19 Kasım 2008, Çarşamba 07:31:47

Öger'in satışı rafa kalktı

Almanya’daki Türkiye spesiyalisti tur operatörü Öger Tur’un Rus işadamı Alejsander Lebedev’e satışının küresel mali krizin de etkisi ile rafa kaldırıldığı belirtiliyor.
  • ben şimdiye kadar cebindeki öz sermayesinden para harcayıp yatırım yapan bi zengin görmedim. lebedev in malı Bill Gates le yarışıcak düzeydedir. İş kredilerle bitirilir zaten alınan mal kendinii kısa sürede amorti eder 5 kuruş yatırmadan 3 milyar dolarlık şirkete %76 ortak olunur. Oh ne rahat. garibanlarda maden işçisi olmak için lotoya katılır
  • Isleri gercekten zor..!!!! Insallah sonu hayirli olur ama pekte hayirli olacaga benzemiyor...?????

Daha önce kesinleşmiş bir durumun olmadığını açıklayan Vural Öger’den sonra, Rus işadamı Lebedev de Almanya’da bankalardan kredi bulamadığını ve Öger Tur’u satın alma işini yeniden gözden geçirme gereği doğduğunu bildirdi.
 
Temmuz ayı içerisinde yüzde 76’sının Rus işadamı Aleksander Lebedev’e satılacağı haberleri ile gündeme oturan Öger Tur’un satışının, son küresel mali krizin etkisiyle rafa kalkma aşamasına geldiği ifade ediliyor.

Alman basınında yer alan haberlere göre, toplam mal varlığının 3 milyar dolardan fazla olduğu belirtilen Öger Tur’un da önemli partnerlerinden olan Blue Wings Airline adlı havayolu şirketinin de sahibi 48 yaşındaki Rus işadamı Aleksander Lebedev, küresel mali kriz nedeniyle Almanya’da kredi bulamadığını belirtti.

Almanya’nın önde gelen ekonomi gazetelerinden Handelsblatt’a konuşan Lebedev, Öger’i satın alabilmek için gerekli krediyi bulamadığını ve bu durumda, Öger ile ilgili planlarını bir kez daha gözden geçirmek zorunda olduğunu kaydetti.  Lebedev, sahibi olduğu Düsseldorf merkezli havayolu şirketi için almayı planladığı 20 Airbus uçağının satın alımı için de aynı şekilde kredi bulamadığını ve bu yöndeki planlarının da gerçekleşmesinin zora girdiğini ifade etti.

Daha önce de Almanya’da banka satın alacağını açıklayan Lebedev’in Nationalny Reservny Bankasıyla birleştirmek üzere, bir Alman bankası satın almayı düşündüğü belirtiliyor.

Öger'in satışı rafa kalktı

Yorumlar

pilot ~ 15 yıl önce
ben şimdiye kadar cebindeki öz sermayesinden para harcayıp yatırım yapan bi zengin görmedim. lebedev in malı Bill Gates le yarışıcak düzeydedir. İş kredilerle bitirilir zaten alınan mal kendinii kısa sürede amorti eder 5 kuruş yatırmadan 3 milyar dolarlık şirkete %76 ortak olunur. Oh ne rahat. garibanlarda maden işçisi olmak için lotoya katılır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TK ~ 15 yıl önce
Isleri gercekten zor..!!!! Insallah sonu hayirli olur ama pekte hayirli olacaga benzemiyor...?????

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000