30 Mart 2018, Cuma 10:50:25

Pegasus'un en yenisi TC-NBR filoya katıldı

Pegasus Havayolları, Avrupalı uçak üreticisi Airbus'a sipariş verdiği A320-200neo tipi uçaklarını filoya katmaya devam ediyor. Pegasus filosunun son üyesi TC-NBR oldu. Uçağın adı "İrem Asya" olarak belirlendi.
  • Hayirli olsun irem asya yolun acik olsun ..
  • Hoşgeldin " İrem Asya " Allah hata kaza vermesin. Kurallarına tepeden tırnağa kadar sahip çıkan ve uygulayan adamına göre muamele yapmayan bir havayolu olduğunuz için filonuza daha nice uçaklar katılmasını gönülden diliyorum.
  • Yemi uçağı hayırlı olsun..Pegasus iş modelini bilmekle beraber hala call center ın paralı olması kadar rasyonel hiç bir gerekçeye dayanmayan uygulamayı anlamak mümkün değil..Hem bilet alıyorsun ancak call center dışı yapılamayan bir işlem için ücret ödüyorsun..Bu uygulamanın değişmesi lazım..Türkiye de herkesin alışkanlıklarını değiştiren ve insanlara bu ulaşımı mümkün kılan Pegasus'un daha büyük başarılara imza atacağını bekliyoruz..yeniden hayırlı olsun..
  • Allah c.c bu şirketi korusun. Gücüne güç katsın inşaallah
  • Hayırlı olsun Allah kaza bela göstermesinde Pegasus şimdi bütün filoyu tamamıyla Airbus’a mı çevirecek yoksa Boeing 737 leri hala kullanacak mı ?
  • atlas batiyor , pegasus buyuyor.Cin Ali nin 3,5 havayolu tahmini tutacak
  • Havalimanına bekliyoruz
  • hayirli olsun. sendikayi bekliyoruz az kaldi
  • Yolun açık olsun Pegasus...
  • Bu güzel uçakları filona katıyorsun hayırlı olsun.yolculara karşıda ev sahibi anlayışıyla evimize gelen misafirlere verdiğimiz değeri verir hizmet anlayışında olursa kalite artar. Sonuçta yolcular hava yolunun misafiri misafire verilen ikramdan ücret almak bizim gelenek ve kültürümüzle örtüşmüyor. Sonuçta bu uçaklar yolculardan (misafir)lerden kazanılan paralarla alınıyor hiç olmazsa yolcuları onure edecek uygulamanız olsun. Saygılarımla.

Pegasus Havayolları, Avrupalı uçak üreticisi Airbus'a sipariş verdiği A320-200neo tipi uçaklarını filoya katmaya devam ediyor. Pegasus filosunun son üyesi TC-NBR oldu. Uçağın adı "İrem Asya" olarak belirlendi.

Dünyanın en büyük iki uçak üreticisinden biri olan Airbus'a 2012 yılında 25'i opsiyonlu toplam 100 uçak siparişi veren Pegasus, bu kapsamda yeni uçaklarını birer birer filosuna katmayı sürdürüyor. Geçtiğimiz yılın son günlerinde toplam 15 adet A320neo tipi yolcu uçağını filosuna katmıştı.

Şirketin 2018 yılında filosuna katılan ilk, toplamda da 16'inci A320neo olan TC-NBP'den sonra 17'inci uçağı da dün akşam saatlerinde resmen filoya katıldı.

TC-NBR RESMEN PEGASUS FİLOSUNDA

Yeni nesil çevreci motorlara sahip uçaklarla filosunu genişletmeye devam eden Pegasus'un, 2018 yılında yeni teslim alacağı 7 adet A320neo tipi uçaktan ikincisi olan TC-NBR kuyruk tescilli uçak, İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’na iniş yaptı. Almanya’nın Hamburg şehrinden hareket ederek dün akşam saatlerinde İstanbul'a ulaşan uçak, Pegasus yetkilileri tarafından teslim alındı. Türkiye’nin en genç uçak filosuna sahip olan Pegasus’un 100 uçaklık Airbus siparişi kapsamında teslim aldığı 17. uçak olan “İrem Asya”, filonun 76. uçağı oldu.

Pegasus, geçtiğimiz yılın Aralık ayında Kamuyu Aydınlatma Platformu'na gönderdiği açıklamayla 75'i kesin 25'i opsiyonlu 100 uçaklık siparişinin opsiyon kısmını da kesinleştirdiğini duyurmuştu.

Pegasus bünyesinde son gelen uçakla birlikte toplam filodaki uçak sayısı 76'ya ulaşırken bu uçaklardan 66'sı Pegasus, 7'si İzair ve 3'ü Air Manas adına uçuş gerçekleştiriyor.

Öte yandan "İrem Asya" ismi verilen filonun son üyesi TC-NBR, Hamburg'tan yaptığı son uçuş öncesi XFWspot tarafından görüntülendi.

©AirportHaber.com



Pegasus'un en yenisi TC-NBR filoya katıldı

Yorumlar Tüm Yorumlar (41)

Türk.tengrici ~ 6 yıl önce
Hayirli olsun irem asya yolun acik olsun ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tebrikler ~ 6 yıl önce
Hoşgeldin " İrem Asya " Allah hata kaza vermesin. Kurallarına tepeden tırnağa kadar sahip çıkan ve uygulayan adamına göre muamele yapmayan bir havayolu olduğunuz için filonuza daha nice uçaklar katılmasını gönülden diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Orduspor ~ 6 yıl önce
Yemi uçağı hayırlı olsun..Pegasus iş modelini bilmekle beraber hala call center ın paralı olması kadar rasyonel hiç bir gerekçeye dayanmayan uygulamayı anlamak mümkün değil..Hem bilet alıyorsun ancak call center dışı yapılamayan bir işlem için ücret ödüyorsun..Bu uygulamanın değişmesi lazım..Türkiye de herkesin alışkanlıklarını değiştiren ve insanlara bu ulaşımı mümkün kılan Pegasus'un daha büyük başarılara imza atacağını bekliyoruz..yeniden hayırlı olsun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aviator ~ 6 yıl önce
Allah c.c bu şirketi korusun. Gücüne güç katsın inşaallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
FB1907 ~ 6 yıl önce
Hayırlı olsun Allah kaza bela göstermesinde Pegasus şimdi bütün filoyu tamamıyla Airbus’a mı çevirecek yoksa Boeing 737 leri hala kullanacak mı ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pilot ~ 6 yıl önce
Komple airbus olcak.
Tengrici ~ 6 yıl önce
Boeing sipariş verilmedi.. b737 duracak filoda
tebrikler ~ 6 yıl önce
atlas batiyor , pegasus buyuyor.Cin Ali nin 3,5 havayolu tahmini tutacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yeni ~ 6 yıl önce
Havalimanına bekliyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pgs ~ 6 yıl önce
hayirli olsun. sendikayi bekliyoruz az kaldi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Beyceli ~ 6 yıl önce
Yolun açık olsun Pegasus...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 6 yıl önce
Bu güzel uçakları filona katıyorsun hayırlı olsun.yolculara karşıda ev sahibi anlayışıyla evimize gelen misafirlere verdiğimiz değeri verir hizmet anlayışında olursa kalite artar. Sonuçta yolcular hava yolunun misafiri misafire verilen ikramdan ücret almak bizim gelenek ve kültürümüzle örtüşmüyor. Sonuçta bu uçaklar yolculardan (misafir)lerden kazanılan paralarla alınıyor hiç olmazsa yolcuları onure edecek uygulamanız olsun. Saygılarımla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pfff ~ 6 yıl önce
hep bana hep bana.. hem en iyi uçaklarla uçayım, hem herşey ücretsiz olsun, hem biletim ucuz olsun.. bedavaya uçuyorsunuz hala yemek de yemek. yanına al yemeğini dışardan kimse bişi demiyor. 1 saat yemez içmezsen ölmezsin.. gelenek kültürmüş. geleneklerinize o kadar bağlıysanız değil uçak otobüs, at arabasıyla seyahat edin..
~ 6 yıl önce
Yıl olmuş 2018 hala gelenek görenekten bahsedip lafı bir su vermiyor minvalinde sözlere getirmeye gerek yok açıkçası. Pegasus’un ucuz olmasının sebeplerinden bir tanesi zaten ikram ücreti almaması. Şayet ikram isteyen yolcu olursa parasıyla bunu alır. Mesela benim yarın Saw-İzmir uçuşum var, gidiş dönüş 90tl ye aldım bileti. Tek yön başına 45 tl ye gelen bilette de ikram olmasa da olur bence. İstersem 10 lira verir kek ve içecek alırım 55tl ye gelir ki yine oldukça iyi bir rakam.
Km ~ 6 yıl önce
O zaman bilet fiyatlari 2 kati olur razi misin? Ucuza goturmek icin adamlar yapiyor bunu low cost ne demek acip okuyun bi zahmet
Nerede avanta ~ 6 yıl önce
Oraya yerleş, de iligine kemiğine işlemiş be misafir.... Adam ucuz havayoluyum baskasının yediğini sen ödeme vatandaş isteyen versin parasını yesin diyor... Ama hep avanta peşinde çakal sürüsüne anlatamıyor.....
Otobüs ~ 6 yıl önce
Otobüsten daha ucuza uçuyor. Tabiki bı fark olacak
sen hala orda misin ~ 6 yıl önce
arkadas bilet alirken yemekli al. 10 seneden fazladir isleyis bu sekilde sen hala yemek diosun.
sanki az once gordum ~ 6 yıl önce
galiba kayseride bu gece :)
iskele ne ~ 6 yıl önce
arkadas iskele ne ?
Plane spotter ~ 6 yıl önce
Yaw bi bitmediniz gitti beah! Bu bir İŞ MODELİ! Hiç mi duymadın LCC, LOW FARE gibi tanımları? Eğer eleştireceksen, git makale yaz, aydınlat bizi. O iş modeli sayesinde gıcır gıcır uçaklar alınabiliyor! Yoksa Onur'un 19,1 veya Atlas'ın 17,4 yıllık uçaklarına mahkûm kalırdınız.
Dostum ~ 6 yıl önce
Çok övündüğünüz Tk’da biletten alıyor o parayı . Yani az çok hepimiz biliyoruz havacılığı. Ne olacak PGS ücretsiz ikrama dönse ? Bu gider bilet fiyatlarına yansıyacak . Yanlışım varsa doğrusunu açıklayabilirsin

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000