17 Eylül 2010, Cuma 10:00:52

O SEFERİN YOLCULARI ARTIK ALBÜMDESİNİZ!

Gazipaşa Havaalanına ilk inen yolcuların isimleri bir albümde toplandı.
  • ilk uçuş olduğu için bunu yaptılar herhalde, bunu bilmeyen yani Gazipaşa'ya ilk uçuşun önemini bilmeyen arkaşımızın ''hehe çok önemli ya'' diye yorum yazması gayet normal.
  • hehe çok önemli ya. başka işiniz gücünüz kalmadı sizin .
 ALTSO tarafından yapılan albüm hakkında bilgi veren Oda Başkanı Kerim Aydoğan, amaçlarının bu önemli olayı hatıralara yazmak olduğunu söyledi. Aydoğan, ayrıca hava alanına aletli uçuş izninin çıkarılmasının önemli bir gelişme olduğunu vurguladı.

Borajet’e ait 66 kişilik uçak ilk seferini 12 Temmuz 2010’da İstanbul Sabiha Gökçen Hava alanından Gazipaşa Hava alanına yapmıştı. Tarihe geçecek bu ilk seferin yolcularının isimleri ise Ticaret ve Sanayi Odası tarafından bir albümde toplantı. Albümde Alanya ve Gazipaşa’dan ilk uçak seferiyle Gazipaşa’ya inen yolcuların isimleri yer alıyor. Oda başkanı Kerim Aydoğan, amaçlarının bu önemli anın hatıralardaki yerini almasını sağlamak olduğunu söyledi. Öte yandan Gazipaşa Havaalanı’na aletli uçuşlar için izin çıkmasını da değerlendiren Aydoğan, bundan sonra her şartta uçakların Gazipaşa’ya inebilecek olmasının önemli bir gelişme olduğunu kaydetti.

(HaberAlanya)
O SEFERİN YOLCULARI ARTIK ALBÜMDESİNİZ!

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
ilk uçuş olduğu için bunu yaptılar herhalde, bunu bilmeyen yani Gazipaşa'ya ilk uçuşun önemini bilmeyen arkaşımızın ''hehe çok önemli ya'' diye yorum yazması gayet normal.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
hehe çok önemli ya. başka işiniz gücünüz kalmadı sizin .

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000