09 Eylül 2008, Salı 11:50:39

Onlar da krize dayanamadı

İspanyol havayolu şirketi Futura, uçuşlarını durdurarak iflasını açıkladı.
  • duyduğuma göre futura pilotları iflastan sonra türk şirketlerine başvuru yapmaya başlamışlar bile..bu durum pilotaj öğrencilieri için sıkıntılı bi hbr olabilir...
  • Futura da aynen pegasus gibi kurulan pegasusun kardeş şirketidir.Temel de güzel olan şirketin bir türk şirketi ile ortaklığı mükemmel olacaktır.türk şirketleri bu fırsatı değerlendirmeli..

Petrol fiyatlarının hızlı yükselişi sonrası zor durumda kalan İspanyol Futura Havayolları, yaz sezonunun bitmesine kısa süre kala iflasını açıkladı. Kriz döneminde bin 200 çalışanının maaşlarında kesintiye giden şirket, krize çare bulamadı ve beklenen sonla karşılaştı.

Filosunda 38 adet Boeing 737 tipi ucak bulunan ve gecen yıl 3.7 milyon yolcu tasıyan İspanyol Futura Havayolları, uçuşlarını durdurduğunu ve iflas ettiklerini duyurdu.
 
1989 yılında İrlandalı Aer Lingus ortaklığında kurulan şirket son yıllarda büyük bir büyüme içerisindeydi. 

Onlar da krize dayanamadı

Yorumlar

fortune teller ~ 16 yıl önce
duyduğuma göre futura pilotları iflastan sonra türk şirketlerine başvuru yapmaya başlamışlar bile..bu durum pilotaj öğrencilieri için sıkıntılı bi hbr olabilir...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KAPTAN ~ 16 yıl önce
Futura da aynen pegasus gibi kurulan pegasusun kardeş şirketidir.Temel de güzel olan şirketin bir türk şirketi ile ortaklığı mükemmel olacaktır.türk şirketleri bu fırsatı değerlendirmeli..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000