30 Mart 2016, Çarşamba 13:06:25

Rusya'da Su-25 düştü

Rusya’da eğitim uçuşu gerçekleştiren Su-25 tipi bir savaş uçağı düştü.
  • Pilot sivil mi yoksa askeri kökenlimiymiş ??
  • Bunlar gene kendini fırlatabiliyor bizimkiler genelde şehit oluyor. Geçmiş olsun diyorum. İnanmayan geçmişte olan kazaları incelesin.
  • Pilotaj önemli clash Royale Aviators Tr
  • bu sukoylar çok kötü uçaklar. gitti milyonlarca rus rublesi. gitti halkın vergiler. eyyy putin hesap ver! yargılanacaksın!!
  • GERÇEKTEN RUS PILOTLARI TURK PILOTLARDAN EGITIM ALMALARI GEREKIYO.SINIR GECMEKTE UZERLERINE YOK BIDE KENDI KENDILERNE UCAK DUSURMEKTE .

Rusya’da eğitim uçuşu gerçekleştiren Su-25 tipi bir savaş uçağı düştü. Uçağın düşmesinden kısa bir süre önce pilot kendini paraşütle fırlatarak kurtuldu. 

Rusya’nın Japon Denizi kıyısındaki Primorskiy bölgesinde eğitim uçuşu gerçekleştiren Su-25 tipi bir savaş uçağı henüz belirlenemeyen bir sebeple düştü. Pilot uçak düşmeden kısa bir süre önce paraşütle kendini fırlatarak kurtulurken uçak yerleşim yerlerinin olduğu bir alana düştü. Uçağın bir evin bahçesine düşmesi nedeniyle de şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı. Pilotun sağlık durumunun iyi olduğu açıklanırken, kazaya uçağın motorunda meydana gelen bir arızanın neden olduğu tahmin ediliyor.

 

Rusya'da Su-25 düştü

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Evet Çıldırdım. ~ 8 yıl önce
Pilot sivil mi yoksa askeri kökenlimiymiş ??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Explorer ~ 8 yıl önce
Bunlar gene kendini fırlatabiliyor bizimkiler genelde şehit oluyor. Geçmiş olsun diyorum. İnanmayan geçmişte olan kazaları incelesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A330 cu ~ 8 yıl önce
En son dusen F4 tumuzde pilotumuz bu ucakta tuyu bitmemis yetimin hakki var dedi ve ucagi kurtarmaya calisirken atlayamadi sehit olduydu Allah rahmet eylesin. ATLAMAYI BECEREMEMEK DEGIL.
Pilotaj ~ 8 yıl önce
Pilotaj önemli clash Royale Aviators Tr

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sukoy ~ 8 yıl önce
bu sukoylar çok kötü uçaklar. gitti milyonlarca rus rublesi. gitti halkın vergiler. eyyy putin hesap ver! yargılanacaksın!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AGENT ~ 8 yıl önce
GERÇEKTEN RUS PILOTLARI TURK PILOTLARDAN EGITIM ALMALARI GEREKIYO.SINIR GECMEKTE UZERLERINE YOK BIDE KENDI KENDILERNE UCAK DUSURMEKTE .

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000