23 Şubat 2011, Çarşamba 17:21:07

PİLOTLAR BOMBALAMAYI REDDETTİ, UÇAK DÜŞTÜ

Libya hava kuvvetlerine ait bir uçak, pilotların Bingazi'yi bombalama emrini reddederek paraşütle atlamasının ardından düştü.
  • SU-22'nin kaptan pilotu..
  • kendını bilmez bir adam pkk'nın musluman oldugunun söylemiş.pkk açık olarak allahı,kitab inkar eder.zaten olsaydı;camının imamından,okulun öğretmenıni,şantiyenın muhendısını öldürmezdı.pkk islamla yakından uzaktan alakası yoktur.islamı kuralları redder.Pkk zaten doğuda sevilen bir örgüt değildir.diyarbakırdalı olarak PKK silah zoru ile insanların elinden demokrasıyı almıştır.
  • Devlete isyan eden ve başkaldıran eşkıyadır ! Ama Libyadaki başkaldırış haktır... Zalim devlete yapılan bir isyandır... Eşkıyalık değildir... Kaddafi nin kendi vatandaşını bombalaması için savaş uçağı pilotlarına emir vermesi esas eşkıyalıktır... EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ
  • türkiyede ki örneği bi açıklayabilir mi?
  • ALLAHIN 99 isminin hiç birinde " tanrı " diye bişey yoktur arkadaşım..önce bunu öğren sonra din kültürü ve ahlak dersi hocalıgına soyun.
  • Ne bos laf.!!!!!! Dünyada hergün yüzlerce Müslüman, kardesleri tarafindan katlediliyorlar.!!!!!!!!! Irak,Afganistan,Pakistan,Yemen,Sudan,Libya, Cezayir,Somali,Tunus,Nijer,Moritanya,Indonezya, Suudi Arabistan ve hatta Türkiye !!!!!! Türk Askeri ve PKK.!!!!!! ikisi de müslüman.
  • Be müslüman geçinen ama m sinden anlamayan ...! Kim olursa olsun, hangi inançtan olursa olsun, masuma acıması olmayan bahsettiğin ama bilmediğin, cezaların en büyüğü ile cezalandırılacak. Bence zıbıtma. Hesap kesim ağır olur.
  • Musluman muslumani bombalamaz diyen arkadas, muslumanlik hristiyanlari, israillileri bombalamayi onayliyor mu, bunu dogru kabul ediyor mu? Boyle carpik zihniyetli bir bakis icin muslumanligi kilif olarak kullanmaniz ne kadar aci...
  • Saddamın 1988 deki Halepçe katlıamında 5000 sivil zehirli gaz ile katledilmişti ! Kaddafinin Saddamdan ne farkı var acaba ?
  • Müslğmanların tanrısıyla diğer dinlere inanan insanların tanrısı farklımıdır,yaratan bir tane değilmidir,tanrının yarattığına neye inanırsa inansın zulmetmek,canına kastetmek günahtır yoksa sen müslümansın diye bir ayrıcalığın yok..O dinlerin hepsini inanıyorsan zaten bir tek tanrı gönderdi sonra havacıysan anlarsın JAR gibi revize etti,allah birdir arkadaşım bunun ayrımını yapmazsın,böyle düşünenleri bir çarpsa kurban olimm ne güzel olur,cehalete bak cehalete..feryal
 Libya'nın Kurina gazetesinin internet sitesinde yer alan ve askeri bir kaynağa dayandırılarak verilen haberde, kaptan pilot Attia Abdül Salim el Abdali ve yardımcı pilot Ali Ömer Kaddafi, Bingazi'yi bombalama emri aldı. Emri yerine getirmeyi reddeden pilotlar, Rus yapımı Sukhoi-22 tipi uçaktan paraşütle atladı. Pilotların uçaktan atlamasının ardından uçak Bingazi yakınlarında düştü.

''KADDAFİ, LOCKERBIE SALDIRISI İÇİN BİZZAT EMİR VERDİ''

Öte yandan İsveç Expressen gazetesine göre, Libya'nın istifa eden Adalet Bakanı Mustafa Muhammed Ebud El Celil, Libya lideri Muammer Kaddafi'nin, 1988 yılında 270 kişinin öldüğü Lockerbie bombalı saldırısının emrini verdiğine dair kanıtları olduğunu söyledi.

Mustafa Ebud el Celil, hükümet karşıtı protestoculara uygulanan şiddeti protesto etmek için görevinden istifa etmişti. (Habertürk)


PİLOTLAR BOMBALAMAYI REDDETTİ, UÇAK DÜŞTÜ

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Misafir ~ 13 yıl önce
SU-22'nin kaptan pilotu..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
kendını bilmez bir adam pkk'nın musluman oldugunun söylemiş.pkk açık olarak allahı,kitab inkar eder.zaten olsaydı;camının imamından,okulun öğretmenıni,şantiyenın muhendısını öldürmezdı.pkk islamla yakından uzaktan alakası yoktur.islamı kuralları redder.Pkk zaten doğuda sevilen bir örgüt değildir.diyarbakırdalı olarak PKK silah zoru ile insanların elinden demokrasıyı almıştır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Devlete isyan eden ve başkaldıran eşkıyadır ! Ama Libyadaki başkaldırış haktır... Zalim devlete yapılan bir isyandır... Eşkıyalık değildir... Kaddafi nin kendi vatandaşını bombalaması için savaş uçağı pilotlarına emir vermesi esas eşkıyalıktır... EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
türkiyede ki örneği bi açıklayabilir mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ALLAHIN 99 isminin hiç birinde " tanrı " diye bişey yoktur arkadaşım..önce bunu öğren sonra din kültürü ve ahlak dersi hocalıgına soyun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ne bos laf.!!!!!! Dünyada hergün yüzlerce Müslüman, kardesleri tarafindan katlediliyorlar.!!!!!!!!! Irak,Afganistan,Pakistan,Yemen,Sudan,Libya, Cezayir,Somali,Tunus,Nijer,Moritanya,Indonezya, Suudi Arabistan ve hatta Türkiye !!!!!! Türk Askeri ve PKK.!!!!!! ikisi de müslüman.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Be müslüman geçinen ama m sinden anlamayan ...! Kim olursa olsun, hangi inançtan olursa olsun, masuma acıması olmayan bahsettiğin ama bilmediğin, cezaların en büyüğü ile cezalandırılacak. Bence zıbıtma. Hesap kesim ağır olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Musluman muslumani bombalamaz diyen arkadas, muslumanlik hristiyanlari, israillileri bombalamayi onayliyor mu, bunu dogru kabul ediyor mu? Boyle carpik zihniyetli bir bakis icin muslumanligi kilif olarak kullanmaniz ne kadar aci...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Saddamın 1988 deki Halepçe katlıamında 5000 sivil zehirli gaz ile katledilmişti ! Kaddafinin Saddamdan ne farkı var acaba ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Müslğmanların tanrısıyla diğer dinlere inanan insanların tanrısı farklımıdır,yaratan bir tane değilmidir,tanrının yarattığına neye inanırsa inansın zulmetmek,canına kastetmek günahtır yoksa sen müslümansın diye bir ayrıcalığın yok..O dinlerin hepsini inanıyorsan zaten bir tek tanrı gönderdi sonra havacıysan anlarsın JAR gibi revize etti,allah birdir arkadaşım bunun ayrımını yapmazsın,böyle düşünenleri bir çarpsa kurban olimm ne güzel olur,cehalete bak cehalete..feryal

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000