19 Aralık 2017, Salı 00:24:27

Polonya'da savaş uçağı düştü

Rus yapımı MiG-29 tipi bir savaş uçağı, başkent Varşova yakınlarındaki Minsk Mazowiecki askeri havaalanına dönerken yere çakıldı
  • Gecen gun warsova yatida idim markette hicbir yerde bulamadigim kapsul kahveler vardi hemen aldim. Guzel sehir ama cok soguk. Bir de check in kontuardan N14 e yurumesi 20 dk suruyor.. Thy de o civara park ediyor.
  • Polonya ATC merkezinin ve ortalama bir Polonya'lının kaza hakkındaki olası yorumu: uçaklar düşebildiğine göre demek ki uçak dedikleri şey normalde uçabilen bir nesne...... yani uçuyor olmalılar ki, düşebilme özelliğine de sahipler. Çok ilginç yahu. Bir nesne hem uçabiliyor ama bazen de düşebiliyor.... çok ama çok ilginç

Polonya'nın başkenti Varşova yakınlarında MiG-29 tipi bir savaş uçağı düştü.

Yerel medyada yer alan haberlere göre, başkent Varşova yakınlarındaki Minsk Mazowiecki askeri havaalanına geri dönmekte olan Rus yapımı MiG-29 savaş  uçağı yere çakıldı.

Ulusal Savunma Bakanlığı tarafından yapılan resmi açıklamada, uçak yere çakılmadan önce pilotun atlamayı başardığını ve kazanın sebebinin  araştırıldığı kaydedildi.

RMF FM radyosunun haberine göre ise uçağın enkazı itfaiyeciler ve orman yetkilileri tarafından Minsk Mazowiecki'ye 15 kilometre uzaklıkta bulundu.

Polonya'da savaş uçağı düştü

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Polonya ~ 6 yıl önce
Gecen gun warsova yatida idim markette hicbir yerde bulamadigim kapsul kahveler vardi hemen aldim. Guzel sehir ama cok soguk. Bir de check in kontuardan N14 e yurumesi 20 dk suruyor.. Thy de o civara park ediyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Polonya ~ 6 yıl önce
Polonya ATC merkezinin ve ortalama bir Polonya'lının kaza hakkındaki olası yorumu: uçaklar düşebildiğine göre demek ki uçak dedikleri şey normalde uçabilen bir nesne...... yani uçuyor olmalılar ki, düşebilme özelliğine de sahipler. Çok ilginç yahu. Bir nesne hem uçabiliyor ama bazen de düşebiliyor.... çok ama çok ilginç

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fo ~ 6 yıl önce
Haklısın. Adamlar yeşilköy'e gelip de Plz p24 uçağını ziyaret ediyorlar mesela. Ben de şaşırmıştım bunu söylediklerinde, halbuki sordum sizin havacılıktan haberiniz var mıydı diye.
Tk ~ 6 yıl önce
Ne kadar gereksiz bir yorum. Kendi ülken havacılık adına kaplumbağa hızıyla hareket ederken Polonya’nın on yıllardır uçak ürettiğini, helikopter üretip Tsk’ne sattığını, bazı şehirlerin en büyük geçim kaynağının uçak ve parça sanayi olduğunu, insanların gerçekten hobi olarak da uçuşun birçok alanında bulunduğunu bilmiyorsunuz sanırım.
Tk'ya cevap ~ 6 yıl önce
Şimdi canım benim. Sen az biraz Polonya'da yaşasaydın, ne demek istediğimi çok iyi anlardın. Tamamen çalışmaktan ve düsünmekten uzak bir toplum. Güzel Ülkemizin, canım vatanımızın yanında bir kayda değer bir değere sahip olmadığını düsünüyorum. Bu düsüncem şahsi fikrimdir..... Sanayi konusuna gelince: PZL mielec dişinda yalnizca ufak çaplı üretim birlikleri mevcut. Kielce kasabası 80.000 nüfusu ile gözünde eğer şehir olabildiyse ne mutlu sana..... keşke yalnizca 1 "bir" adet Polonya'lı da senin bu ülke yorumunu umursuyorsa, ne mutlu sana. Afiyet bal şeker olsun :)

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000