10 Temmuz 2015, Cuma 08:02:48

Öger Türk Tur 46 yaşında...

1969'da Almanya-Türkiye arasında uçuş organizasyonu düzenleyen bir uçuş operatörü olarak sektöre adım atan tanınmış işadamı, turizm duayeni Vural Öger’in sahibi olduğu ‘’Öger Türk Tur’ ile huzurlu tatil tercihi 2015 yılında da devam ediyor.
  • Ne oldu şimdi? Sen tut merkezi Düsseldorf'a geçir, şirketin ismini Fly Türk GmbH yap, hiç kimseye duyurmadan Selim Ataş'ı Geschäftsführer yap ve şirketi o andan itibaren 3 hafta içerisinde batır. Hangi ahlaka sığıyor bu. Çalışan insanların senin güzel bir yaşantın için hiç mi emeği olmadı? Umarım o aldığın ödüllerin arasında yok olursun. Selim'i de yanına al.
  • Men Dakka Dukka
  • son gülen iyi güler. Herkesin bir devri var.
  • Yorumculara tavsiyem insanlarin görünümü ile gereksiz elestirilerde bulunmayin güzel bakin gütel görün . Bence vural bey cok güzel görünüyor. Senelere meydan okumus nede olsa manken gibi kisilige sahip allah onu yokligunu göstermesin . Onsuz bu sirket ruhsuz olur
  • 46 yılda şirketin nereye geldigi başarıdır. Bu başarı mi?
  • Kış sezonunda da Düsseldorf Hatay seferleri devam etmeli.
  • evet bence de başarılı şirket. ayrıca soldaki adam korku filmi karakterine benzemiş
  • Almanyada busuru Turk firmalar var Hollandada hic yok... onceden Amsterdam airlines vardi Turk/Hollanda firmasi o da iflaz etti.... pffff
  • umut ediyorum yabancilara sirketi bir gun satmazsiniz, havacilik telekom a donmesin sonrasinda herseyde yurt disina bagimli kalmayalim
  • tebreik ederim, başarılı ve gölgesi olan bir insan ama fazla makyaj yapmış saçlar vs abartı olmuş saygılar

1969 yılında Almanya-Türkiye arasında uçuş organizasyonu düzenleyen bir uçuş operatörü olarak sektöre adım atan tanınmış işadamı, Almanya ve Türkiye’nin turizm duayeni  Vural Öger’in sahibi olduğu ‘’Öger Türk Tur’ günümüzde  kısmi kontenjan, XML bağlantılı ve fullcharter uçuşlarıyla  yolcularının  gerek ziyaret, gerek tatil ve gerekse  iş seyahatleri için aynı konfor ve kalite ile diledikleri noktalara hem acentaları ve ofis çalışanları  hem de www.ottfly.com adresi üzerinden taşımaya devam ediyor.

Öger Türk Tur Genel Müdürü Selim Ataş ‘ 46 yıldır Almanya’yı Türkiye’nin en yakın komşusu yapabilmek adına her ‘sefer’de aynı tutkuyla yola çıktık. Uzak mesafeleri kısaltarak daha fazla misafirimize daha kaliteli hizmet sunduk ve her ‘sefer’de daha fazla çalıştık.’’ diyerek  Hamburg’ta başlayan maceralarının şimdilerde  Türkiye’nin birçok şehrine, Yavru Vatan Kıbrıs’a ve Avrupa’nın önemli noktalarına ulaştığını hatırlatarak  ‘’ Almanya başta olmak üzere 1200 aktif Türk kökenli acentemizin yanısıra Belçika, Hollanda, Danimarka, Fransa, Avusturya ve İsviçre ile toplamda 2000 acentemizle konfor ve güven dolu uçuşlar sunan en büyük uçuş operatörlerinden biri haline geldik. Bugün Hamburg Genel Müdürlüğümüz ve diğer Almanya şubelerimizde 43 çalışanımızla tüm misafirlerimize kusursuz bir hizmet anlayışı sunmaya devam ediyoruz. Aynı zamanda, misafirlerimizin her türlü görüş ve eleştirilerini değerlendirerek onlara en iyi şekilde hizmet vermeyi sürdürüyoruz.’’ dedi.

Öger Türk Tur Genel Müdürü Selim Ataş daha yükseklere ulaşmak için daha fazla çalışmamalarının gerektiğini ve  her zaman daha kaliteli bir hizmet sunmanın gerekliliğinin farkında olduklarını belirterek ‘’Bunun için Almanya’da; başta Hamburg Genel Müdürlüğümüz olmak üzere Berlin, Hannover, Düsseldorf, Stuttgart, Köln, Münih

ve Frankfurt olmak üzere toplam 7 şubemizle tüm ihtiyaçları en iyi şekilde karşılamak için çalışıyoruz. Ayrıca İstanbul merkez olmak üzere Türkiye’de toplam 19 bölge temsilciliği ve 1000 acentemizle misafirlerimizle buluşuyoruz. Ve çağrı merkezlerimiz sayesinde ihtiyaç duydukları hizmetlerimizi bir telefon kadar yakına taşıyoruz.’’ dedi.

Avrupa’nın nesillerden nesillere aktardığı bir marka olarak geçtiğimiz yıl;

Atlasglobal, Germania, Germanwings, Lufthansa, Onurair, SunExpress, Tuifly, Türk Hava Yolları, Corendon, Condor, Freebird, Hamburg Airways ve Tailwind gibi çok bilinen Alman ve Türk havayolu şirketleriyle çeşitli işbirlikleri, fullcharter ve kısmi kontenjanlar ile uçuşlar düzenlediklerini hatırlatan Selim Ataş ‘’ Almanya’dan Berlin-Tegel, Dortmund, Düsseldorf, Frankfurt, Hamburg, Hannover, Köln, Münih ve Stuttgart’tan; Türkiye’nin Adana, Ankara, Antalya, Balıkesir-Edremit, Bursa, Elazığ, Erzurum, Gaziantep, Hatay, İstanbul-Sabiha Gökçen, İzmir, Kayseri, Malatya, Samsun, Trabzon, Zafer (Kütahya-Afyon-Uşak), Zonguldak şehirlerine fullcharter seferler düzenlemekteyiz. Ayrıca  Almanya’nın muhtelif yerlerinden (Düsseldorf, Berlin, Köln, Stuttgart, Amsterdam, Paris, Viyana) Onurair ve Atlasglobal ile İstanbul Atatürk Havalimanı’na uçmaktayız. Bunun yanısıra  Lufthansa ile Frankfurt uçuşlarında İstanbul-Atatürk ve Ankara uçuşlarında kısmi kontenjan kullanmaktayız. Öncelikli ilkemiz misafirlerimizi evlerinde hissettirmek ve çalışanlarımızın memnuniyetini sağlamaktır. Bu sebeple; değişen zamanın, gelişen teknolojilerini yakından takip ederek misafirlerimize ve çalışanlarımıza çağa ayak uyduran hizmetler sunuyoruz. Onların önceliklerini kendi önceliklerimizmiş gibi görüyoruz. Bu çalışma prensibimiz sayesinde haklı olarak 2014 yılını Almanya – Türkiye arasında 1,1 milyon Tek-Yön yolcu taşıyıp 160 milyon Euro’luk bir ciro ile kapattık. ‘’ şeklinde konuştu.

ÖGER TÜRK TUR Genel Müdürü Selim Ataş ;  diğer grup şirketleri hakkında ise şu bilgileri verdi;

V.Ö. Travel (www.votravel.de)
Türkiye turizminin öncüsü Vural Öger, sektördeki 46 yıllık tecrübesini de arkasına alarak yeni kurduğu V.Ö.T. Travel ile misafirlerimizin tatil hayallerini yerine getiriyor. Almanya’nın tüm havalimanlarından Antalya, Dalaman ve Bodrum’a, deniz ve otel turizminden gezi ve kültür turlarına, sunduğu paket programlarla birçok alanda faaliyet gösteren V.Ö. Travel, aynı zamanda Türkiye’yi dünyaya en iyi şekilde tanıtıyor.

V.Ö. Travel ile geniş uçuş ağı ve zengin otel yelpazemizi bir araya getiriyoruz. Almanya genelinde hizmet kalitesi ile önemli yere sahip 4500 tane Alman seyahat acentesiyle güçlü işbirlikleri gerçekleştirerek, misafirlerimize unutulmaz bir tatil deneyimi yaşatıyoruz.

Majesty Hotels & Resorts (www.majesty.com.tr)

ÖGER Grup şirketleri içerisindeki Majesty A.Ş., yaklaşık 20 yıllık otel ve tatil köyü tecrübesiyle Türkiye’nin en büyük otel zincirlerinden biri konumundadır. Majesty Hotels & Resorts markasıyla 9 otel ve 5000’den fazla yatak kapasitesi ile ailelere, çiftlere veya yalnız seyahat edenlere yüksek servis kalitesi sunulmaktadır.

Otellerimiz; Has Han Galata, Mirage Park Resort, Club Tuana Park, Club Tarhan Beach, Club Lykia Botanika, Club La Mer, Club La Mer Art, Club Kuştur, Marina Vista Fethiye ile Türkiye turizmine önemli bir katkı sağlamaktadır.

Holiday Plan (www.holidayplan.com.tr)

Holiday Plan, 1993 yılında Vural Öger tarafından seyahat ve tatil konusunda Türkiye'ye farklı bir soluk ve bakış açısı getirme hedefiyle kuruldu ve o günden bugüne de uzman kadromuzla Avrupa'nın önde gelen tur operatörlerine ve seçkin firmalarına hizmet veriyoruz.


Sektördeki 20 yıllı aşkın tecrübemiz ve Almanya gelişli 7 milyon misafir ağırlama portföyümüzle Türkiye’nin önemli incoming şirketleri arasında yerimizi almış bulunuyoruz.

İstanbul, Alanya, Antalya, Bodrum, Dalaman ve İzmir ofisleri ile incoming faaliyetlerini sürdüren Holiday Plan, Akdeniz bölgesinde çalıştığı 350, İstanbul bölgesinde 80 ve Ege kıyılarında da 200 otel ile ülkemizi ziyaret eden turistlere bir tatilden bekledikleri her şeyi en yüksek profesyonellik standartlarında sunuyor.

IATI (International air travel index)

IATI GmbH, Merkezi Hamburg` ta bulunan ve 2011 yılından beri uçak , otel ve transfer gibi ürünleri sitesinde bulundurmaktadır. Bir IATA üyesi olan şirketimiz uçaklar dışında otel ve transfer gibi hizmetleri de sunmaktadır. Ayrıca şirketimiz web sayfası olan acentelerimize ücretsiz online rezervasyon arama motoru entegrasyonu sağlamaktadır. IATI , Havayolları ve seyahat büroları arasında bağlantı kuran elektronik bir servis ağıdır. Bu sistem sayesinde kolaylıkla Havayolu şirketlerinin en uygun bilet fiyatları, karsılaştırmalı olarak bulunabilmektedir. Amadeus , Galileo ,Sabre ve birçok Havayolu şirketine direkt bağlı olarak çalışır. Teknik yeniliklerin tüm araçlarını kullanan IATI , Ortadoğu , Asya ve Avrupa’da biletleme sektöründe yerini almıştır. (Avrupa Bülteni)

Öger Türk Tur 46 yaşında...

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Personel ~ 8 yıl önce
Ne oldu şimdi? Sen tut merkezi Düsseldorf'a geçir, şirketin ismini Fly Türk GmbH yap, hiç kimseye duyurmadan Selim Ataş'ı Geschäftsführer yap ve şirketi o andan itibaren 3 hafta içerisinde batır. Hangi ahlaka sığıyor bu. Çalışan insanların senin güzel bir yaşantın için hiç mi emeği olmadı? Umarım o aldığın ödüllerin arasında yok olursun. Selim'i de yanına al.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Men Dakka Dukka ~ 8 yıl önce
Men Dakka Dukka

Yanıtla

Kalan karakter 1000
son gülen ~ 9 yıl önce
son gülen iyi güler. Herkesin bir devri var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Murat Er ~ 9 yıl önce
Yorumculara tavsiyem insanlarin görünümü ile gereksiz elestirilerde bulunmayin güzel bakin gütel görün . Bence vural bey cok güzel görünüyor. Senelere meydan okumus nede olsa manken gibi kisilige sahip allah onu yokligunu göstermesin . Onsuz bu sirket ruhsuz olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
46 ~ 9 yıl önce
46 yılda şirketin nereye geldigi başarıdır. Bu başarı mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hatayli ~ 9 yıl önce
Kış sezonunda da Düsseldorf Hatay seferleri devam etmeli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
havacı ~ 9 yıl önce
evet bence de başarılı şirket. ayrıca soldaki adam korku filmi karakterine benzemiş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Goudsche kaasje ~ 9 yıl önce
Almanyada busuru Turk firmalar var Hollandada hic yok... onceden Amsterdam airlines vardi Turk/Hollanda firmasi o da iflaz etti.... pffff

Yanıtla

Kalan karakter 1000
umut ~ 9 yıl önce
umut ediyorum yabancilara sirketi bir gun satmazsiniz, havacilik telekom a donmesin sonrasinda herseyde yurt disina bagimli kalmayalim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bir uaçakcı ~ 9 yıl önce
tebreik ederim, başarılı ve gölgesi olan bir insan ama fazla makyaj yapmış saçlar vs abartı olmuş saygılar

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000