19 Ağustos 2015, Çarşamba 10:06:16

O müdür görevine iade edildi

Geçtiğimiz yıl Balıkesir Edremit Havalimanı'ndaki görevinden alınan Mehmet Kaya mahkeme kararıyla görevine iade edildi.
  • 13 yıldır DHMİ de görev yapıyorum. Bu zamana kadar Mehmet Kayadan daha Yardımsever daha Babacan birini tanımadım. Mutlaka onun gibi Müdürlerimiz vardır fakat ben Mehmet Kaya'dan hep iyilik gördüm. Kendisini yakinen tanıyan biri olarak söylüyorum: Yolun açık olsun Babacan Müdürüm. Senin görüntün yeter....
  • Mehmet Kaya hangi Havalimanında görev yaptıysa ondan herkes razı. Gittiği zaman personelin çoğunluğu gidişine üzülüyor. Çakal takımı hariç. Sebze Meyve ufak iş. Hiç kimse Mehmet Kaya için devleti zarara uğrattı diyemez. Hırsız diyemez. Arsız diyemez. Kötü tek kelime söyleyemez. Aslan Gibi Müdür. Böyle Müdüre can kurban. (ARFF ŞEFİ)
  • GÜNEŞ BALÇIKLA SIVANMAZ. MEHMET KAYA GİBİ MÜDÜRLER KOLAY YETİŞMİYOR. GENEL MÜDÜRLÜK YAPACAK KAPASİTESİ VAR. DHMİ NİN BABACAN MÜDÜRÜ YOLUN AÇIK OLSUN. İNŞALLAH SENİ DAHA BÜYÜK MAKAMLARDA GÖRÜRÜZ.
  • İSABET OLMUŞ. BÖYLE YÖNETİCİLER HER ZAMAN BULUNMAZ. SİVAS'TAN GİDİNCE DE DHMİ KURUM OLARAK 2. PLANDA KALDI.
  • BİR BAKAN MÜDÜRLE UĞRAŞIR MI? İŞTE AKP BUDUR. YANDAŞLARA İŞ VEREN CEPLERİNDE DÖVİZ DOLU OLDUĞUNDAN DOLARI BU HALE GETİREN.
  • Edremit Havalimanının itibarı geri geliyor. Burda çakallar hariç herkes seviniyor, personelin büyük bir kısmı ve özel işletme sahipleri bile sevinçli.
  • Dalaman Havalimanında 11 ay kaldı. 11 ay boyunca kendisini görevden alanlar hakkında en ufak olumsuz söz söylemedi. İnanılmaz derecede devletine ve milletine bağlı bir insan. Keşke Dalaman dan hiç gitmeseydi. Edremit Havalimanı personeli çok şanslı bence. Mehmet Kaya'nın değerini bilin...
  • Mehmet Kaya Elazığ'da görev yaparken Elazığ Havalimanında DHMİ nin bir itibarı vardı. O Elazığ'dan gittikten sonra piyasa çakallara kaldı. Mehmet Kayanın olduğu yerde çakallar huzursuz olur ve onun gitmesi için ellerinden gelen çirkefliği yaparlar.
  • Edremit icin muthis bir haber hayatimda gordugum en caliskan mudur.Yapici is yapmak icin havalimanini canlandirmak kapasiteyi arttirmak icin gece gunduz calisan bir mudur. Adalet yerini buldu umarim kisa zamanda tekrar tayin etmezler...
  • Edremitin zeytini zeytinyağı kazdaginin enginari meshurken bahçesinde mandalina sebze meyve organik doğal ürünler varken neden göndermesin sonuçta bu doğal ürün her yerde bulunmaz. Mehmet bey organik ürünleri DHMİ müdürüne gönderdi bunda abartikacak ne var allah aşkına. Ülke de ciddi sorunlar varken sira geldi bahçede yetişen meyve sebzenin gönderilmesine. Ne kadar saçma bir durum.

Geçtiğimiz yıl Balıkesir Edremit Havalimanı'ndaki görevinden alınan Mehmet Kaya mahkeme kararıyla görevine iade edildi.

Balıkesir Edremit Havalimanı Müdürü olarak görev yapan ancak görev süresi boyunca çeşitli tartışmalara neden olan Mehmet Kaya, geçen yıl alındığı görevine mahkeme kararıyla iade edildi.

Bakan Lütfi Elvan tarafından görevinden alınan Kaya'nın daha sonra mahkeme yoluna gittiği ve 1 yıl süren davada lehine çıkan kararla görevine iade edildiği öğrenildi.

Edremit Havalimanı Müdürü olarak atanan Engin Zırhlıoğlu'nun ie Bodrum'a gönderildiği öğrenildi.

NE OLMUŞTU?

DHMİ eski Genel Müdürü Orhan Birdal'a e sebze ve meyve gönderdiği iddiasıyla gündeme gelen Mehmet Kaya, geçtiğimiz yıl dönemin Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfü Elvan tarafından görevinden alınmıştı.

©AirportHaber

O müdür görevine iade edildi

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

SALİH ÇUBUK ~ 9 yıl önce
13 yıldır DHMİ de görev yapıyorum. Bu zamana kadar Mehmet Kayadan daha Yardımsever daha Babacan birini tanımadım. Mutlaka onun gibi Müdürlerimiz vardır fakat ben Mehmet Kaya'dan hep iyilik gördüm. Kendisini yakinen tanıyan biri olarak söylüyorum: Yolun açık olsun Babacan Müdürüm. Senin görüntün yeter....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MÜDÜRÜM ~ 9 yıl önce
Mehmet Kaya hangi Havalimanında görev yaptıysa ondan herkes razı. Gittiği zaman personelin çoğunluğu gidişine üzülüyor. Çakal takımı hariç. Sebze Meyve ufak iş. Hiç kimse Mehmet Kaya için devleti zarara uğrattı diyemez. Hırsız diyemez. Arsız diyemez. Kötü tek kelime söyleyemez. Aslan Gibi Müdür. Böyle Müdüre can kurban. (ARFF ŞEFİ)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BABACAN MÜDÜR ~ 9 yıl önce
GÜNEŞ BALÇIKLA SIVANMAZ. MEHMET KAYA GİBİ MÜDÜRLER KOLAY YETİŞMİYOR. GENEL MÜDÜRLÜK YAPACAK KAPASİTESİ VAR. DHMİ NİN BABACAN MÜDÜRÜ YOLUN AÇIK OLSUN. İNŞALLAH SENİ DAHA BÜYÜK MAKAMLARDA GÖRÜRÜZ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SİVAS ~ 9 yıl önce
İSABET OLMUŞ. BÖYLE YÖNETİCİLER HER ZAMAN BULUNMAZ. SİVAS'TAN GİDİNCE DE DHMİ KURUM OLARAK 2. PLANDA KALDI.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ert ~ 9 yıl önce
yav he he komik şeyler sizi
ALİ ~ 9 yıl önce
BİR BAKAN MÜDÜRLE UĞRAŞIR MI? İŞTE AKP BUDUR. YANDAŞLARA İŞ VEREN CEPLERİNDE DÖVİZ DOLU OLDUĞUNDAN DOLARI BU HALE GETİREN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaya Kaya Geliyor ~ 9 yıl önce
Edremit Havalimanının itibarı geri geliyor. Burda çakallar hariç herkes seviniyor, personelin büyük bir kısmı ve özel işletme sahipleri bile sevinçli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DALAMAN ~ 9 yıl önce
Dalaman Havalimanında 11 ay kaldı. 11 ay boyunca kendisini görevden alanlar hakkında en ufak olumsuz söz söylemedi. İnanılmaz derecede devletine ve milletine bağlı bir insan. Keşke Dalaman dan hiç gitmeseydi. Edremit Havalimanı personeli çok şanslı bence. Mehmet Kaya'nın değerini bilin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ELAZİZ ~ 9 yıl önce
Mehmet Kaya Elazığ'da görev yaparken Elazığ Havalimanında DHMİ nin bir itibarı vardı. O Elazığ'dan gittikten sonra piyasa çakallara kaldı. Mehmet Kayanın olduğu yerde çakallar huzursuz olur ve onun gitmesi için ellerinden gelen çirkefliği yaparlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Edremit ~ 9 yıl önce
Edremit icin muthis bir haber hayatimda gordugum en caliskan mudur.Yapici is yapmak icin havalimanini canlandirmak kapasiteyi arttirmak icin gece gunduz calisan bir mudur. Adalet yerini buldu umarim kisa zamanda tekrar tayin etmezler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Edremitin zeytini zeytinyağı kazdaginin enginari meshurken bahçesinde mandalina sebze meyve organik doğal ürünler varken neden göndermesin sonuçta bu doğal ürün her yerde bulunmaz. Mehmet bey organik ürünleri DHMİ müdürüne gönderdi bunda abartikacak ne var allah aşkına. Ülke de ciddi sorunlar varken sira geldi bahçede yetişen meyve sebzenin gönderilmesine. Ne kadar saçma bir durum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000