11 Ekim 2012, Perşembe 14:54:55

O UÇAK ASKERİ HAVAALANINDA YÜKLENMİŞ!

Türkiye'nin Ankara'ya indirdiği Suriye yolcu uçağının Moskova'ya 200 kilometre uzaklığındaki Tula kentinde bulunan askeri havaalanında yüklendiği iddia edildi.
  • tabi vodkayı fazla içince uçağa ne yüklediklerinin farkında değiller normal cargosunda askeri amaçlı malzeme çıkmış el koyarım, incelerim sen sivil uçakla uçuyorsun askeri malzeme taşıyamassın önceden bildirme zorunluluğun var yerse yoksa indirirler adamı.. keşke chp lilerde ucağın cargosunda baksalardı acaba ne var fındık fıstık lokum falan diye.. esedin kankaları ne de olsa..
  • chicago antlaşması var. bu vodka içen gümrük görevlisi komünistin kurallardanda haberi yok herhalde durudurp indirmeye hakkımız var. kaldıki elimizde ispat ve kanıt var resimler var yakında paylaşırlar.yalan borcumu var koca dış işleri bakanının size allah allah ya:)) kereste yüklemiş:)) asker havalimanında kerestenin ne işi var:)) iyi ozaman THY de new yorktan atom bombası yüklesin yakıtı bitti diye moskovaya inip oradan istanbula gelsin:))) allahın komünistleri sizi:)) vodkayı fazla kaçırmış bunlar:))

Rus gümrük yetkilileri, uçağın kereste taşıdığını iddia etti. İzvestia gazetesine konuşan Rusya Federal Gümrük Servisi'nden (FTS) bir yetkili, "Uçağın gümrük kontrolü Moskova'nın Vnukovo Havalimanı'nda değil, Tula'daki askeri havalimanında yapıldı. Moskova'da ise uçağa sadece yolcular alındı. Bize Tula'dan geldi, biz gümrük kontrolü yapmadık, sadece bizde de bulundu diye mühür bastık. Sonra da Şam'a doğru hareket etti" iddiasında bulundu.

İsminin açıklanmasını istemeyen gümrük yetkilisi, uçağın radyo cihazlarından ziyade kereste taşıdığını da iddia etti. Rus yetkili, "Belgelerde uçağın kereste taşıdığı belirtiliyordu. Yük diplomatik statü niteliğinde değildi. Yasalara göre, diplomatik yükleri gümrük yetkililerinin bile kontrol etme hakkı yok." dedi. (Milliyet)

O UÇAK ASKERİ HAVAALANINDA YÜKLENMİŞ!

Yorumlar

suriye uçağı ~ 12 yıl önce
tabi vodkayı fazla içince uçağa ne yüklediklerinin farkında değiller normal cargosunda askeri amaçlı malzeme çıkmış el koyarım, incelerim sen sivil uçakla uçuyorsun askeri malzeme taşıyamassın önceden bildirme zorunluluğun var yerse yoksa indirirler adamı.. keşke chp lilerde ucağın cargosunda baksalardı acaba ne var fındık fıstık lokum falan diye.. esedin kankaları ne de olsa..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
chicago antlaşması var. bu vodka içen gümrük görevlisi komünistin kurallardanda haberi yok herhalde durudurp indirmeye hakkımız var. kaldıki elimizde ispat ve kanıt var resimler var yakında paylaşırlar.yalan borcumu var koca dış işleri bakanının size allah allah ya:)) kereste yüklemiş:)) asker havalimanında kerestenin ne işi var:)) iyi ozaman THY de new yorktan atom bombası yüklesin yakıtı bitti diye moskovaya inip oradan istanbula gelsin:))) allahın komünistleri sizi:)) vodkayı fazla kaçırmış bunlar:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000