28 Haziran 2016, Salı 11:26:08

Paraşüt pilotları birbirine girdi

Muğla’nın Fethiye ilçesinde yamaç paraşütü pilotları arasında müşteri paylaşımı yüzünden çıkan tekmeli yumruklu kavga nedeniyle iki firmadan beş pilot hakkında yasal işlem başlatıldı.
  • 2 yigenlerime benzetim. biri 2 digeri 4. onlarda su goruntuyu gosteriyorlar
  • Adrenalin sporu hizmeti verenlerin madde bağımlısı olduğu bilinir bunların sağlık trstinden geçirip lisans vermek gerekir
  • Bence bunlara astronot diyelim.
  • Rezalet, ama bu olaylar hatta dövulen turistler, kazalar ve sarhos pilotlar yillardan beri var. Orada havacilik yapildigini kimse iddia edemez. Oranin birkac hamisi vardir. Rant icin neleri ört bas ediyorlar da kimsenin haberi olmuyor. "Fethiyede ucus yapmayin, hem bir dunya para öder hem de dağda dayak yersiniz" diye Almanlar ve İngilizler yayin yapmisti.
  • Resmen rezil etmişler bizi herkeze! Bu görüntülerde servis edilir şimdi yabancı medyada bile... Biride içki, alkolden bahsetmiş yukarıda?? Ya SHGM derhal lütfen el atsın bu çılgınlığa!
  • Havaciligin en son noktasidir. Havaciligin had safhadaki en son noktasi parasutculuktur, otesi yoktur. Parasutculerin beyinleri sadece yirtici kuslar gibi calisir. Bir parasutcu degilseniz anlayamazsiniz. Eger bir parasutcuyseniz havaciligin diger butun her dalini zaten icgudusel olarak otomatik yaparsiniz. Pilotluk filan bunlar parasutculugun coook altinda basit islerdir. Bu kavgada sebep musteri, kadin, para filan degil. Donemsel-mevsimsel hormonlar. Bunlari siz normal insanlar 14 sinavla airline da pilot olan standart insanlar anlayamazsiniz. Sen 5 dk. Bir ulan motor dursa nereye inerim aNaaaam diye daglarin uzerinden yusuf yusuf atarken o aralara atlayan insanlardir parasutculer. O yuzden laga luga bos laflar konusmayin bir gun olsun en az 100 serbest atlayisiniz o zaman konusalim BIZDEN BIRI OLABILIRSEN, o zaman yorum yapalim. Komün hayati bizimkisi baska bisi yani oyle cok merak ediyorsan aramiza katilmaya calis, bo. Atmaya calisma :)
  • Zorunuza mı gitti pilot dediler diye? Bu ne ego?
  • kavgaya karışan bu şahısların lisansları iptal edilsin,bir daha kimse böyle bir olaya karışmaz,örnek olur.
  • Tepeden tırnağa gittikçe daha da avamlaşıyoruz.
  • Birkaç yıl önce ölüdenize gitmiştim, akşam pilotların çoğunun barlarda içtiğini gördüm, sabahleyinde uçuyorlardı. Şirket yöneticileri ve özellikle SHGM kontrol elemanları burdan ihbarda bulunuyorum , pilotların çoğu alkollü , bu nekadar emniyetli , tabiki kaza olana kadar....

Muğla’nın Fethiye ilçesinde yamaç paraşütü pilotları arasında müşteri paylaşımı yüzünden çıkan tekmeli yumruklu kavga nedeniyle iki firmadan beş pilot hakkında yasal işlem başlatıldı.

Olay, Ölüdeniz Mahallesi Belceğiz Plajı’nda geçtiğimiz Cuma günü saat 19.00 sıralarında yaşandı. Yamaç paraşütü yapmak isteyen kadın tatilcinin iki firma arasında paylaşılamaması üzerine başlayan tartışma kavgaya dönüştü. Tekme ve yumrukların havada uçuştuğu kavgada, bazı pilotlar darbelerin etkisiyle yere düştü. Kavga çevredeki işletme çalışanları ve tatilcilerin araya girmesiyle güçlükle durduruldu. Kavgada yaralanan 1 pilot, ambulansla hastaneye götürüldü. Olay yerine gelen Ölüdeniz Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri, kavgaya karışan pilotlar Celal Y., Özgür Ş., Halil A., Naci P. ve Nusret A.’yı gözaltına aldı.

Kavga Belceğiz Plajı’ndaki bir otelin barında oturan turist tarafından cep telefonuyla görüntülendi. Görüntülerde 2 ayrı firmadan yamaç paraşütü pilotlarının tekme ve yumruklarla birbirlerine saldırdığı görülüyor. Bazı pilotlar darbelerin etkisiyle yere düşerken, bir pilot el kamerasının demir çubuğuyla diğer yamaç paraşütü pilotuna vurmaya çalışıyor. Kavgayı ayırmak isteyenlerse tekmelerden nasibini alıyor.

“HANUTÇULUKLA İLGİSİ YOK”

Jandarmadan bilgi alarak konuyu yakından takip eden Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık, kavganın pilotlar arasındaki kişisel sürtüşmeden yaşandığını ve hanutçulukla ilgisi olmadığını söyledi. Gerekli incelemelerin yapıldığını belirten Çalık, kavgaya karışan 5 pilot hakkında yasal işlem başlatıldığını kaydetti. Olayın basit bir kavga olayı olduğunu aktaran Çalık, konunun turizm hareketliliğiyle de ilgisinin bulunmadığına dikkati çekti.

Paraşüt pilotları birbirine girdi

Yorumlar Tüm Yorumlar (35)

y ~ 8 yıl önce
2 yigenlerime benzetim. biri 2 digeri 4. onlarda su goruntuyu gosteriyorlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bıyık ~ 8 yıl önce
Adrenalin sporu hizmeti verenlerin madde bağımlısı olduğu bilinir bunların sağlık trstinden geçirip lisans vermek gerekir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pilot ~ 8 yıl önce
Bence bunlara astronot diyelim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rezalet - önemli ~ 8 yıl önce
Rezalet, ama bu olaylar hatta dövulen turistler, kazalar ve sarhos pilotlar yillardan beri var. Orada havacilik yapildigini kimse iddia edemez. Oranin birkac hamisi vardir. Rant icin neleri ört bas ediyorlar da kimsenin haberi olmuyor. "Fethiyede ucus yapmayin, hem bir dunya para öder hem de dağda dayak yersiniz" diye Almanlar ve İngilizler yayin yapmisti.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rezalet rezillik ~ 8 yıl önce
Resmen rezil etmişler bizi herkeze! Bu görüntülerde servis edilir şimdi yabancı medyada bile... Biride içki, alkolden bahsetmiş yukarıda?? Ya SHGM derhal lütfen el atsın bu çılgınlığa!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Parasutculuk ~ 8 yıl önce
Havaciligin en son noktasidir. Havaciligin had safhadaki en son noktasi parasutculuktur, otesi yoktur. Parasutculerin beyinleri sadece yirtici kuslar gibi calisir. Bir parasutcu degilseniz anlayamazsiniz. Eger bir parasutcuyseniz havaciligin diger butun her dalini zaten icgudusel olarak otomatik yaparsiniz. Pilotluk filan bunlar parasutculugun coook altinda basit islerdir. Bu kavgada sebep musteri, kadin, para filan degil. Donemsel-mevsimsel hormonlar. Bunlari siz normal insanlar 14 sinavla airline da pilot olan standart insanlar anlayamazsiniz. Sen 5 dk. Bir ulan motor dursa nereye inerim aNaaaam diye daglarin uzerinden yusuf yusuf atarken o aralara atlayan insanlardir parasutculer. O yuzden laga luga bos laflar konusmayin bir gun olsun en az 100 serbest atlayisiniz o zaman konusalim BIZDEN BIRI OLABILIRSEN, o zaman yorum yapalim. Komün hayati bizimkisi baska bisi yani oyle cok merak ediyorsan aramiza katilmaya calis, bo. Atmaya calisma :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
f-16 ~ 8 yıl önce
ahahahhaahhahahaah yılın en uzun fıkrası,ama komik :D
!!! ~ 8 yıl önce
Adamsın , güldürdün bizi üstün ırk, Allahta seni güldürsün :))
!!! ~ 8 yıl önce
Mevsimsel hormonmuş, kedimisin sen kardeşim ne hormonu ??
Havacı ~ 8 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
Nesin sen he? ~ 8 yıl önce
Ne ayak bu ya? :) Gariban tesellisi hesabı.... Komün hayatıymış.. sen yoksa yaban göçmen kuşumusun ? O pilotun aylık maaşı senin aylığını çarpar böler, havacılık bilgi ve tecrübesi senin karenin karesini alır değişik :))
NatGeo Wild ~ 8 yıl önce
Hayvanlar hormonlar ve içgüdüler ile hareket eder insanlar beynini kullanır... Havacılığın en Temel'inde centilmenlik ve saygımyatar siz diğer bütün branşları küçük görerek kibirinize yenik düşmüşsünüz, havacıyım diye ortada dolaşamazsınız. Ayrıca pilot bir taşıtı kullanır siz bu kibirinizle ve cehaletinizle Pilot değilsiniz.
!!! ~ 8 yıl önce
Zorunuza mı gitti pilot dediler diye? Bu ne ego?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
LİSANS ~ 8 yıl önce
kavgaya karışan bu şahısların lisansları iptal edilsin,bir daha kimse böyle bir olaya karışmaz,örnek olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Taha ~ 8 yıl önce
Katiliyorum. Bunun gibi olaylar yillardir yasaniyor. Pilotlarin lisanslari iptal edilmeli.
Yazık ~ 8 yıl önce
Tepeden tırnağa gittikçe daha da avamlaşıyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Body ~ 8 yıl önce
Birkaç yıl önce ölüdenize gitmiştim, akşam pilotların çoğunun barlarda içtiğini gördüm, sabahleyinde uçuyorlardı. Şirket yöneticileri ve özellikle SHGM kontrol elemanları burdan ihbarda bulunuyorum , pilotların çoğu alkollü , bu nekadar emniyetli , tabiki kaza olana kadar....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tabiiki ~ 8 yıl önce
Icecek kadinlarla olacak ve hatta sen zayifsan senin kucagindan bile o kadini alacak. Sala... herif parasutculerin oldugu yere oyle hödüü diye yaninda yengeyle gidilirmi la allahin gariban bebezi . Hejejej:)
Taha ~ 8 yıl önce
Sarhos bir pilotun ifadesi. "Havada yolcu sagdan ben soldan kusuyorduk" . Orada ciddi bir kontrolsuzluk ve mafyalasma var. SHGM ve Turizm Bakanlığı konuya el atmakta cok gec kaldı.
çayır ~ 8 yıl önce
kim sallar shgmyi. neyi kontrol ediyorlarki saldım çayıra mevlam kayıra

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000