13 Ağustos 2016, Cumartesi 15:54:18

Rus uçağının pistten çıkma anı böyle kaydedildi

Rus KrasAvia şirketine ait Yak-42 tipi uçak Ufa Havalimanı'nda pistten çıkmıştı. Yaşanan kazaya ilişkin güvenlik kamerası kayıtları yayınlandı. İşte uçağın pistten çıkma anı...
  • Pilot endonezyalimi? Bu tip kazalar hep endonezyada olurda?
  • Wikipedia'nin dedigine gore "No thrust reversers are fitted (to the engines)".
  • sevgili airport haber bir portal açsan bizlere şu asker iş sivilmiş tgs ye alım var mıymış kaptan çocuğuymuş anadolu üniversiteliymiş parayla pilot olnmazmış vb yorum yapanlara ağız dolusu sövebilsek ayıp demeden. inci sözlük gibi bir airport sözlük vs olsa rahatlasak
  • Bu ucaklarda thrust reversers var mi? Sanki hic deploy edilmemis gibi.
  • Yazık bir kaza olmuş insanlık da ölmüş. Pilotlar iyi kötü ne demek. Türk pilot vs. ne demek. Sadece geçmiş olsun denir. Nerede insanlık. Çok yazık çok.
  • Thy ve havacılık raporu rumuzlu kişiler o TÜRK pilotları (asker/sivil) pitosunu bir sokar landing lightlarınız ışıl ışıl yanar. Ona göre. Müslüman mahallesinde salyangoz satılmaz. Edebinizle oturun oturduğunuz yerde.
  • Havacılık raporu rumuzlu arkadaş o f16 pitosu ve lövye ile anladığım kadarı ile havacılık yönünden bir ilişkin yok. Senin ancak ve ancak başka bir türlü ilişkin olur zaten. THY rumuzlu arkadaş Türk lafını ağzına alma bence sen başka şeylere takıl. Rus pilotlarla baya sıkı münasebetin olmuş ki iyi kayıp kaymadıklarını biliyorsun.
  • FSX pilotları yine engin yorumlarına başladı yok rus pilotlar şöyleymişte bizimkiler olsa böyle yaparlarmışta...YAV HE HEE siz en iyisini bilirsiniz.
  • İki yorum yapılmış. Siz kimsiniz ve ne demek istiyorsunuz. Yazık size!!!
  • neden hemen türk pilotlara / asker - sivil pilotlara saldırma ihtiyacı duyuyorsunuz ki ? İnsanlarla alay etmek, dalga geçmek, ilk fırsatta birilerine laf sokmak. Kendimizin düzeleteceği o kadar çok şey varken. Böyle nefret yorumları olduğu sürece ne bireysel, ne ülkece ileriye gidebiliriz.

Rus şirket KrasAvia'nın Soçi-Ufa seferini gerçekleştirirken pistten çıkan uçağın kaza anı görüntüleri yayınlandı.

İçerisinde 29'u çocuk 118 yolcusu ve mürettebatı bulunan Yakovlev Yak-42D tipi uçak, Ufa Havalimanı'na inişi sırasında pistten çıkmıştı.

KrasAvia uçağının havalimanına iniş yaptıktan sonra pistten çıkma güvenlik kamerası kayıtlarına yakalandı.

İşte uçağın pistten çıkma anı;





Rus uçağının pistten çıkma anı böyle kaydedildi

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

soru ~ 8 yıl önce
Pilot endonezyalimi? Bu tip kazalar hep endonezyada olurda?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thrust reversers ~ 8 yıl önce
Wikipedia'nin dedigine gore "No thrust reversers are fitted (to the engines)".

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gökhan ç ~ 8 yıl önce
sevgili airport haber bir portal açsan bizlere şu asker iş sivilmiş tgs ye alım var mıymış kaptan çocuğuymuş anadolu üniversiteliymiş parayla pilot olnmazmış vb yorum yapanlara ağız dolusu sövebilsek ayıp demeden. inci sözlük gibi bir airport sözlük vs olsa rahatlasak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
reversers ~ 8 yıl önce
Bu ucaklarda thrust reversers var mi? Sanki hic deploy edilmemis gibi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
F/O ~ 8 yıl önce
Yazık bir kaza olmuş insanlık da ölmüş. Pilotlar iyi kötü ne demek. Türk pilot vs. ne demek. Sadece geçmiş olsun denir. Nerede insanlık. Çok yazık çok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Türk ~ 8 yıl önce
Thy ve havacılık raporu rumuzlu kişiler o TÜRK pilotları (asker/sivil) pitosunu bir sokar landing lightlarınız ışıl ışıl yanar. Ona göre. Müslüman mahallesinde salyangoz satılmaz. Edebinizle oturun oturduğunuz yerde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
O pito var ya o pito ~ 8 yıl önce
Havacılık raporu rumuzlu arkadaş o f16 pitosu ve lövye ile anladığım kadarı ile havacılık yönünden bir ilişkin yok. Senin ancak ve ancak başka bir türlü ilişkin olur zaten. THY rumuzlu arkadaş Türk lafını ağzına alma bence sen başka şeylere takıl. Rus pilotlarla baya sıkı münasebetin olmuş ki iyi kayıp kaymadıklarını biliyorsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
FSX ~ 8 yıl önce
FSX pilotları yine engin yorumlarına başladı yok rus pilotlar şöyleymişte bizimkiler olsa böyle yaparlarmışta...YAV HE HEE siz en iyisini bilirsiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gerçek pilot ~ 8 yıl önce
İki yorum yapılmış. Siz kimsiniz ve ne demek istiyorsunuz. Yazık size!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nefret ~ 8 yıl önce
neden hemen türk pilotlara / asker - sivil pilotlara saldırma ihtiyacı duyuyorsunuz ki ? İnsanlarla alay etmek, dalga geçmek, ilk fırsatta birilerine laf sokmak. Kendimizin düzeleteceği o kadar çok şey varken. Böyle nefret yorumları olduğu sürece ne bireysel, ne ülkece ileriye gidebiliriz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000