04 Temmuz 2009, Cumartesi 18:00:34

Paraşütün yanlış ipini çekince yere çakıldı!

Muğla'nın ilçesi Fethiye'nin Ölüdeniz beldesinde yamaç paraşütü yapan bankacı kadın, paraşütüne yanlış yön verince yere çakılarak yaralandı.
  • Allah korumuş büyük geçmiş olsun. Ancak dünyada extreme sporlarda istatistiklerle ispatlanmıştır ki oran olarak kadın zaiyatı çok fazla.
  • ucuz atlatilmis bir kaza ,gecmis olsun dileklerimle

Edinilen bilgiye göre, İstanbul'da özel bir bankada gişe görevlisi olarak çalışan 22 yaşındaki Harika Ağarlı adlı kadın, tatil için geldiği Ölüdeniz'de yamaç paraşütü yapmak istedi. Sabah saatlerinde arkadaşlarıyla birlikte Babadağ'ın 1700 metrelik zirvesine çıkan Ağarlı ve arkadaşları bir süre rüzgar bekledikten sonra kendilerini boşluğa bıraktılar. Pistten yüz metre kadar uzaklaşan Harika Ağarlı, ters rüzgar nedeniyle paniğe kapılarak paraşütünün yanlış yön ipini çekti.
 
Bu hareketiyle dengesini kaybeden genç kadın, yaklaşık 40 metre yükseklikten spiral çizerek kayalıklara düştü. Kazada yaralanan Harika Ağarlı'ya ilk müdahaleyi uçuş eğitmenleri yaptı. Hayati tehlikesi olmadığı belirlenen ağarlı için Fethiye'de konuşlu bulunan orman yangın söndürme helikopteri havalandı. Yaklaşık 10 dakikalık bir uçuşun ardından Babadağ'ın 1700 metrelik pistine inen helikopter buraya getirilen yaralı kadını alarak Fethiye Devlet Hastanesi'ne getirdi. Hastanede ilk müdahalesi yapılan Ağarlı'nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Paraşütün yanlış ipini çekince yere çakıldı!

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Allah korumuş büyük geçmiş olsun. Ancak dünyada extreme sporlarda istatistiklerle ispatlanmıştır ki oran olarak kadın zaiyatı çok fazla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ucuz atlatilmis bir kaza ,gecmis olsun dileklerimle

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000