24 Temmuz 2008, Perşembe 07:40:18

Pilotlarımız fotoğrafçı oldu

Hava Kuvvetleri Komutanlığı’nın resmi internet sitesi "www.hvkk.tsk.mil.tr" adresinde, Türk savaş uçağı pilotları tarafından tatbikat ve eğitim uçuşlarında çekilen fotoğraflar yayımlanıyor.
  • Kurum herşeyini en iyi ve etkin sergiler. Ne yazıkki, Amerikan icatlarıreklamı ülkem kültürü. Birşey geliştiren Mühendisim-işçim gizli-bahaneli kaza kurbanı. Sahipsiz. Olmayan tekniğimizi nasıl sergileriz. Farklı ve geçerli olan bu tür reklam. Mucidi almıştır puanını. Serv kurbanları başka ne yapabilirki?

Komutanlığın resmi web sitesinde oluşturulan "Haftanın Fotoğrafı" köşesinde yurdun değişik bölgelerinde çekilmiş F-16 ve F-4 uçaklarının fotoğrafları var. Sitede, Çanakkale semalarında görev yapan F-16 ve F-4 filolarının Çanakkale Şehitliği üzerinde çekilen fotoğrafları dikkat çekiyor. Bomba yüklü savaş uçaklarının yakın plan görüntülerinde kuyruklara yapılan resimler bile rahatça görülüyor. Şavaş pilotlarımız tatbikat sırasında yere inmekte olan bir helikopterin fotoğrafını dahi görüntülenmiş.

F4

F16

Pilotlarımız fotoğrafçı oldu

Yorumlar

Lutfen ~ 16 yıl önce
Kurum herşeyini en iyi ve etkin sergiler. Ne yazıkki, Amerikan icatlarıreklamı ülkem kültürü. Birşey geliştiren Mühendisim-işçim gizli-bahaneli kaza kurbanı. Sahipsiz. Olmayan tekniğimizi nasıl sergileriz. Farklı ve geçerli olan bu tür reklam. Mucidi almıştır puanını. Serv kurbanları başka ne yapabilirki?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000