18 Ekim 2018, Perşembe 09:18:04

Putin açıkladı... Charter yasağı kaldırılacak!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rusya'dan Mısır'ın resort bölgelerine dönük charter seferlerinin yeniden başlayacağını açıkladı.

Rusya'ya resmi bir ziyaret gerçekleştiren Mısır Cumhurbaşkanı Abdülfettah es-Sisi ile görüşen Vladimir Putin, görüşmede iki ülke arasındaki hava yolu ulaşımının tamamen normale dönmesinin de gündeme geldiğini belirtti.

''İZİN VERECEĞİZ''

Vladimir Putin, Rus güvenlik uzmanlarının Hurghada ve Şarm El Şeyh'teki havalimanlarının güvenlik durumunu son bir kez daha kontrol ettikten sonra Rusya'dan bu havalimanlarına dönük charter uçuşlarına izin verileceğini söyledi.

''MISIRLI DOSTLARIMIZ HER ŞEYİ YAPTI''

Putin açıklamasının devamında, ''Mısırlı dostlarımızın havalimanlarındaki güvenlik seviyesini yükseltmek için gerekli olan her şeyi yaptığını belirledik. Yakın gelecekte bu rotalarda charter seferlerine devam etmeye çalışacağız.'' dedi.

SEYAHAT UZMANLARI TEMKİNLİ

Seyahat uzmanları ise açıklamada charter uçuşlarının ne zaman başlayacağına dair net bir tarihin açıklanmadığına dikkat çekerek, ''Görünüşe göre her şey Rus güvenlik uzmanlarının Hurghada ve Şarm El Şeyh havalimanlarında yapacakları incelemenin ardından belli olacak'' değerlendirmesinde bulundular.

Putin açıkladı... Charter yasağı kaldırılacak!

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000