16 Haziran 2009, Salı 08:01:03

Poulsen için özel uçak tutulacak

29 yaşındaki Poulsen konusunda Juventus’la her konuda anlaşan Fenerbahçe, Viking’i Türkiye’ye getirmek için İtalya’ya uçuyor
  • Biz Türkler futbolculara gereğinden fazla değer veriyoruz herhalde. Zamanla yurtdışında oynadıkları gibi oynamadıkları gibi gittikten sonra kendilerinin çalışmadıklarını, performanslarını düşürdüklerini değil de kötü anıları anlatıyorlar. Kişilikli futbolculara sözüm yok tabi. Hayırlı olsun. Egeli Hezarfen.

Fenerbahçe uzun bir süreden beri Juventus’un Danimarkalı defans oyuncusu Michael Poulsen’e imza attırmaya hazırlanıyor.

29 yaşındaki futbolcunun kulübüyle her konuda anlaşan sarı-lacivertliler, bu transferi kesin çözüme kavuşturmak için İtalya’ya hareket ediyor. Başkan Yıldırım’ın, bugün özel uçağıyla Torino’ya gidip, Poulsen’in transferinde pürüzleri gidereceği ve daha sonra İstanbul’a döneceği öğrenildi.

Danimarkalı oyuncunun Türkiye gelmesi için de özel bir uçak kiralancağı ve uçağın içinin de tüm ihtiyaçlarını karşılayacağı şekilde ayarlanacağı öğrenildi.

Önce Türkiye’ye soğuk bakan Danimarkalı oyuncunun, artık bu kararından vazgeçtiği belirtiliyor

Poulsen için özel uçak tutulacak

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Biz Türkler futbolculara gereğinden fazla değer veriyoruz herhalde. Zamanla yurtdışında oynadıkları gibi oynamadıkları gibi gittikten sonra kendilerinin çalışmadıklarını, performanslarını düşürdüklerini değil de kötü anıları anlatıyorlar. Kişilikli futbolculara sözüm yok tabi. Hayırlı olsun. Egeli Hezarfen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000