23 Haziran 2012, Cumartesi 12:47:45

PİLOTLARIN KİMLİĞİ BELLİ OLDU

Akdeniz’de Suriye tarafından vurularak düşürülen Türk savaş uçağının iki pilotunun kimliğine Airporthaber ulaştı.
  • Tamam anladik ucaklarda bizim pilotlarda. Aksini iddia etmiyoruz. Burada herkes uzuluyor. Madem okadar biliyorsun soyle bakalim. Haftaya orada F4le yine sinir ihlali yapalim mi? Eger cevabin hayirsa. Simdi sunu birdaha dusun ucagimizi oraya kim niye gonderdi? Vatan millet sakarya nutuklari iki pilotu geri getirmiyor. Pilotlari aldiklari emir/gorev canindan etti. Fuzeler zaten kurulu bekliyordu onlari.
  • Lafi gevelemeyin kardesim, cok bliyorsunuz anladik. Evet bizim topraklarada siziyorlar ve vuruyoruz. Keske banada kismet olsada indirsem bir tane. Orada fuze oldugu belli. Dost topraklar degil. Yok 1 km gecmiste bilmemne. Bilgisayar var GPS var. Cocuklarimizi ucaga koyup kim niye gonderdi oraya? Suriye'nin Rus savunma sistemlerine denek olsun diye mi gittiler? Eslerini, cocuklarini birakip gittiler. Kim veriyor bu sacma emirleri? Yok onlar sinir ihlali yapmiyormuymus. Bumu yanitiniz? Bukadar kolay mi?
  • Beyler, aklinizi basiniza toplayin klavyenin basinda bol keseden atmayın. Bakiyorum yorumlara asagilikca, alcakca mesajlar gonderiyorsunuz BENDE BIR SIVIL PILOTUM ama sizin gibi nefret kusmuyorum milletin hava kuvvetlerine. Bu pilotlar, bu gencler TURK PILOTU DUR asil ve koklu Turk milletinin evlatlaridir su anda ya artik sehadet mertebesindeler ya da Akdeniz'in gobeginde hipotermi ile savasiyorlar. Ruhunuzdaki arap ozentiligini kusarken dikkat edin Turk topraklarinda yasiyorsunuz Turk sitelerinde yorum yapiyorsunuz Turk bayraginin guvencesi altinda yasiyorsunuz. Bastirilmis duygulariniza ÇÜŞŞŞ diyecek zamanın ta kendisidir. Tüm yüreğimle ( her ne adina olursa olsun ) GÖREV BAŞINDA zor duruma düşmüş evlatlarımızın acilen ve sağ salim bulunmasını temenni ediyorum. Türkiye Cumhuriyeti ve HALA kendisini TÜRK hissedebilen bütün bayraktarlar gençlerimizin daima yanında. Allah yar ve yardımcıları olsun arslanlarımızın, okuyan tüm savaşan arslanlarımızda bilsinlerki KALAN SAĞLAR BİZİMDİR.
  • olayi kavradiginiz yazinizdan anlasiliyor, inanin cok mutlu oluyorum boyle dogru bilgiyle eline kalemi alip yazan arkadasara (yalniz olmadigima ve sizinde olmadiginiza isarettir bu!) Devlet dedigimiz sey calisamamak icin design edilmis bir seydir. Devlet ust yoneticiler sartsiz ve kayidesiz (butun ulkelere gecerlidir bu) halk adina degil TALIMAT aldigi yere hizmet eder ve tabiki o taraftanda mukafatlandirilir. SENI savasa adim adim gotururken her hamle sonrasinda bu sahislar tehlikeden bir adim geriye giderler (aileleriyle birlikte tabiki). Onlarin savas veya halkin adalet istemiyle karsi karsiya kaldiklari zaman gidecek yerleri vardir. ornekler ,Idi Amin, Zine el-Abidine Ben Ali ,Mubarak vs vs ve onlar bati icin vatanlarini ve milletlerini satiklari icin onlara hic kimse dokunamiyor, dokundurdutmiyorlar HALKA. Oysa seni ve beni coook asan dunya yonetim merkezine karsi cikan liderleri halk tarafindan onayli ve adaletsiz bir sekilde parcalattiriliyorlar=Gaddafi = IBRET olsun digerlerine
  • Benim kapasitem alır kardeşim. Anlat o 100 nedenide dinleyelim. Bakalım bilmediğimiz neyi biliyormuşsun. Böyle bir şey olabilir mi? Devlet halkı bilgilendirmiyor. Ne oldu bu pilotlara? Bu har olmadı değil mi?
  • Nasıl habercilik yapıyorsunuz.Tüm gazeteler pilotun ismini Erkan Erton olarak açıklarken bi havalara girip yanlış bilgi veriyorsunuz.
  • Katılımcı Ali Babacan'a sormak lazım:ABD deki son Bilderberg toplantısındaki gizli ajandada böyle bir olay var mıydı?
  • Habercilikte sadece yüz kızartıcı suçlarda ve çocuk madur olduğunda, suç kesinleşmediğinde isim ve soyismin kısaltması verilir. Şerefli subaylarımızın isimlerini lutfen onurlandırın.
  • Suriye de Uçuşa yasak bölge ne zaman tedavüle çıkacak?
  • büyük düşünür(!) george soros ne güzel söylemiş:"Türkiye'nin ihraç malı ordusudur"

Malatya Erhac Hava Üssünden havalandıktan sonra Suriye hava sahasında uçaksavarla vurularak, düşürülen uçaktaki iki pilotun kimliği belli oldu.

Sadece AirportHaber’in ulaştığı bilgiye göre uçakta bir yüzbaşı ve bir üsteğmen bulunuyordu.

Uçakta bulunan yüzbaşı G.E ve Teğmen F.A’nın akıbiyetinin ne olduğu konusunda tartışmalar halen devam ediyor.

Phantom F-4 tipi uçağın vurulduktan sonra pilotların uçaktan atlayarak Akdeniz’e düştüğü ve hala bulunamadığı iddia edilmişti.

Bir başka iddiaya göre ise denize düşen pilotların Suriye’nin elinde rehin tutulduğu ile ilgiliydi.

Pilotların son durumu ile ilgili bilgileri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Bizden ayrılmayın…

Not: Rumuz olarak kullandığımız pilotların açık kimliği AirportHaber’de mevcuttur. Yanlış anlaşılmalara ve spekülasyonlara yer vermemek adına açık kimlikleri gizli tutulmuştur. 

©AirportHaber.com

PİLOTLARIN KİMLİĞİ BELLİ OLDU

Yorumlar Tüm Yorumlar (25)

sivil pilota ~ 12 yıl önce
Tamam anladik ucaklarda bizim pilotlarda. Aksini iddia etmiyoruz. Burada herkes uzuluyor. Madem okadar biliyorsun soyle bakalim. Haftaya orada F4le yine sinir ihlali yapalim mi? Eger cevabin hayirsa. Simdi sunu birdaha dusun ucagimizi oraya kim niye gonderdi? Vatan millet sakarya nutuklari iki pilotu geri getirmiyor. Pilotlari aldiklari emir/gorev canindan etti. Fuzeler zaten kurulu bekliyordu onlari.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
lafi gevelemeyin ~ 12 yıl önce
Lafi gevelemeyin kardesim, cok bliyorsunuz anladik. Evet bizim topraklarada siziyorlar ve vuruyoruz. Keske banada kismet olsada indirsem bir tane. Orada fuze oldugu belli. Dost topraklar degil. Yok 1 km gecmiste bilmemne. Bilgisayar var GPS var. Cocuklarimizi ucaga koyup kim niye gonderdi oraya? Suriye'nin Rus savunma sistemlerine denek olsun diye mi gittiler? Eslerini, cocuklarini birakip gittiler. Kim veriyor bu sacma emirleri? Yok onlar sinir ihlali yapmiyormuymus. Bumu yanitiniz? Bukadar kolay mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pilotlar da bizim ucak da ~ 12 yıl önce
Beyler, aklinizi basiniza toplayin klavyenin basinda bol keseden atmayın. Bakiyorum yorumlara asagilikca, alcakca mesajlar gonderiyorsunuz BENDE BIR SIVIL PILOTUM ama sizin gibi nefret kusmuyorum milletin hava kuvvetlerine. Bu pilotlar, bu gencler TURK PILOTU DUR asil ve koklu Turk milletinin evlatlaridir su anda ya artik sehadet mertebesindeler ya da Akdeniz'in gobeginde hipotermi ile savasiyorlar. Ruhunuzdaki arap ozentiligini kusarken dikkat edin Turk topraklarinda yasiyorsunuz Turk sitelerinde yorum yapiyorsunuz Turk bayraginin guvencesi altinda yasiyorsunuz. Bastirilmis duygulariniza ÇÜŞŞŞ diyecek zamanın ta kendisidir. Tüm yüreğimle ( her ne adina olursa olsun ) GÖREV BAŞINDA zor duruma düşmüş evlatlarımızın acilen ve sağ salim bulunmasını temenni ediyorum. Türkiye Cumhuriyeti ve HALA kendisini TÜRK hissedebilen bütün bayraktarlar gençlerimizin daima yanında. Allah yar ve yardımcıları olsun arslanlarımızın, okuyan tüm savaşan arslanlarımızda bilsinlerki KALAN SAĞLAR BİZİMDİR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ISARET VE BILDERBERG ~ 12 yıl önce
olayi kavradiginiz yazinizdan anlasiliyor, inanin cok mutlu oluyorum boyle dogru bilgiyle eline kalemi alip yazan arkadasara (yalniz olmadigima ve sizinde olmadiginiza isarettir bu!) Devlet dedigimiz sey calisamamak icin design edilmis bir seydir. Devlet ust yoneticiler sartsiz ve kayidesiz (butun ulkelere gecerlidir bu) halk adina degil TALIMAT aldigi yere hizmet eder ve tabiki o taraftanda mukafatlandirilir. SENI savasa adim adim gotururken her hamle sonrasinda bu sahislar tehlikeden bir adim geriye giderler (aileleriyle birlikte tabiki). Onlarin savas veya halkin adalet istemiyle karsi karsiya kaldiklari zaman gidecek yerleri vardir. ornekler ,Idi Amin, Zine el-Abidine Ben Ali ,Mubarak vs vs ve onlar bati icin vatanlarini ve milletlerini satiklari icin onlara hic kimse dokunamiyor, dokundurdutmiyorlar HALKA. Oysa seni ve beni coook asan dunya yonetim merkezine karsi cikan liderleri halk tarafindan onayli ve adaletsiz bir sekilde parcalattiriliyorlar=Gaddafi = IBRET olsun digerlerine

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Subay nickli yorumcuya ~ 12 yıl önce
Benim kapasitem alır kardeşim. Anlat o 100 nedenide dinleyelim. Bakalım bilmediğimiz neyi biliyormuşsun. Böyle bir şey olabilir mi? Devlet halkı bilgilendirmiyor. Ne oldu bu pilotlara? Bu har olmadı değil mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AB+ ~ 12 yıl önce
Nasıl habercilik yapıyorsunuz.Tüm gazeteler pilotun ismini Erkan Erton olarak açıklarken bi havalara girip yanlış bilgi veriyorsunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BİLDERBERG ~ 12 yıl önce
Katılımcı Ali Babacan'a sormak lazım:ABD deki son Bilderberg toplantısındaki gizli ajandada böyle bir olay var mıydı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ADB-LTBJ ~ 12 yıl önce
Habercilikte sadece yüz kızartıcı suçlarda ve çocuk madur olduğunda, suç kesinleşmediğinde isim ve soyismin kısaltması verilir. Şerefli subaylarımızın isimlerini lutfen onurlandırın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
UYB ~ 12 yıl önce
Suriye de Uçuşa yasak bölge ne zaman tedavüle çıkacak?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DÜŞÜNÜR ~ 12 yıl önce
büyük düşünür(!) george soros ne güzel söylemiş:"Türkiye'nin ihraç malı ordusudur"

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000