14 Aralık 2013, Cumartesi 08:59:26

RUSYA'DA ASKERİ UÇAK DÜŞTÜ

Rusya'nın Primoski Kray bölgesindeki Vozdvijenka şehrinde bir askeri uçağın düştüğü bildirildi.
  • amerikadan F-35 kazigi yiyecegimize..SU-27 -31 alabilirdik..Rus ucaklarini begenmeyen arkadaslara,,,arkalarinda suan alman teknigi ve destegi var...!!!
  • Ruslar bu işi beceremiyor yahu

Rusya Savunma Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, sabah erken saatlerde Vozdvijinka şehrindeki bir uçak tamir fabrikasında planlı tamiratı yapılan "MİG-31" tipi askeri uçak, deneme uçuşları sırasında düştü.

Deneme uçuşu yapan uçağın içinde askeri donanım bulunmadığı belirtildi. Bir tepenin yamacında düşen uçağın pilotlarının kurtulduğu, uçağın düştüğü yerde de herhangi bir zarar meydana gelmediği ifade edildi.

Kazanın araştırılması için uçağın tamiratının yapıldığı "Aviaremont" fabrikası tarafından olay yerine inceleme komisyonunun gönderildiği kaydelidi.

İlk belirlemelere göre, uçağın düşmesine uçağın bir motorunun çalışmamasının neden olduğu açıklandı. Uçaktan paraşütle atlamayı başaran pilotların sağlık durumlarının da iyi olduğu belirtildi.

RUSYA'DA ASKERİ UÇAK DÜŞTÜ

Yorumlar

sinan akerman ~ 10 yıl önce
amerikadan F-35 kazigi yiyecegimize..SU-27 -31 alabilirdik..Rus ucaklarini begenmeyen arkadaslara,,,arkalarinda suan alman teknigi ve destegi var...!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Ruslar bu işi beceremiyor yahu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Volvo ~ 10 yıl önce
Tabii... Zaten tarihte batı yapımı olupta düşen uçak yok değilmi???

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000