09 Aralık 2009, Çarşamba 07:31:14

Rus jetlerinin ilk uçuşu yeniyıla kaldı...

Rusya'nın 5. nesil yeni savaş uçaklarının ilk uçuşunu gelecek yıla kadar ertelediği açıkladı...
  • Ruslar havacılık alanında her zaman bir adım öndedir.Yaptıkları uçaklar her zaman daha dayanıklı ve stabildir.Fakat bakım yapmazlar ilgilenmezler uçaklarıyla.Buda uçuş sürelerini düşürür.Aslında bir rus yapımı uçağı alıp bakımlarını düzgün yapsanız diğer uçak üreticilerinin ürettiği benzer tipteki uçaklara göre 2 kat fazla uçuş ömrü olur. Ben olsam Ruslarla havacılıkta iş birliğine giderim. Amerikadan savaş uçağı alacam diye dilenmekten kurtulursun. Ama işte politikaya kurban gidiyor bu meseleler.Kırılsa o zincir al ruslardan savaş uçaklarını.Bizde bakımda iyi yapılır.Sıkıntıda çekilmez.
  • Rus savaş uçakları gerçekten çok güzel oluyor. Hani bir jet pilotu olsaydım bir Mig-31 veya Su-27 tarafından düşürülmek isterdim(!). Volvo

Başbakan Birinci Yardımcısı Sergey İvanov, Rusya'nın ABD'nin "F-22 Raptor" (Yırtıcı Kuş) adlı jetine karşı geliştirdiği ve bu yıl sonunda ilk uçuşunu yapacağını açıkladığı yeni nesil savaş uçağının uçuşunun ertelendiğini belirterek, "Bu jetlerin deneme uçuşları 2010 yılında başlayacak" diye konuştu.

Rus uçak şirketi Sukhoi tarafından üretilen 5. nesil yeni savaş jeti radarlara yakalanmıyor.

Rus jetlerinin ilk uçuşu yeniyıla kaldı...

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Ruslar havacılık alanında her zaman bir adım öndedir.Yaptıkları uçaklar her zaman daha dayanıklı ve stabildir.Fakat bakım yapmazlar ilgilenmezler uçaklarıyla.Buda uçuş sürelerini düşürür.Aslında bir rus yapımı uçağı alıp bakımlarını düzgün yapsanız diğer uçak üreticilerinin ürettiği benzer tipteki uçaklara göre 2 kat fazla uçuş ömrü olur. Ben olsam Ruslarla havacılıkta iş birliğine giderim. Amerikadan savaş uçağı alacam diye dilenmekten kurtulursun. Ama işte politikaya kurban gidiyor bu meseleler.Kırılsa o zincir al ruslardan savaş uçaklarını.Bizde bakımda iyi yapılır.Sıkıntıda çekilmez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Rus savaş uçakları gerçekten çok güzel oluyor. Hani bir jet pilotu olsaydım bir Mig-31 veya Su-27 tarafından düşürülmek isterdim(!). Volvo

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000