02 Eylül 2008, Salı 08:03:40

Öger'in satışında son aşamaya gelindi

Almanya'nın tur operatörlerinden Oger Tours'un Rus milyarder Alexander Lebedew'e satışında son noktaya geldiği bildirildi.
  • düzeltmek isterim bluewings in 8 degil 10 ucagi var, sonucta her iki taraf icin de karli bir alisveris görünüyor.
  • SEVGILI BLW ONUN ADI BWG. BLUE WINGS BU ISE 1 UCAKLA BASLADI VE 8 UCAKLIK FILOLARI OLDU BUGUNE KADARDA OGER DEN BASKASINA UCAK VERMEDI. ACABA 7 UCAK NASIL ALINDI.SEN HERHALDE HERHANGI BIR HAVALIMANINDA CAYCI YADA APRON ISCISISIN CIN ALIDEN BASKA KITAPDA OKUMAMISSIN. HAVAYOLUNA PARA ODEMEZSEN NE OLUR BILIYORMUSUN. ( BKNZ. BEST AIR- MIRAY)
  • Zamaninda Istanbul Havayollarinin iflasina sebep olan Vural Ögerdir Borcunu ödemeyip sirketi iflas ettirmistir Bluewings Havayollarina olan borcuna karsilik sirketinin 75% devretmek zorunda kalmis olabilir karsisindaki adam nede olsa eski KGB ajani yanlis kaldirmaz.
  • 40 yila yakin bir süredir milyonlarca kisiyi tasiyan dev gibi bir firmanin elbette ticaretin geregi alacagida olur borcuda.Sartlar gerektiriyor ise ve calisanini korumaya aliyorsa en karli satisi yapmak o`nun hakkidir.Yillarca batan firmalari gördükten sonra,hele yolcularini geri getiremeyen zavallilari,bir daha oturup düsünmek lazim....Vural Öger`i alnindan öpecegine elestir..ne güzel be..
  • OGER in yetkililerine sormak lazim.Acaba BLUE WINGS HAVA YOLLARINA olan borclarinizin karsiligi olarak sirketin %75 hissesini ruslara devretmis olmayin????

ÖgerTours sözcüsü her iki tarafında genel olarak anlaşmaya vardıklarını ancak bazı şartlar üzerinde görüşmelerin yapıldığını söyledi. Sözcü kesin satışın gerçekleşmesinin dört ile altı hafta alabileceğini de anımsattı. Forbes listesine göre, 3.1 milyar dolar servete sahip Rus milyarder, Oger Tours'un yüzde 75'ini alacak. Vural Öger daha önce yaptığı açıklamalarda satışın gerçekleşmesi durumunda ilk şart olarak öger Tours'un markası  çalışma stratejisi ve 220 çalışanının kesinlikle kalacağını ifade etmişti. Satış fiyatı olarak 125 milyon avro telaffuz edilmesine karşılık Alman Handelsblatt gazetesinde yer alan bir haberde bu fiyatın çok yüksek olduğu yer almıştı. Handelsblatt Gazetesi satış kontratı yapmak üzere noterden randevu alındığını yazmıştı.

Öger'in satışında son aşamaya gelindi

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

bwg ~ 16 yıl önce
düzeltmek isterim bluewings in 8 degil 10 ucagi var, sonucta her iki taraf icin de karli bir alisveris görünüyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SEVGILI BLW ~ 16 yıl önce
SEVGILI BLW ONUN ADI BWG. BLUE WINGS BU ISE 1 UCAKLA BASLADI VE 8 UCAKLIK FILOLARI OLDU BUGUNE KADARDA OGER DEN BASKASINA UCAK VERMEDI. ACABA 7 UCAK NASIL ALINDI.SEN HERHALDE HERHANGI BIR HAVALIMANINDA CAYCI YADA APRON ISCISISIN CIN ALIDEN BASKA KITAPDA OKUMAMISSIN. HAVAYOLUNA PARA ODEMEZSEN NE OLUR BILIYORMUSUN. ( BKNZ. BEST AIR- MIRAY)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HAJ ~ 16 yıl önce
Zamaninda Istanbul Havayollarinin iflasina sebep olan Vural Ögerdir Borcunu ödemeyip sirketi iflas ettirmistir Bluewings Havayollarina olan borcuna karsilik sirketinin 75% devretmek zorunda kalmis olabilir karsisindaki adam nede olsa eski KGB ajani yanlis kaldirmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HH ~ 16 yıl önce
40 yila yakin bir süredir milyonlarca kisiyi tasiyan dev gibi bir firmanin elbette ticaretin geregi alacagida olur borcuda.Sartlar gerektiriyor ise ve calisanini korumaya aliyorsa en karli satisi yapmak o`nun hakkidir.Yillarca batan firmalari gördükten sonra,hele yolcularini geri getiremeyen zavallilari,bir daha oturup düsünmek lazim....Vural Öger`i alnindan öpecegine elestir..ne güzel be..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BLW ~ 16 yıl önce
OGER in yetkililerine sormak lazim.Acaba BLUE WINGS HAVA YOLLARINA olan borclarinizin karsiligi olarak sirketin %75 hissesini ruslara devretmis olmayin????

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000