27 Nisan 2012, Cuma 08:22:45

RİZE'YE HAVAALANI YAPILACAK MI?

İmdat Sütlüoğlu, Rize-Artvin havaalanı için proje ve yer çalışmalarını kendi döneminde hazırlattığını, şimdi topun siyasi iradenin elinde olduğunu söyledi.
  • Ayder yaylasina yapilsin, soyle Lukla misali bir havaalani.
  • haberde adı geçen kişinin cv sine bakın anlarsınız !!!
  • acaba ne etudu yapmişlar havaalanı için çok merak ettim ))bir mahalle varmiş bir de ust tarafta duzluk varmiş helal olsun..1000 m duz bir yer bulmuşlardir. ahanda buraya havaalanı yapalım demişleredir. tum etud bu dur.. yilda kaç gun gunes gorur, kaç gun bulut altinda kalir hakim ruzgar yonu nedir etrafındaki maniaalar vs bunlar zaten kimsenin umurunda değil..
Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu yaptığı açıklamada, “Ardeşen Belediye Başkanlığım dönemimde Ardeşen için bazı hedefler koymuştuk. Bunlardan biri organize sanayi bölgesi, diğeri havaalanı projesiydi. Bu iki proje ana hedeflerimiz arasında idi. Ben Rize milletvekilliği dönemimde organize sanayi bölgesi projesini yatırım programına aldırmıştım ve önümüzdeki dönemlerde bununla ilgili çalışmalar yapılacak. Havaalanı projesi ile ilgili ise, ilk etapta sahilden geçen bir havaalanı projesi düşünmüştük. Fakat sahil yolu geçince bu projeyi, Ardeşen Elmalık Mahallesi civarında, Hamidiye’nin üst tarafında ki düzlüklerde yapılmasıyla ilgili inceleme ve etütler yaptırdık. Rize-Artvin arasında yapılacak olan havaalanı için hazırlıklarımız tamam. Artık siyasi iradenin bu bölgeye bir havaalanı yapılmasıyla ilgili karar alması bekleniyor.” dedi.
RİZE'YE HAVAALANI YAPILACAK MI?

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
Ayder yaylasina yapilsin, soyle Lukla misali bir havaalani.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
haberde adı geçen kişinin cv sine bakın anlarsınız !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
acaba ne etudu yapmişlar havaalanı için çok merak ettim ))bir mahalle varmiş bir de ust tarafta duzluk varmiş helal olsun..1000 m duz bir yer bulmuşlardir. ahanda buraya havaalanı yapalım demişleredir. tum etud bu dur.. yilda kaç gun gunes gorur, kaç gun bulut altinda kalir hakim ruzgar yonu nedir etrafındaki maniaalar vs bunlar zaten kimsenin umurunda değil..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000