16 Temmuz 2018, Pazartesi 16:18:40

Paraşütle atlayan tatilci inmek için yalvardı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde, yükseklik korkusuna rağmen yamaç paraşütü pilotu Cumhur Durmaz ile Babadağ'dan uçan bir tatilci, havada 20 dakika boyunca bağırıp, pilota yere inmesi için yalvardı.
  • Dava acmasi lazim
  • Şu Babadağ pilotçularıda milletin korkusundan zevkleniyor.. Sanki sen ananınkarnında öğrendin,, öğrenmişler birkaç numara milleti yiyorlar,
  • Be birader madem korkuyosun ne diye biniyosun:)))
  • Şu çekimler adamı ne hale düşürüyor. Bu sözde havacılık yapan soyguncuların eline bu fırsatı verenlere lanet olsun. Hiçbir mesuliyet almadan yallah tazyik havacılık.
  • Bu insan korkudan ya da nabzının aşırı yükselmesinden dolayı hayatını kaybedebilirdi. Bunun neresi komik
  • İnsanlarin korkulariyla dalga gecilmez

Muğla'nın Fethiye ilçesinde, yükseklik korkusuna rağmen yamaç paraşütü pilotu Cumhur Durmaz ile Babadağ'dan uçan bir tatilci, havada 20 dakika boyunca bağırıp, pilota yere inmesi için yalvardı. Tatilcinin korku dolu anları paraşüt kamerasına yansırken, Durmaz'ın sosyal paylaşım sitesinde 1 dakikalık bölümünü yayınladığı görüntüler, izleyenleri kahkahaya boğdu.

Fethiye'nin Ölüdeniz Mahallesi'ne gelen bir tatilci, yamaç paraşütüyle uçmak için dünyaca ünlü yamaç paraşütü merkezi 1965 rakımlı Babadağ'ın zirvesine çıktı. Son hazırlıklarını yapan tatilci, yamaç paraşütü pilotu Cumhur Durmaz eşliğinde, 1700 metre pistinden tandem (ikili) atlayış yapmak için koşmaya başladı. Ayaklarının yerden kesilmesiyle korkusu yüzüne yansıyan tatilci, daha birkaç saniye geçmeden bağırmaya başladı. Aşağı bir türlü bakamayan, paraşütün kemerlerine sımsıkı tutunan tatilci, "Ağabey yemin ederim kusarım. Ağabey dediklerini yapamayabilirim. Annem, annem. Ağlayacağım ağabey. Yaşım 35 ağlamak istemiyorum. Oy oy, oy oy" haykırışlarıyla paraşüt pilotundan yardım istedi. Korkusu bir türlü geçmek bilmeyen tatilci, pilotun spiral (hızlı dönüş) hareketi sırasında ise adeta kendinden geçti. Haykırışları Ölüdeniz semalarında yankılanan tatilci, bu kez de, "Ağabey lütfen ya" sözüyle pişmanlığını dile getirdi. Tatilci, bir ara gözlerini açıp 1500 metreden aşağı bakınca, ağlamaklı oldu.

'ÖLÜDENİZ'DE İMANA GELEN ADAMI' ANIMSATTI

İzleyenleri kahkahaya boğan görüntüler, 2011 yılında 'Mithat' adlı bir tatilcinin gökyüzünde yaşadığı korku dolu anları anımsattı. 'Ölüdeniz'de imana gelen adam' başlığıyla sanal ortamda izlenme rekorları kıran görüntüler, daha sonra birçok televizyon kanalında haber olmuştu. Paraşüt pilotu Durmaz'ın sosyal medya hesabından kısa bir bölümünü yayınladığı görüntüler 'Ölüdeniz'de bir imana gelme vakası daha' yorumlarını beraberinde getirirken, kısa sürede paylaşım ve izlenme rekoru kırdı.

İnişin ardından tatilcinin "Bir daha uçmam" dediğini belirten pilot Durmaz, "Hızlı dönüşleri yolcuların etrafı izlemesi için yapıyoruz. Yaşananları yükseklik korkusuna bağlayabiliriz. Ancak kendi kafasında bir kere korkarak gelmiş bir insan, belki yenerim düşüncesiyle uçuyor. Olayla karşılaşıp, film koptu mu korkmaya devam ediyor. Onu durduramayız. Tedbirli, sabırlı ve eğitimli uçuş yaptıktan sonra yamaç paraşütü bir bisikletten daha güvenlidir" dedi.

Paraşütle atlayan tatilci inmek için yalvardı

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

LH ~ 6 yıl önce
Dava acmasi lazim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gıt ~ 6 yıl önce
Şu Babadağ pilotçularıda milletin korkusundan zevkleniyor.. Sanki sen ananınkarnında öğrendin,, öğrenmişler birkaç numara milleti yiyorlar,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Adama demezler mi... ~ 6 yıl önce
Be birader madem korkuyosun ne diye biniyosun:)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hee ~ 6 yıl önce
Sen korkmazsın yani?
Klasik ~ 6 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
Paraşütçü ~ 6 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
Yazık ~ 6 yıl önce
Şu çekimler adamı ne hale düşürüyor. Bu sözde havacılık yapan soyguncuların eline bu fırsatı verenlere lanet olsun. Hiçbir mesuliyet almadan yallah tazyik havacılık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KOMİK Mİ ~ 6 yıl önce
Bu insan korkudan ya da nabzının aşırı yükselmesinden dolayı hayatını kaybedebilirdi. Bunun neresi komik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bence komik ~ 6 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
Komik degil ~ 6 yıl önce
İnsanlarin korkulariyla dalga gecilmez

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000