03 Şubat 2016, Çarşamba 10:39:22

Patlama sonrası kabinden ilk görüntüler

Dün Somali'den kalkış yapan uçakta meydana gelen patlamada, kabin içinden o anlara ait yeni görüntüler yayınlandı. Öte yandan uçakta 10 Türk yolcunun da olduğu bildirildi.
  • thy bu patlamanın hesabını vermeli!!!
  • ow param parça olmuş. kötü. geçmişte kalsın bidaha olmasın.
  • Arkadaslar çok kötü bir duyum aldim, bunu Ali bey yayinlasin genel baslîkta. Bu işin arka plani çok enteresan. Bu hat normalde THY uçaklari uçuyor hergün, ancak olay günü THY uçagi HCMM'e gelmedi, çok tuhaf çunki hergün geldigi halde olay günü teknik problem var denildi, o yüzden Daallo bu seferi THY yerine gerçeklestirecekti. Aldigim saglam kaynaklardan duyumlar ile THY'nin Al Shabbab adli grubun Türkiyeye karsi bir eylem yapacaklarini biliyordu, o yüzden THY'yi seçtiler, ancak kabak Daallo'ya patladi, ki ucaktaki bomba zaman ayarli diyorlar, uçak geç kalktigi için bolba daha erken patladi ve bir facia engellendi, yani aslinda hedef THY uçagini Ethiopia hava sahasi üzerinde patlatmakti.
  • geçmiş olsun..
  • tgs'ye alım varmı
  • yav nolcak alt tarafı uçak patlamış...
  • inanılmaz. o uçakta olanlar bir daha uçağa binebilirler mi ki ? pilotları da ayrıca tebrik etmek gerekiyor. o anlarda çok sogukkanlı davranarak uçağı yere indirmişler.

Somali'nin başkenti Mogadişu'dan havalanarak Cibuti'ye giden yolcu uçağında meydana gelen patlamada, o anlar yolcular tarafından kaydedildi.

Daallo Airlines'ın D3159 sefer sayılı Airbus A321 tipi uçağı, Mogadişu'dan Cibuti'ye 7 mürettebat ve 74 yolcusu ile birlikte havalanmıştı. Uçağın kalkışından yaklaşık 5 dakika sonra sağ tarafında bir patlama meydana geldi. Patlama olan bölgede açılan delik ile uçak Mogadişu'ya acil iniş yaptı.

Öte yandan uçakta 10 Türk yolcunun da bulunduğu bildirildi. Türk yolculardan Mehmet Gümüşdağ, uçağın Mogadişu hava alanından TSİ 15.00 sularında havalandığını, kalkıştan bir süre sonra patlama sesi duyduklarını ve yanık kokusu geldiğini anlattı. Gümüşdağ, yolcuların panik yapmaması için anons yapıldığını ve uçağın başarılı bir şekilde Mogadişu Havalimanı'na inmesinin ardından kendilerinin uçaktan tahliye edildiğini söyledi.

Gümüşdağ, uçakta bulunan 10 Türk yolcunun da sağlık durumlarının iyi olduğunu ifade etti.

Patlama sonrası yolcular tarafından kaydedilen o anlar;

Patlama sonrası kabinden ilk görüntüler

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

rezalet ~ 8 yıl önce
thy bu patlamanın hesabını vermeli!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 8 yıl önce
ow param parça olmuş. kötü. geçmişte kalsın bidaha olmasın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Al Shabbab ~ 8 yıl önce
Arkadaslar çok kötü bir duyum aldim, bunu Ali bey yayinlasin genel baslîkta. Bu işin arka plani çok enteresan. Bu hat normalde THY uçaklari uçuyor hergün, ancak olay günü THY uçagi HCMM'e gelmedi, çok tuhaf çunki hergün geldigi halde olay günü teknik problem var denildi, o yüzden Daallo bu seferi THY yerine gerçeklestirecekti. Aldigim saglam kaynaklardan duyumlar ile THY'nin Al Shabbab adli grubun Türkiyeye karsi bir eylem yapacaklarini biliyordu, o yüzden THY'yi seçtiler, ancak kabak Daallo'ya patladi, ki ucaktaki bomba zaman ayarli diyorlar, uçak geç kalktigi için bolba daha erken patladi ve bir facia engellendi, yani aslinda hedef THY uçagini Ethiopia hava sahasi üzerinde patlatmakti.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Millet deliye hasret biz akilliya ~ 8 yıl önce
Madem kaynakların sağlam git MİT için çalış hemşehrim...
.. ~ 8 yıl önce
geçmiş olsun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tgs ~ 8 yıl önce
tgs'ye alım varmı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
da ~ 8 yıl önce
var
Tgs? ~ 8 yıl önce
La yine mi sen
bişi olmaz ~ 8 yıl önce
yav nolcak alt tarafı uçak patlamış...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
rezalet ~ 8 yıl önce
inanılmaz. o uçakta olanlar bir daha uçağa binebilirler mi ki ? pilotları da ayrıca tebrik etmek gerekiyor. o anlarda çok sogukkanlı davranarak uçağı yere indirmişler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000