02 Eylül 2012, Pazar 16:55:34

ONUR AIR YOLCULARININ RÖTAR İSYANI

Onur Air'in Antalya yolcuları, seferin 4 saat rötarlı olarak gerçekleşeceğini öğrendikten sonra Onur Air aleyhine slogan attı, alkışlarla şirketi protesto etti.
  • Tek birsey merak ediyorum, bu Saudia artik Onur u istemiyor, kotu son yaklasti, sat kurtul yazan arkadaslar bunu yazarken mutlu mu oluyor? Bu dusmanlik nedir?
  • 2 Eylül 2012, 11:40 onur hava yolları mağdurlarından biri olarak şunu söylemek isterim ki; Onur'un rötarlarından usanıp THY'den biletimi aldım. akşam saat 21:00 gibi Antalya-Kemer'e ulaştım. Antalya'ya inişle birlikte en fazla 2-3 saat tutacak yolculuk serüveni 10 saat sürdü...Otel günümüzün yok olduğu kısa sürecek tatil günlerimizin sıkıntılı bir başlangıçla başladığı ve hava alanı içinde o yaşadığımız arbede için kim ne derse desin yapılan protesto haklı yere idi ilgili bulunmadığı gibi siz kimsiniz gibi bir umursamazlık vardı eğer yetkililer bu yazdıklarımızı okuyorlar ise; genel müdür, müdür, müdür yardımcısı her kim varsa bizlerin yanına gelip gerekli özrü dileyip yedek uçak kiralayacaklarını bildirebilirlerdi yapamadılar çok yazık bir daha asla ve asla Onurla uçmak dahi istemiyorum.
  • Anladığım kadarı ile siz de Onur un beslemek istemeyip kışkışladıklarındansınız.Bu kadar art niyetli,saldırgan tutumların da aşırı savunucu avukatlıkların da luzumu yok....Uçaktan bahsediyoruz aklıselim kardeşim,yeri geliyor bir diş ağrısına hayatın günlerce kararmıyor mu ? insan yapısı olan ve nerede neresi ağrıyacağı belli olmayan bir demir yığını söz konusu olan. Yaz sezonu boşta, yerde yatan herhangi extra bir uçağı olmadığı için bekleme yapan yolcuların magduriyeti çok üzücü...Ama sonu olan bir şirketten bahsediyorsak; yerde dizi dizi boşta yatan uçakları olmalıydı ki yolcular magdur edilmesin...Tam gaz uçuyor adamlar ki uçağı başka yatan firmalardan temin ediyolar
  • onur için son çoktan başladı galiba saudia da artık istemiyormuş onları!!! şirket satış aşamasındaymış bari satılsada rahatlasalr yoksa çok kötü son yaklaşıyor.
  • bilet alınca tüm uçağı satın almış gibi davranan bir topluluğuz maalesef...rötar olabilir herzaman ...fakat bunun için personele saldırarak ne elde etmeyi planlıyorlar anlamış değilim...genelde türk uçaklarında bu gibi durumlarda 1-2 kendini kahraman ilan eden kişiler çıkar öne ve bağırıp çağırarak diğer yolcuları galeyana getirmeye çalışırlar...medeni insan gibi yasal haklarını arasalar neyse...
  • "oundar" o kadar güzle yazmışsınki ,o kadar saygısız terbiyesiz ve medeniyetsiz bir toplumuz ki asla düzelmez aslaa sanki uçak rötar yapamamaz havada arıza olsa görürdüm korkularını bu nedir bağırmalar çağırmalar hakaretler siz kimsiniz yaw yolcu die ne zannediyrsnz kendinizi avrupalılarda görmedim böyle bir hareket asla olmadı 3 kez pist başından döndük tık yok adamlarda
  • Burada avukatlık yapanlar :) onur besliyor sizi anlaşıldı,bu yaşananlar onurair in yaptığı ilk 4 saatlik rötar değil,daha önceleride buna benzer olaylar yaşandı,benim başımada geldi ist-adana seferinde. Mesaj yada email yoluyla daha önceden yolcuları bilgilendirebilirdi.Aslında onurair den bu tarz hareketler beklenir çünkü hernekadar 20 yıllık bir şirket olsada istikrarsız olarak günümüze kadar gelebilmiş ,devamlı el değiştiren bir şirket.
  • 4 saat gecikme oldu diye böyle terbiyesizlik yapılmaz.Yasal haklarınızı arayın, personeli taciz etmek,bağırmak,hakaret etmek nedir? Hava alanına girince herkes bir tribe giriyor, bir havalara giriyor ülkemizde bu ne görgüsüzlüktür. 2 yıl önce kül bulutları yüzünden 48 saat hava alanında uçak bekleyen insanlar oldu, böyle terbiyesizlik görmedik.
  • 66 tane yorumdan toplasan 6 tanesindeki kelimelerin tamamı doğru yazılmış. daha dilimizi konuşup yazamıyoruz da uçakla uçmaya ne hacet? soruyorum hepinize nerde okudunuz siz liseyi? içim karardı resmen.
  • birsürü görgüsüz yolcu 60- 70 liraya uçağı satınmı alacagınızı zannettiniz .hayatında kaç kez uçağa bindin kaç kez gecikme yaşadın

Onur Air'in bugün saat 11.40'da Airbus A300-600 tipi uçağı ile gerçekleştireceği İstanbul-Antalya seferini, uçağın arızalanması nedeniyle rötarlı gerçekleştireceğini duyurdu. Antalya yolcuları 16.40'a ertelenen uçuş sonrası, Onur Air kontuarları önünde toplanarak, rötarlı uçmak istemediklerini belirtti. 

Uzun süre Onur Air yetkililerinden kimsenin gelmemesi üzerine Antalya yolcuları şirket aleyhine alkışlı protesto başlattı, 'sahtekar Onur' diyerek slogan attı. 
Yetkililer 210 kişilik bir uçak ayarladıklarını ancak 237 yolcudan 17 kişinin gönüllü olarak 16.40 uçağıyla gitmesini önerdi. Bazı yolcular ise yolcularda bölünme olmayacağını, herkesin aynı uçakta gitmesini istediklerini belirterek, karara tepki gösterdiler. Daha sonra çoğunluğun karara uymasının ardından, bütün yolcular hazırlanan uçağa binmek üzere arındırılmış salon girişlerine yöneldiler. 4-5 kişilik bir grup ise 14.40 uçağıyla gitmeyi kabul etti.

Öte yandan Onur Air'in iptal edilen 15.40 Bodrum uçağının iptal anonsunu duymayan bazı Bodrum yolcuları da Antalya yolcularının arasına karıştı ve arındırılmış salon girişlerinde kısa süreli karışıklık meydana geldi.









 

ONUR AIR YOLCULARININ RÖTAR İSYANI

Yorumlar Tüm Yorumlar (76)

Saudia ~ 12 yıl önce
Tek birsey merak ediyorum, bu Saudia artik Onur u istemiyor, kotu son yaklasti, sat kurtul yazan arkadaslar bunu yazarken mutlu mu oluyor? Bu dusmanlik nedir?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
nuance ~ 12 yıl önce
2 Eylül 2012, 11:40 onur hava yolları mağdurlarından biri olarak şunu söylemek isterim ki; Onur'un rötarlarından usanıp THY'den biletimi aldım. akşam saat 21:00 gibi Antalya-Kemer'e ulaştım. Antalya'ya inişle birlikte en fazla 2-3 saat tutacak yolculuk serüveni 10 saat sürdü...Otel günümüzün yok olduğu kısa sürecek tatil günlerimizin sıkıntılı bir başlangıçla başladığı ve hava alanı içinde o yaşadığımız arbede için kim ne derse desin yapılan protesto haklı yere idi ilgili bulunmadığı gibi siz kimsiniz gibi bir umursamazlık vardı eğer yetkililer bu yazdıklarımızı okuyorlar ise; genel müdür, müdür, müdür yardımcısı her kim varsa bizlerin yanına gelip gerekli özrü dileyip yedek uçak kiralayacaklarını bildirebilirlerdi yapamadılar çok yazık bir daha asla ve asla Onurla uçmak dahi istemiyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
chessnagirl ~ 12 yıl önce
Anladığım kadarı ile siz de Onur un beslemek istemeyip kışkışladıklarındansınız.Bu kadar art niyetli,saldırgan tutumların da aşırı savunucu avukatlıkların da luzumu yok....Uçaktan bahsediyoruz aklıselim kardeşim,yeri geliyor bir diş ağrısına hayatın günlerce kararmıyor mu ? insan yapısı olan ve nerede neresi ağrıyacağı belli olmayan bir demir yığını söz konusu olan. Yaz sezonu boşta, yerde yatan herhangi extra bir uçağı olmadığı için bekleme yapan yolcuların magduriyeti çok üzücü...Ama sonu olan bir şirketten bahsediyorsak; yerde dizi dizi boşta yatan uçakları olmalıydı ki yolcular magdur edilmesin...Tam gaz uçuyor adamlar ki uçağı başka yatan firmalardan temin ediyolar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
saudia ~ 12 yıl önce
onur için son çoktan başladı galiba saudia da artık istemiyormuş onları!!! şirket satış aşamasındaymış bari satılsada rahatlasalr yoksa çok kötü son yaklaşıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
anlayamıyorum... ~ 12 yıl önce
bilet alınca tüm uçağı satın almış gibi davranan bir topluluğuz maalesef...rötar olabilir herzaman ...fakat bunun için personele saldırarak ne elde etmeyi planlıyorlar anlamış değilim...genelde türk uçaklarında bu gibi durumlarda 1-2 kendini kahraman ilan eden kişiler çıkar öne ve bağırıp çağırarak diğer yolcuları galeyana getirmeye çalışırlar...medeni insan gibi yasal haklarını arasalar neyse...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
misafir ~ 12 yıl önce
"oundar" o kadar güzle yazmışsınki ,o kadar saygısız terbiyesiz ve medeniyetsiz bir toplumuz ki asla düzelmez aslaa sanki uçak rötar yapamamaz havada arıza olsa görürdüm korkularını bu nedir bağırmalar çağırmalar hakaretler siz kimsiniz yaw yolcu die ne zannediyrsnz kendinizi avrupalılarda görmedim böyle bir hareket asla olmadı 3 kez pist başından döndük tık yok adamlarda

Yanıtla

Kalan karakter 1000
uğur ~ 12 yıl önce
Burada avukatlık yapanlar :) onur besliyor sizi anlaşıldı,bu yaşananlar onurair in yaptığı ilk 4 saatlik rötar değil,daha önceleride buna benzer olaylar yaşandı,benim başımada geldi ist-adana seferinde. Mesaj yada email yoluyla daha önceden yolcuları bilgilendirebilirdi.Aslında onurair den bu tarz hareketler beklenir çünkü hernekadar 20 yıllık bir şirket olsada istikrarsız olarak günümüze kadar gelebilmiş ,devamlı el değiştiren bir şirket.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
oundar ~ 12 yıl önce
4 saat gecikme oldu diye böyle terbiyesizlik yapılmaz.Yasal haklarınızı arayın, personeli taciz etmek,bağırmak,hakaret etmek nedir? Hava alanına girince herkes bir tribe giriyor, bir havalara giriyor ülkemizde bu ne görgüsüzlüktür. 2 yıl önce kül bulutları yüzünden 48 saat hava alanında uçak bekleyen insanlar oldu, böyle terbiyesizlik görmedik.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
november mike yankee ~ 12 yıl önce
66 tane yorumdan toplasan 6 tanesindeki kelimelerin tamamı doğru yazılmış. daha dilimizi konuşup yazamıyoruz da uçakla uçmaya ne hacet? soruyorum hepinize nerde okudunuz siz liseyi? içim karardı resmen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
görgü ~ 12 yıl önce
birsürü görgüsüz yolcu 60- 70 liraya uçağı satınmı alacagınızı zannettiniz .hayatında kaç kez uçağa bindin kaç kez gecikme yaşadın

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000