ondan sonra bu uçak biletleri niye böyle pahalı. Hadi ordan Hadi ordan. Biletlerin fiyatı daha fazla olmalı bence. Alkollü bilet alkolsüz bilet diye ayrılmalı. Bak bakalım kaç kişi içiyo...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thy ~ 6 yıl önce
bunu thy isteseydi, sebebini bildigimiz icin tepki verirdik... burada sebebi farkli... amellere niyetlere goredir..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bunu thy isteseydi ~ 6 yıl önce
yüzlerce yorum olmuştu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cargo ~ 6 yıl önce
Bizim hava yollarımız böyle bir teklif verse yer yerinden oynar. Sigara yasağı gibi alkol de uçuşlarda yasaklanmalı. Yolculuk süresi içinde kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tk ~ 6 yıl önce
Thy’de ayni karar alinsaydi malum kesim ‘Turkiye’ye seriat geliyooor, yobazlarrr’ diye mizmizlanmaya baslamisti bile.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Doğru ~ 6 yıl önce
Yolculuk mu yapıyorlar, alem mi yapıyorlar belirsiz. Sonra bizim gibi iki bira içene çıkıyor fatura. En iyisi terminallerde alkol satılmasın. Ne duty freede ne de restorantlarda. Sigara da satılmasın! Aslında parfüm, krem falan da satılmasın. Pazaryeri gibi o ne öyle. Uçağa bin git. Yolculuğun da bir adabı olması gerek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Laik haci ~ 6 yıl önce
iltica geliyeaah

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000