28 Eylül 2011, Çarşamba 08:01:36

ÖPÜŞEN LEZBİYENLERİ UÇAKTAN ATTI

‘L Word’ dizisinin yıldızlarından Leisha Hailey, Amerikan Sourthwest Havayolları’ndan şikayetçi oldu. Sebep ise ünlü Tv yıldızının kız arkadaşıyla öpüştükleri uçaktan çıkartılması.
  • cinsel tercihleri herkesin kendini ilgilendirir.hükümet hala kabul etmesede havayolları çalışanlarımız bu konuda hoşgörülüdür..aksini kimse düşünemez!
  • ben atmam abi tayyareden.t.coşkun.kaptan..
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • Yahu ne kızıyorsunuz. Bunlarda demokratik hakkı böyle anlamışlar. Bizde demokratik hakkı evleri ve işyerlerini yakmak, genç kızları ve hamile kadınları vurmak, öğretmenleri kaçırmak olarak algılayanlar var da, bu kadınların öpüşmesi mi başınıza dert oldu?
  • Pislikler sizi, bende atardim tayyareden!
  • Türk uçağında olsa alllaaaah ne tepkiler olurdu, özgürlük , çağdaşlık falan filan diye. Yani neymiş; toplum ahlakı bazı konularda hala evrenselmiş, bunun bir dinle ilişkilendirip saldırmak hiçte hoş olmuyormuş. Bu arada Amsterdamda bile eşcinsel çiftlere inanın hoş görülü gözle bakmıyorlar, ama sadece seslerini çıkarıp toplumdan dışlamıyorlar.
  • gayet normal özgürlük yaşanmıyacaksa yaşamanın ne anlamı var
  • herkes kendi evinde istediğini yapmakla özgürdür ancak halka açık alanlarda toplu taşıma araçlarında uçaklarda trenlerde otobüslerde deniz araçlarında, minübüslerde herkes sorumlu davranmak zorundadır mazeret olamaz, abukluk sapıklık yapılmaz adam gibi oturun seyahat süresince adam gibi olun derim kadın erkek farketmez..evinize gidince ne halt ederseniz edin aslında yine de insan hayatını dorğu düzügn yaşamalı ister kendi evinde olsun ister dışarıda..
  • Herkes özgürdür ve istediği hayatı yaşar ama özel hayatında. Uçakta , topluma açık bir yerde vb bu tip hareketin uygun olduğu düşüncesinde değilim. Gerçi ruslar da erkek erkeğe cinsellik içermeyen şekilde öpüşüyorlar ama yine de dikkatli olunmalı diyorum.
‘L Word’ dizinin yıldızı Leisha Hailey ve sevgilisi Camila Grey önceki gün bindikleri Southwest Havayolları uçağında uçak kalkışa geçmek için beklerken öpüşmeleri üzerine rahatsız olan yolcuların talebiyle uçuş görevlileri tarafından uçaktan çıkartıldı.

Konu hakkında duygu ve düşüncelerini önce Twitter hesabı aracılığıyla duyuran Leisha Hailey, Southwest Havayolları’nın tarafından ayrımcılığa maruz kaldığını ve aşağılandığını belirtirken, uçuş görevlisinin kendisine ”Bu bir aile uçağıdır, öpüşmenizden rahatsız olanlar var” dediğini öne sürdü. Lezbiyen televizyon yıldızı American Southwest Havayolları’ndan özür dilemesini ve parasını geri ödemesini beklediğini açıkladı. Southwest Havayolları’nın homofobik çalışanları olduğunu iddia eden Hailey, nefretin bir aile değeri olamayacağını sözlerine ekledi.

Los Angeles’ta yaşayan bir grup lezbiyenin hayatlarından kesitler sunan ve lezbiyen ve eşcinsel kültürün bilinmeyen ve farklı yönlerini seyirciye aktaran ‘The L Word’ dizisi eşcinsel kültürünü ve yaşayışını tanıtma açısından öğretici olarak kabul edilmişti. The L Word, ABD’nin ardından tüm Avrupa’da gösterime girdi ancak dizi Türkiye’de genel-geçer ahlak kurallarının eşcinselliği dışlaması nedeniyle Türkiye’de gösterilmemişti. Dizinin CNBC-e kanalında yayınlanması gündeme geldiyse de başka bir ‘sert’ dizi olan Six Feet Under’ın aldığı tepkiler, kanal yönetimini diziyi yayınlamama konusunda ikna etmişti.
ÖPÜŞEN LEZBİYENLERİ UÇAKTAN ATTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Misafir ~ 13 yıl önce
cinsel tercihleri herkesin kendini ilgilendirir.hükümet hala kabul etmesede havayolları çalışanlarımız bu konuda hoşgörülüdür..aksini kimse düşünemez!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ben atmam abi tayyareden.t.coşkun.kaptan..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yahu ne kızıyorsunuz. Bunlarda demokratik hakkı böyle anlamışlar. Bizde demokratik hakkı evleri ve işyerlerini yakmak, genç kızları ve hamile kadınları vurmak, öğretmenleri kaçırmak olarak algılayanlar var da, bu kadınların öpüşmesi mi başınıza dert oldu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Pislikler sizi, bende atardim tayyareden!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Türk uçağında olsa alllaaaah ne tepkiler olurdu, özgürlük , çağdaşlık falan filan diye. Yani neymiş; toplum ahlakı bazı konularda hala evrenselmiş, bunun bir dinle ilişkilendirip saldırmak hiçte hoş olmuyormuş. Bu arada Amsterdamda bile eşcinsel çiftlere inanın hoş görülü gözle bakmıyorlar, ama sadece seslerini çıkarıp toplumdan dışlamıyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
gayet normal özgürlük yaşanmıyacaksa yaşamanın ne anlamı var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
herkes kendi evinde istediğini yapmakla özgürdür ancak halka açık alanlarda toplu taşıma araçlarında uçaklarda trenlerde otobüslerde deniz araçlarında, minübüslerde herkes sorumlu davranmak zorundadır mazeret olamaz, abukluk sapıklık yapılmaz adam gibi oturun seyahat süresince adam gibi olun derim kadın erkek farketmez..evinize gidince ne halt ederseniz edin aslında yine de insan hayatını dorğu düzügn yaşamalı ister kendi evinde olsun ister dışarıda..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Herkes özgürdür ve istediği hayatı yaşar ama özel hayatında. Uçakta , topluma açık bir yerde vb bu tip hareketin uygun olduğu düşüncesinde değilim. Gerçi ruslar da erkek erkeğe cinsellik içermeyen şekilde öpüşüyorlar ama yine de dikkatli olunmalı diyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000