11 Şubat 2012, Cumartesi 22:00:27

PARAŞÜTÇÜ OTOMOBİLİN ÜZERİNE DÜŞTÜ

Hatay'ın İskenderun ilçesinde Havacılık Kulübü tarafından gerçekleştirilen atlayışta bir kişi dengesini kaybederek otomobilin üzerine düştü.
  • Hatay THK ya ne zaman gitsem kapalı.Bu adamlar neredeler ? Bu cocuklara sahıp cıkıp onları yonlendırecek tek kurum THK.
  • Mehmet Bey'in ogrencisinden ne beklenirki?Kendi gibi sorumsuz bir arkadaş,anıt üzerinde yüksek kalmış,dar daire çizip alçalma planlamış ama arka ruzgarıyla muhtemelen paraşüt sönmüş!Yakinda bunlar ölümlü kaza da yapar,malesef Thk iskenderun da bu gibi adamlara çanak tutar.Yazı çok yazık...
  • sehir icinde ucus olmaz, sunu yapmasinlar artik. Ulkemizde nekadar guzel daglar, ovalar varken neden sehir icinde elektrik telleri ve arabalarin arasinda ucuyorlar? Ne zevk aliyorlar pislik gormekten anlamak mumkun degil. gecmis olsun.
  • Büyük geçmiş olsun...
İskenderun Atatürk Anıtı Meydanı üzerine meydana gelen olayda Start Platformu'ndan atlayarak İskenderun Atatürk Anıtı Meydanı üzerine inmek için hamle yapan Fatih H. isimli paraşütçü yaklaşık 15 metre mesafede dengesini kaybederek park halindeki 31 L 8153 plakalı otomobilin üzerine düştü.

Sahil bandı üzerinde bulunan vatandaşlar olayı Acil 112 ekiplerini arayarak durumu bildirdi. Olay yerine gelen Acil 112 ekipleri yaralı paraşütçüye ilk müdahaleyi yaparak ambulans ile İskenderun Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Görgü tanıkları, paraşütçünün çok iyi bir sporcu olduğunu, yıllardır yamaç paraşütü yaptığını ancak ters rüzgâra kapılarak dengesini kaybetmesi sonucu böyle bir talihsiz olay yaşadığını belirtti.

İskenderun Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Fatih H.'nin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.



PARAŞÜTÇÜ OTOMOBİLİN ÜZERİNE DÜŞTÜ

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
Hatay THK ya ne zaman gitsem kapalı.Bu adamlar neredeler ? Bu cocuklara sahıp cıkıp onları yonlendırecek tek kurum THK.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Mehmet Bey'in ogrencisinden ne beklenirki?Kendi gibi sorumsuz bir arkadaş,anıt üzerinde yüksek kalmış,dar daire çizip alçalma planlamış ama arka ruzgarıyla muhtemelen paraşüt sönmüş!Yakinda bunlar ölümlü kaza da yapar,malesef Thk iskenderun da bu gibi adamlara çanak tutar.Yazı çok yazık...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
sehir icinde ucus olmaz, sunu yapmasinlar artik. Ulkemizde nekadar guzel daglar, ovalar varken neden sehir icinde elektrik telleri ve arabalarin arasinda ucuyorlar? Ne zevk aliyorlar pislik gormekten anlamak mumkun degil. gecmis olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Büyük geçmiş olsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000