20 Mart 2012, Salı 08:40:58

ÖNCE ALINMADI SONRA ÖZÜR DİLENDİ

Türkan Şoray, Atatürk Havalimanı’nın VIP kapısını Devlet Sanatçısı sıfatıyla ilk kez kullanmak istedi. Ancak görevlinin engeliyle karşılaşan Şoray, uçağa binmekten vazgeçti...
  • VİP öze birimdir çalışanların konuşmasını bilmesi gerekir.Türkan hanım kimlik göstermediği için yapılan doğrudur ancak uslup yanlış olmalı ki santçımız alınmış kırılmış.işte önemli olan bı ince çizgi kırmadan konuşmak.
  • VIP salonuna eğitimli, görgülü, işini iyi ve doğru yapan, düzgün üslup kullanan personel alınmalı, haberdeki kişi gibi insanlar derhal elenmelidir. Türkiye´de ne yazık ki birçok VIP salonunda bunun örneklerini görüyoruz. Hiç yakışmıyor hiç. Ben bu şahısın amiri olsam derhal kovardım. Belki amir de aynı torpil ile girdiği için bir yaptırım uygulamamıştır.
  • Büyük sanatçı Türkan Şoray, büyüklüğüne yakışır şekilde devlet sanatçısı kimliğini göstermeliydi bence. Büyüklük öyle olur neden beni tanımadı diye kızmakla değil. Sayın Şoray ünlü olmadan önceki yaşamını unutmuşa benziyor. Uçağın geciktirilmesi de büyük bir yanlışlık. Görevli gerekeni, görevini yapmış şdünlenmeli, yerilmemeli.
  • Ya tamam her yonetim kendi adamini aldi bu zamana kadar, ama el insaf, bari bekci murtaza yerine eli yuzu duzgun, akli selim, mantigini insiyatifini kullanabilen yakinlarinizi koyun. Turkan Soray i Turkiye de hala tanimayan varsa zaten o turk degildir.
  • Bekci Murtaza'yi VIP'in basina dikersen olacagi bu. Ben almisim kurs, gormusum terbiye....
  • türkiyenin gruru sayın şoray fazedelim vip gecişi yoktur dünyanın tanıdığı turkiyeyi temsil eden seckin vergisini ödeyen bir vatandaş olan vip hakkı iken normal vatandaş olarak ucan bu kişiye yapılan hareketi ve o memuru siddetle kınıyorum. Sayın havaalanı valimiz bu kişiler sizin kıyapınızda viple ilişkisi olmayan kendi gurubundan kişilere geciş vizesi verirler.Lütfen böyle duyarsız kişileri derhal böyle görevlerden uzaklaştırmalıdır. saygılar sunarım.
  • Çorlu Havalimanı'nda da özel güvenlik görevlileri "Tüm Meydanlar Apron Kartı" olan uçuş personellerini aprona sokmuyordu. Normaldir.
  • EN GÜZELİ VE DOĞRUSU ADINA VİP DENEN REZALETİN TOPTAN KAPATILMASI...HANGİ AKLI BAŞINDA ÜLKEDE VAR ZENGİNLER,ÜNLÜLER,BÜROKRAT VE DEVLET ADAMLARI İÇİN AYRICALIK?? NİYE O ÜLKELERDE YOK?? ONLAR APTAL MI?? APTAL OLDUKLARI İÇİN Mİ ZENGİN VE GÜÇLÜLER?? NİYE ORALARDA HERKES EŞİT BURDA DEĞİL????
  • geliş 10y gidiş overbook full 189 Y uçağa 4 wchs 4-5 vip ne 35 dk ground time.. ne çekiyoruz 35 dk yi asmamak için. türkan hanım için 5-10 dk uçak bekletlmiş.. nerde bizim emeklerimiz. 4 dk gecikme oldu diye dispatche orya buraya vermediğimiz hesap kalmadı. nerde adalet. bir kimlik soruldu diye 5-10 dknın hesabı sorulmasa hakkımı helal etmem TK GOC a iki elim yakanızda. 35 dk anadolu jet gorund time ında tüm kuralları sadece uygulatmak için uygulayan bize ve yolculara kötü davranan amirlerlemi kaptanlarlamı uğraşalım 35 dk ground time mı yetişelimm
  • sanat ve sanatcıya deger olmayan dönem..VIP ten son 10 yıldır görüntü kültür kirliliği geçiyor..
"Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam" dizisinde rol alan Türk sinemasının sultanı Türkan Şoray’ın geçen hafta Atatürk Havalimanı’nda bir görevli nedeniyle gergin anlar yaşadığı ortaya çıktı.

Geçen perşembe 23. Ankara Film Festivali’nin açılışını yapmak için Ankara’ya gitmeye hazırlanan Şoray, Atatürk Havalimanı’na geldiğinde, geç kaldığını anlayınca uçağa yetişmek için Devlet Sanatçısı sıfatıyla VIP kapısını kullanmak istedi.

Ancak VIP kapısındaki görevli “Buradan sadece VIP geçişleri yapılıyor” diyerek Şoray’ın geçişine engel oldu. gece24.com’un haberine göre görevliye Devlet Sanatçısı olduğunu söyleyen Şoray, VIP kapısından geçebileceğini kibarca anlattı. Ancak görevli Şoray’a “Ben sizin Devlet Sanatçısı olduğunuzu nereden bileceğim hanımefendi. Birçok devlet sanatçısının unvanı iptal edildi” yanıtını verdi.

‘O zaman kart gösterin’
 
Görevliye Devlet Sanatçısı unvanının kendisinden geri alınmadığını belirten Şoray’a bu kez görevli “O zaman Devlet Sanatçısı kartınızı gösterin” dedi. Görevlinin tavrına çok öfkelenen Şoray, kartı yanında olmasına rağmen göstermek istemedi ve uçağa binmekten vazgeçti.
 
Olayı haber alan görevlinin amiri hemen duruma müdahale etti ve Şoray’dan özür diledi.
 
Kendisine gösterilen tavra çok üzüldüğünü anlatan Şoray, görevlinin oradan uzaklaştırılması ve ısrarlar üzerine 5-10 dakika bekletilen uçağa binmeyi kabul etti. Şoray havalimanında yaşadığı gerginliği üzerinden atıp akşam saatlerinde Ankara Film Festivali’nin açılışına katıldı.
 
VIP kapısını daha önce hiç kullanmadığı ortaya çıkan Şoray, dönüşte her zaman olduğu gibi normal kapıyı kullandı. Şoray’a 1991 yılında Devlet Sanatçısı unvanı verilmişti.
ÖNCE ALINMADI SONRA ÖZÜR DİLENDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (29)

Misafir ~ 12 yıl önce
VİP öze birimdir çalışanların konuşmasını bilmesi gerekir.Türkan hanım kimlik göstermediği için yapılan doğrudur ancak uslup yanlış olmalı ki santçımız alınmış kırılmış.işte önemli olan bı ince çizgi kırmadan konuşmak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
VIP salonuna eğitimli, görgülü, işini iyi ve doğru yapan, düzgün üslup kullanan personel alınmalı, haberdeki kişi gibi insanlar derhal elenmelidir. Türkiye´de ne yazık ki birçok VIP salonunda bunun örneklerini görüyoruz. Hiç yakışmıyor hiç. Ben bu şahısın amiri olsam derhal kovardım. Belki amir de aynı torpil ile girdiği için bir yaptırım uygulamamıştır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Büyük sanatçı Türkan Şoray, büyüklüğüne yakışır şekilde devlet sanatçısı kimliğini göstermeliydi bence. Büyüklük öyle olur neden beni tanımadı diye kızmakla değil. Sayın Şoray ünlü olmadan önceki yaşamını unutmuşa benziyor. Uçağın geciktirilmesi de büyük bir yanlışlık. Görevli gerekeni, görevini yapmış şdünlenmeli, yerilmemeli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Ya tamam her yonetim kendi adamini aldi bu zamana kadar, ama el insaf, bari bekci murtaza yerine eli yuzu duzgun, akli selim, mantigini insiyatifini kullanabilen yakinlarinizi koyun. Turkan Soray i Turkiye de hala tanimayan varsa zaten o turk degildir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bekci Murtaza'yi VIP'in basina dikersen olacagi bu. Ben almisim kurs, gormusum terbiye....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
türkiyenin gruru sayın şoray fazedelim vip gecişi yoktur dünyanın tanıdığı turkiyeyi temsil eden seckin vergisini ödeyen bir vatandaş olan vip hakkı iken normal vatandaş olarak ucan bu kişiye yapılan hareketi ve o memuru siddetle kınıyorum. Sayın havaalanı valimiz bu kişiler sizin kıyapınızda viple ilişkisi olmayan kendi gurubundan kişilere geciş vizesi verirler.Lütfen böyle duyarsız kişileri derhal böyle görevlerden uzaklaştırmalıdır. saygılar sunarım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Çorlu Havalimanı'nda da özel güvenlik görevlileri "Tüm Meydanlar Apron Kartı" olan uçuş personellerini aprona sokmuyordu. Normaldir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
EN GÜZELİ VE DOĞRUSU ADINA VİP DENEN REZALETİN TOPTAN KAPATILMASI...HANGİ AKLI BAŞINDA ÜLKEDE VAR ZENGİNLER,ÜNLÜLER,BÜROKRAT VE DEVLET ADAMLARI İÇİN AYRICALIK?? NİYE O ÜLKELERDE YOK?? ONLAR APTAL MI?? APTAL OLDUKLARI İÇİN Mİ ZENGİN VE GÜÇLÜLER?? NİYE ORALARDA HERKES EŞİT BURDA DEĞİL????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
geliş 10y gidiş overbook full 189 Y uçağa 4 wchs 4-5 vip ne 35 dk ground time.. ne çekiyoruz 35 dk yi asmamak için. türkan hanım için 5-10 dk uçak bekletlmiş.. nerde bizim emeklerimiz. 4 dk gecikme oldu diye dispatche orya buraya vermediğimiz hesap kalmadı. nerde adalet. bir kimlik soruldu diye 5-10 dknın hesabı sorulmasa hakkımı helal etmem TK GOC a iki elim yakanızda. 35 dk anadolu jet gorund time ında tüm kuralları sadece uygulatmak için uygulayan bize ve yolculara kötü davranan amirlerlemi kaptanlarlamı uğraşalım 35 dk ground time mı yetişelimm

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
sanat ve sanatcıya deger olmayan dönem..VIP ten son 10 yıldır görüntü kültür kirliliği geçiyor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000