21 Kasım 2009, Cumartesi 11:53:37

Onur Air'den herşey dahil 39 lira...

Onur Air‚ binlerce bileti www.onurair.com.tr sitesinde her şey dahil sadece 39 TL'den satışa sunuyor...
  • nereye hangi hatlarda anlatırmısınız ??
  • onurdan da pegasusu tan da bişe olmaz TK heryeri ele geçirdi :)
  • Bakıyorum bazı arkadaşlar sap ile samanı karıştırıp Onur ile Pegasus kampanyasını karşılaştırıyor. Oysa bu karşılaştırma yanlış çünkü her iki havayolu farklı uçuşlar için kampanya yapmaktadır. Bu fark da her iki havayolunun İstanbul'un farklı havalimanlarından hizmet veriyor olmasıdır.
  • birden üzüldüm. yani pegasusun 9.9 kampanyasından sonra yazık oldu onca emeğe. üstelik binlerce diyorlar. 2 bin de, 9 bin de binlercedir. acaba hangisi? pegasus açıkça 100 bin dedi.

21 Kasım 2009 Cumartesi gecesinden itibaren satışa sunulacak 39 TL'lik kampanya biletleri 02 Aralık-30 Aralık 2009 tarihleri arasında Onur Air'in tüm iç hat uçuş noktalarında (İstanbul‚ Adana‚ Antalya‚ Bodrum‚ Diyarbakır‚ Erzurum‚ Gaziantep‚İzmir‚ Malatya‚ Samsun‚ Trabzon) kullanılabilecek.

39 TL'lik kampanya biletleri Onur Air'in www.onurair.com.tr adresli internet sitesinden satışa sunulacak. Kampanya biletleri ayrıca hizmet bedeli farkı ödenerek Onur Air'in (0212) 444 66 87 numaralı çağrı merkezinden veya bilet satış acentelerinden de alınabilecek.

Kampanya biletlerinde tarih değişikliği‚ açığa alma‚ iptal veya isim değişikliği yapılamıyor.

Onur Air'den herşey dahil 39 lira...

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
nereye hangi hatlarda anlatırmısınız ??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
onurdan da pegasusu tan da bişe olmaz TK heryeri ele geçirdi :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bakıyorum bazı arkadaşlar sap ile samanı karıştırıp Onur ile Pegasus kampanyasını karşılaştırıyor. Oysa bu karşılaştırma yanlış çünkü her iki havayolu farklı uçuşlar için kampanya yapmaktadır. Bu fark da her iki havayolunun İstanbul'un farklı havalimanlarından hizmet veriyor olmasıdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
birden üzüldüm. yani pegasusun 9.9 kampanyasından sonra yazık oldu onca emeğe. üstelik binlerce diyorlar. 2 bin de, 9 bin de binlercedir. acaba hangisi? pegasus açıkça 100 bin dedi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000