30 Aralık 2015, Çarşamba 12:09:13

Rusya krizi Türk şirketi vurdu

Rusya’dan Türkiye’ye yolcu taşıyan Azur havayolu şirketine teknik hizmet sağlayan Mavi Gök Havacılık, iki ülke arasındaki kriz sonrası uçak seferleri durdurulunca küçülme kararı aldı.
  • easa almışlar, şirkette kurmuşlar, laf cambazları yine konuştu, iş yapanlar yine üretti. biraz saygılı olun. bari taş üstüne taş koyanlara karşı susun ki, memlekette istihdam olsun. bu adamlar hep dediğini yaptı.
  • Buradaki kuyruk acisi olan arkadaslara cok guluyorum bende oasis kaldim ama bunun sorumlusu yonetim demedim bunun sorumlusu devlet yonetimdeki millet vekilleri diorum hic kimseyi tutmam ama calismis oldugum amirlerde laf ettirmem simdi bazi kucuk insanlar ilker abinin yalakasi diexekler ama(Ben ilker beyin yalakasi degilim yaklasik dort yil mga ailesinde calistim yedigim kaba isemem arkadas sorumlumu arion git onu hukumete sor .ucagin vurulmasi turizim kirizini ama tek anlayamadigim Bose var yonetime hakaret Eden kucuk insanlar(diorum biz yalin beyide gorduk nasil yonettigini )isinde iyi olsaydi mga kalirdi demekki isini iyi yapamadi 've. By hamster edenler dedimya kuyruk acisi olan ufak insanlar iste cesaret edin isminizi yazin ben yazdim ve korkmuyom. Ama isini iyi yapan birisine lag ettirmem bi cikarilan kisi olarak kim ne derse desin ilker bey den baska o sirketi. Daha iyi yonetemez....anladinizmi .
  • Nedir peki 2. raund aciklarmisin sayin ......
  • yakın zamanda 2. raund'a az kaldı.
  • ee
  • ne olacaktı??ne beklenebilirdi??daha pilot yere inmeden işten çıkarmalar oldu yine azur emsallerine bakarak bir ay daha sabretti. Sektörden de çalışanlardan da tiksiniyor insan. Ne dandik camiaymış ne dandik
  • ALLAH hepimize sabır versin. Zor bir süreçten geçiyoruz. Rızkı veren ALLAH. Unutmayın bir kapı kapanır bir kapı açılır. Sizin kısmetinizi İlker bey ve ya diğer yöneticiler ya da patronlar ne kesebilir ne de arttırabilir. Rızkınız size gelecekse, kimse engel olamaz. kaçacaksada kimse engel olamaz. O yüzden isyan etmeyin... Sabredin...
  • Biri yarım maaş diyor, . ötünden uyduruyor yarım aklı ile ortalığı karıştırıyor sadece. Başka biri, Easa alma olayına takmış, patronun gözünü boyuyorlar demiş. Ee sen bu sektörden değilmisin, patronun gözü boyansa, belki seninde çalışan arkadaşların var hala Mga da, fena mı olur. O arkadaşların işsiz kalmaz belki... Velhasıl kelam, birazcık farkındalık yarattıysam ne mutlu bana.. Saygı, sevgi ve barış dileklerimle...
  • Abilerim, kardeşlerim, arkadaşlarım yeter artık. Bu şirket bünyesinden adam çıkaran ne ilk şirket ne de son şirket olacak.Bu şirket daha düne kadar bünyesinde 160 kişi barındırıyordu. Fakat anlamadığınız hala 100 kişi bu şirkette çalışıyor. Antalya da son yıllarda bir kaç şirket battı birkaç şirket maaş vermedi. Siz gerçekten sektör ile ilgili eleştiri yapıyor olsaydınız, samimi olsaydınız, DELİKANLI olsaydınız, sektörü geliştirme yanlısı olsaydınız emin olun eleştirmekte çok haklı olurdunuz. Ve bu eleştiriler belkide kulaklara küpe olurdu ki siz kin ve nefret ile yorum yaptınız şu ana kadar.Lütfen kişisel kinlerinizi ne Mga nın nede başka bir şirketin ismini kullanarak kusmayınız. Bir de diğer bir grup var ki onları hiç anlamak mümkün değil. Ülkelerarası krizden bahsediliyor, Biri çıkmış Yalım Tilev diyor. Yalım Tilev Putin ile sıkı dostmu ki bu krizi yönetsin. Biri Tahir Bey diyor para diyor, Anex Tour un kapasitesinden haberi yok.
  • Guldurdun beni delikanli. Gecmis olsun.

Rusya’dan Türkiye’ye yolcu taşıyan Azur havayoluna teknik hizmet sağlayan Mavi Gök Havacılık, iki ülke arasındaki kriz sonrası uçak seferleri durdurulunca küçülme kararı aldı.

Türk hava sahasını ihlal ettiği için düşürülen Rus uçağından sonra Türkiye ile Rusya arasında yaşanan kriz etkilerini göstermeye başladı. Rusya’nın Türkiye’ye yönelik yaptırımlar kapsamında charter (tarifesiz) uçak seferlerini durdurma kararı alması sonrası, Mavi Gök Havacılık küçülme kararı aldı.

Rusya’dan 14 uçaklık filosu ile Türkiye’ye yılda bir milyon civarında yolcu taşıyarak iki milyar dolarlık iş hacmine ulaşan Mavi Gök Havacılık, 60 civarında çalışanan iş akdini fesh etti. Uçak seferlerinin bıçak gibi kesilmesiyle birlikte işleri azalan Mavi Gök Havacılık'ın, krizin ne zaman sona ereceğinin öngörülememesi nedeniyle böyle bir karar aldığı öğrenildi.

Airporthaber’e bilgi veren Azur Havayolları'nın kardeş kuruluşu Mavigök Havacılık Genel Müdürü İlker Göçhan, geçici olarak küçülme kararı alındığını doğrularken Anex Tur bünyesindeki Azur Havacılık’ın Ukrayna’dan 3 ve Rusya’dan 14 uçak olmak üzere 17 uçaklık filo ile Türkiye’ye yolcu taşıdığını söyleyerek, Rus hükümetinin talimatıyla Rusya’dan yapılan seferlerin artık yapılamadığını kaydetti. Türkiye’ye kış uçuşlarının yapılamaması sebebiyle Asya ülkelerine yönelmek zorunda kaldıklarını kaydeden Göçhan,  “ Rus yolcular Mısır ve Türkiye’yi yoğunlukla tercih ediyordu.

Metrojet kazasından sonra Mısır’a uçuşlar durduruldu. Rus savaş uçağının düşürülmesinden sonra da Türkiye’ye uçuşlar durdu. Kriz sona ermezse Rus tatilciler Yunanistan veya diğer Avrupa ülkelerini tercih edecek. Mısır’a yapılan uçuşların açılması sözkonusu ancak şu an için Türkiye uçuşlarının açılması beklenmiyor. Bunun için küçülme kararı alındı. ” dedi.

©AirportHaber

Rusya krizi Türk şirketi vurdu

Yorumlar Tüm Yorumlar (93)

easa, şirket ~ 7 yıl önce
easa almışlar, şirkette kurmuşlar, laf cambazları yine konuştu, iş yapanlar yine üretti. biraz saygılı olun. bari taş üstüne taş koyanlara karşı susun ki, memlekette istihdam olsun. bu adamlar hep dediğini yaptı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bayram aydemir ~ 8 yıl önce
Buradaki kuyruk acisi olan arkadaslara cok guluyorum bende oasis kaldim ama bunun sorumlusu yonetim demedim bunun sorumlusu devlet yonetimdeki millet vekilleri diorum hic kimseyi tutmam ama calismis oldugum amirlerde laf ettirmem simdi bazi kucuk insanlar ilker abinin yalakasi diexekler ama(Ben ilker beyin yalakasi degilim yaklasik dort yil mga ailesinde calistim yedigim kaba isemem arkadas sorumlumu arion git onu hukumete sor .ucagin vurulmasi turizim kirizini ama tek anlayamadigim Bose var yonetime hakaret Eden kucuk insanlar(diorum biz yalin beyide gorduk nasil yonettigini )isinde iyi olsaydi mga kalirdi demekki isini iyi yapamadi 've. By hamster edenler dedimya kuyruk acisi olan ufak insanlar iste cesaret edin isminizi yazin ben yazdim ve korkmuyom. Ama isini iyi yapan birisine lag ettirmem bi cikarilan kisi olarak kim ne derse desin ilker bey den baska o sirketi. Daha iyi yonetemez....anladinizmi .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mavi gök ~ 8 yıl önce
dünki çocuğa bak. ben yalaka değilim diyor.sen yalakalığını tastik ettirmişsin. altınada imzasını ilker abin atmış. bu yazdıklarından onu anlıyorum... buraya kişisel sorunlarınızı isim yazarak anlatmayın. ayıptır....
B777 ~ 8 yıl önce
Nedir peki 2. raund aciklarmisin sayin ......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
........ ~ 8 yıl önce
yakın zamanda 2. raund'a az kaldı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
e ~ 8 yıl önce
ee

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mağdurlikeeverybody ~ 8 yıl önce
ne olacaktı??ne beklenebilirdi??daha pilot yere inmeden işten çıkarmalar oldu yine azur emsallerine bakarak bir ay daha sabretti. Sektörden de çalışanlardan da tiksiniyor insan. Ne dandik camiaymış ne dandik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Öğüt ~ 8 yıl önce
ALLAH hepimize sabır versin. Zor bir süreçten geçiyoruz. Rızkı veren ALLAH. Unutmayın bir kapı kapanır bir kapı açılır. Sizin kısmetinizi İlker bey ve ya diğer yöneticiler ya da patronlar ne kesebilir ne de arttırabilir. Rızkınız size gelecekse, kimse engel olamaz. kaçacaksada kimse engel olamaz. O yüzden isyan etmeyin... Sabredin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
VE -2 ~ 8 yıl önce
Biri yarım maaş diyor, . ötünden uyduruyor yarım aklı ile ortalığı karıştırıyor sadece. Başka biri, Easa alma olayına takmış, patronun gözünü boyuyorlar demiş. Ee sen bu sektörden değilmisin, patronun gözü boyansa, belki seninde çalışan arkadaşların var hala Mga da, fena mı olur. O arkadaşların işsiz kalmaz belki... Velhasıl kelam, birazcık farkındalık yarattıysam ne mutlu bana.. Saygı, sevgi ve barış dileklerimle...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
VE ~ 8 yıl önce
Abilerim, kardeşlerim, arkadaşlarım yeter artık. Bu şirket bünyesinden adam çıkaran ne ilk şirket ne de son şirket olacak.Bu şirket daha düne kadar bünyesinde 160 kişi barındırıyordu. Fakat anlamadığınız hala 100 kişi bu şirkette çalışıyor. Antalya da son yıllarda bir kaç şirket battı birkaç şirket maaş vermedi. Siz gerçekten sektör ile ilgili eleştiri yapıyor olsaydınız, samimi olsaydınız, DELİKANLI olsaydınız, sektörü geliştirme yanlısı olsaydınız emin olun eleştirmekte çok haklı olurdunuz. Ve bu eleştiriler belkide kulaklara küpe olurdu ki siz kin ve nefret ile yorum yaptınız şu ana kadar.Lütfen kişisel kinlerinizi ne Mga nın nede başka bir şirketin ismini kullanarak kusmayınız. Bir de diğer bir grup var ki onları hiç anlamak mümkün değil. Ülkelerarası krizden bahsediliyor, Biri çıkmış Yalım Tilev diyor. Yalım Tilev Putin ile sıkı dostmu ki bu krizi yönetsin. Biri Tahir Bey diyor para diyor, Anex Tour un kapasitesinden haberi yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Husamettin akkaya ~ 8 yıl önce
Guldurdun beni delikanli. Gecmis olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.................... ~ 8 yıl önce
bu sarsıntıda devam edeceğe benziyor.easa falan patronu oyalama taktiği, göz boyama ve yalan olduğu ortadaya çıktı.seni easa için burda tutuyorlarsa yazıklar olsun. senin kapasiteni ben biliyorum. 2 kural yasa kanun ezberlemekle bu işlerin olmadığını ben sana söylemiştim ama anlamamışsın. ama senin amacın farklı.başkalarının sırtından daha nekar geçineceksin be hüsam.sen de yavaş yavaş eşyalarını toplasan iyi edersin. zira sonradan yama olduğuniçin, kabak gibi sırıtıyorsun. 9 taklada atsan bu şirketde 1 gr emeğin yok. ben de eminim ki bu yorumlar içerisin de senin 3-5 tane olumsuz yorumun var. baktın birileri sallanır gibi oldu hemen sahnede yerini her zaman ki gibi alıverdin.yukarıdaki yazdığın alaycı geçmiş olsun kelimesi bile senin karakterini ortaya koyuyor ama, bunu anlayabilecek kadar zeki insanlar yok burda, o yüzde kendini çok zekiyim gibi zannetme..
delikanlı ~ 8 yıl önce
bak gerçek, özutairci bu arkadaş nasıl anlamış seni. azına sağlık kardeşim. eminim şirket bunları temizler aranızdan.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000