23 Haziran 2010, Çarşamba 19:51:15

ONUR AIR İKİNCİ A330'UNA KAVUŞTU

Türkiye'nin en büyük uçak filosuna sahip özel havayolu şirketi Onur Air, geçtiğimiz günlerde alımı konusunda anlaştığı ikinci Airbus A330 tipi uçağını da İstanbul’a getirdi.
  • ohh uçaklar gelmiş keyifler yerinde parada araplardan yağıcak o da güzel ama ekiplerin kan ağlıyor onurairrr sefilleri oynuyor bu kadar kabin ekiplerinin değer verilmediği hep tehtid altında olduğu karşılığında hiç birşey almayan ama hala herşeyini şirketine adayan ekiplerinide mutlu et biraz onurair 5 yıldır tek kuruş zam yokk ağlıyor herkes ağlıyorr yakında tecrübesi olmayanlarla uçarsın bu uçakta kalitenide kaybedersin o yenilerde zaten kaçar gidenlerede arkadan laf edersiniz utanmadan artıkk zammm yap utanma
  • Herşeyden önce hayırlı olsun fakat onurairde hiç tecrubeli adam kalmadı bu uçaklarda kimler uçucak çok merak ediyoruz. THY olarak bütün onurairdeki kardeşlerimizi buraya bekliyoruz.. Personelin özverili çalışmasından vede sosyal gerekse özel hayatlarını sıfıra indirmesinden dolayı bu kadar büyüdü bu şirket isterse a380 alsınlar gene zam yapmazlar ama herkez gidiyo bir kabin memuru bu mesleği bırakıp manavda çalışsam daha iyi dermi? meslekten soğutma onurair kendine gel.. THY herkezi alacak biraz zaman..
  • Öncelikle ben diyorumki tüm ONUR AİR çalışanına hayırlı uğurlu olsun cenabı ALLAH ama hiç kimsenin şirketlerine kaza bela vermesin ve de göstermesin UÇ ONUR-UM UÇ Seninle gurur duyuyorum .
  • gerçekten tebrikler hayırlı kazasız belasız uçuşlar fakat bu dileklerime ek birde ücret politikasını gözden geçirmesi günü kurtarma politikasından vaz geçmesi çalışanları arasında ücret dağatımında adaleti sağlamasını canı gönülden temenni ederim .
  • Sen personeline birşey koklatma, sürekli büyü.Ama şunu unutmaki seni büyüten vefakar personelin.
  • A 330 LAR NE ZAMAN İZMİRE UÇACAK BİLEN VARMI?BU FIRSATI KAÇIRMAK İSTEMİYORUM...
  • Onur büyüyor, yeni uçaklar geliyor ancak tecrübeli ve işi bilen tüm çalışanlar bir bir şirketten ayrılıyor... bu işte bir terslik var gibi... hayırlısı olsun ne diyelim.
  • Bahar o çantayı KL'den mi aldın? Levi's markamı? :DD
  • MAŞALLAH MAŞALLAH NE KADARDA MD YE ÇEKMİŞ DEĞİL Mİ ?? YAW BOŞ İŞLER BUNLAR ..SEN A380 GETİRSEN NE YAZAR..SENİN FİLONDA O KÜLÜSTÜR MD LER VAROLDUKÇA BOŞŞ...NE DİYOR MÜDÜR BEY?? AĞUSTOSA KADAR !! TEŞEKKÜRLER YAA :)) PEKİ SONRA ..SONRA MD LERE DEVAM :D
  • ucaklar ıcın tebrıkler ama ekıplerının durumunu ne olur bır an once gozden gecırsınler yakında askerı ucrete dusecek maaslar kabın ekıplerı onur aırın en zor gunlerınde hep onalarla beraber butun zoruklarala mucadele ettı hollanda olaylarında her ucusta safa denetımlerıne veya safa bahanelerıne gogus gerdı.... bu ekıplerı kırmayın artık..

Bugün saat 18:10’da Atatürk Havaalanı’na teker koyan Onur Air'in yeni boyasız uçağı heyecan yarattı...
 
Hong Kong’tan gelen ve ILFC firmasından kiralanan uçağın inişi sırasında Onur Air yetkililerinin heyecanı gözlerden kaçmazken, çift koridorlu ve 10.800 km menzilli uçağa TC-OCB kuyruk tescili verildi. Onur Air 358 koltuklu bu ucakla koltuk sayısını 6662'ye yükseltmiş oldu.

Atatürk Havalimanı apronunda Onur Air uçağını Türkiye’ye getiren kabin ekibine hoş geldin töreni düzenlenirken, Onur Air Uçuş İşletmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ercan Peksatıcı “ Öncelikle Türk Sivil Havacılığına hayırlı uğurlu olsun. Geçtiğimiz gün getirdiğimiz A330 ile ikinci A330’umuza da kavuşmuş olduk. Temmuz ayı başında üçüncü A330’umuza da kavuşacağız. Uçaklarımız Ağustos ayı sonuna kadar yurtiçi uçuşlarda kullanılacak. Ardından hac dönemi başladığında yine Umre ve Hac seyahatlerinde yolcularımızın hizmetinde olacak” diye konuştu.

Alınan her uçakla 65 kişilik ek istihdam yaratıldığını ifade eden Onur Air yetkilileri Temmuz ayında gelecek üçüncü uçakla birlikte yıllık 190 milyon dolar döviz girdisi hedefliyor.

Onur Air'in filosunda yeni gelen ucaklarla birlikte 6 adet Airbus A300, 2 adet Airbus A330 9 adet Airbus A321, 7 adet A320 ve 5 adette MD-88 tipi olmak üzere 29 uçak bulunuyor. Temmuz ayında gelecek olan Airbus A330 ile uçak sayısı 30'a, koltuk kapasitesi 7018'e çıkacağı belirtildi.









ONUR AIR İKİNCİ A330'UNA KAVUŞTU

Yorumlar Tüm Yorumlar (21)

Misafir ~ 14 yıl önce
ohh uçaklar gelmiş keyifler yerinde parada araplardan yağıcak o da güzel ama ekiplerin kan ağlıyor onurairrr sefilleri oynuyor bu kadar kabin ekiplerinin değer verilmediği hep tehtid altında olduğu karşılığında hiç birşey almayan ama hala herşeyini şirketine adayan ekiplerinide mutlu et biraz onurair 5 yıldır tek kuruş zam yokk ağlıyor herkes ağlıyorr yakında tecrübesi olmayanlarla uçarsın bu uçakta kalitenide kaybedersin o yenilerde zaten kaçar gidenlerede arkadan laf edersiniz utanmadan artıkk zammm yap utanma

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Herşeyden önce hayırlı olsun fakat onurairde hiç tecrubeli adam kalmadı bu uçaklarda kimler uçucak çok merak ediyoruz. THY olarak bütün onurairdeki kardeşlerimizi buraya bekliyoruz.. Personelin özverili çalışmasından vede sosyal gerekse özel hayatlarını sıfıra indirmesinden dolayı bu kadar büyüdü bu şirket isterse a380 alsınlar gene zam yapmazlar ama herkez gidiyo bir kabin memuru bu mesleği bırakıp manavda çalışsam daha iyi dermi? meslekten soğutma onurair kendine gel.. THY herkezi alacak biraz zaman..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Öncelikle ben diyorumki tüm ONUR AİR çalışanına hayırlı uğurlu olsun cenabı ALLAH ama hiç kimsenin şirketlerine kaza bela vermesin ve de göstermesin UÇ ONUR-UM UÇ Seninle gurur duyuyorum .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
gerçekten tebrikler hayırlı kazasız belasız uçuşlar fakat bu dileklerime ek birde ücret politikasını gözden geçirmesi günü kurtarma politikasından vaz geçmesi çalışanları arasında ücret dağatımında adaleti sağlamasını canı gönülden temenni ederim .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sen personeline birşey koklatma, sürekli büyü.Ama şunu unutmaki seni büyüten vefakar personelin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
A 330 LAR NE ZAMAN İZMİRE UÇACAK BİLEN VARMI?BU FIRSATI KAÇIRMAK İSTEMİYORUM...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Onur büyüyor, yeni uçaklar geliyor ancak tecrübeli ve işi bilen tüm çalışanlar bir bir şirketten ayrılıyor... bu işte bir terslik var gibi... hayırlısı olsun ne diyelim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bahar o çantayı KL'den mi aldın? Levi's markamı? :DD

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
MAŞALLAH MAŞALLAH NE KADARDA MD YE ÇEKMİŞ DEĞİL Mİ ?? YAW BOŞ İŞLER BUNLAR ..SEN A380 GETİRSEN NE YAZAR..SENİN FİLONDA O KÜLÜSTÜR MD LER VAROLDUKÇA BOŞŞ...NE DİYOR MÜDÜR BEY?? AĞUSTOSA KADAR !! TEŞEKKÜRLER YAA :)) PEKİ SONRA ..SONRA MD LERE DEVAM :D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ucaklar ıcın tebrıkler ama ekıplerının durumunu ne olur bır an once gozden gecırsınler yakında askerı ucrete dusecek maaslar kabın ekıplerı onur aırın en zor gunlerınde hep onalarla beraber butun zoruklarala mucadele ettı hollanda olaylarında her ucusta safa denetımlerıne veya safa bahanelerıne gogus gerdı.... bu ekıplerı kırmayın artık..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000