01 Ocak 2010, Cuma 07:57:05

Para var huzur var!

Ekonomi küreselleşti, iş dünyası da hıza ihtiyaç duydu. Dünyanın her yerini gezen işadamlarımız özel jetlerinden vazgeçmiyor. Patronlar uçakları ofis gibi kullanıyor...
  • PARA VARSA RANGE ROVER PARAN YOKSA GAME OVER!!!!

Küresel rekabet ve ekonominin globalleşmesi, işadamlarının tercihlerini de etkilemeye başladı. Aynı gün dünyanın birçok ülkesinde olmak zorunda bile kalan işadamlarımız ulaşımlarını artık özel jetlerle sağlamaya başladı. Konforu ve rahatlığıyla birer ofis gibi de kullanılan bu uçaklar, sahibinin isteğine göre özel olarak dizayn edilebiliyor. Türkiye'nin tanınmış birçok işadamı artık ulaşımda karayolunu tercih etmiyor. Uçakla seyahat sırasında toplantılarını yapabiliyor, işlerini havadan takip edebiliyor. Özel jetlerin fiyatları 10 milyon ila 35 milyon dolar arasında değişiyor.

Her türlü konfora sahip
FİBA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Özyeğin, HAWKER 800 XPİ tipi özel uçak kullanıyor. Uçağın içinin konforu dikkat çekiyor.

Rahat yolculuk yapılıyor
Nurol İnşaat Başkanı Nurettin Çarmıklı, BEECHJET 400 A tipinde özel uçak kullanıyor. Uçağın içi yolcuların rahat edeceği şekilde dizayn edildi.

4 kişilik jet
Eski Fenerbahçe Yöneticisi, İşadamı Hakan Bilal Kutlualp, CİTATİON CJ2 tipinde özel uçak kullanıyor. 4 kişilik uçağın içinde her türlü konfor mevcut.

Özel olarak dizayn edildi
Sanko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Konukoğlu'na ait uçak, CESSNA C-650 tipinde.

Havadaki özel ofis
Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, FALCON 2000 model özel uçağı kullanıyor. Özel uçağın içi adeta bir ofis gibi dizayn edilmiş durumda. Her türlü iletişim imkanı bulunuyor.

Takvim

Para var huzur var!

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
PARA VARSA RANGE ROVER PARAN YOKSA GAME OVER!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000