28 Kasım 2010, Pazar 08:13:46

O DA PİLOT OLACAK

İkoncan lakaplı Ivana Sert, pilotluğa merak sardı. Uçmanın çocukluk hayali olduğunu söyleyen güzel yıldız, uçuş eğitimi alıp pilot olmaya hazırlanıyor.
  • DLR ve TOEIC olmadan hemen alırlar seni
  • 100 bın euro yu nverırsen;sebde alırsın lisansı..
  • pravo airport haber! (ET)
  • Millet kafayı cinsellikle bozmuş ne olacak bu memleketin hali yurdumuzun erkeklerinin hali gerçekten içler acısı vah vah vah !:)
  • Ben de Ivana Sert olmak istiyorum..... Olabilir mi acaba?
  • dostum ağzına sağlık yazdıklarının altına imzamı koyarım.... bizim halkımızdaki kendini beğenmişlik ve boş ego ne yazıkki insanların bu tür yorum yazmalarına neden oluyor. bizim halkımız en iyi futbolcu, en iyi teknik direktör, doktor olur... eee airporthaber'e yorum yazanda kendini pilot zanneder...
  • Sana bir tavsiye eğer pilot olup havaoylunda çalışmayacaksan hiç pilotluk eğitimi alma derim boşa harcanan zaman ve para. Gerçi para senin için sorun olmaz. Onun yerine mesela yardıma muhtaç bir ilkokula yardım etmen, harcayacağın en verimli ve tüketeceğin para da en hayırlı iş olur.. Müthiş tatmin olursun manevi yönden haz alırsın. O çocuklar arasından eminim ileride pilot olacaklar çıkar sende katkıda bulunmuş olursun..
  • bir anons düsünün : Cpt. SERT is in command of your flight.......... ...hatirladigim kadari ile gecenlerde bu bayan dantelli don üretecek idi......
  • Geçmişin uyuşturucu bağımlısı John Travolta, heavy metal müziğin 'şeytanın sesi' lakaplı kopuk çocuğu Bruce Dickenson vb.. bir çok ünlü havayollarında kaptan pilot olarak uçuyor arkadaşlar. Hatta National Geographic'te belgeseller bile yapabiliyorlar. Bkz. Flying Heavy Metal. Yani pilotluk çok zor bişey değil. Öğrenmek isteğe bağlıdır. İyi olmak ise deneyime...Tabi burada herkes kendi dışında kimsenin iyi pilot olamayacağını düşündüğü için....Bu ego kokan yorumlar normal.
  • ben de ivanayla ucmak ısterım kokpıtte,onun yardımcı pilotu olarak :))))
Akşam gazetesinin haberine göre; Sosyetik güzel Ivana Sert, tasarımcılıktaki iddiasını pilotluğa da taşımaya hazırlanıyor. Pilotluğun çocukluk hayali olduğunu söyleyen Sert, uçuş eğitimi alıp, sertifikalı pilot olmak istediğini söyledi.

"Uçmak hep hayalimdi. Kendimi bir uçağı kullanırken düşünürüm hep. Şimdi bu hayalimi gerçekleştirmek için çalışmaya başlıyorum" diyen güzel yıldız, 52 saat uçtuktan sonra pröve alacağını söyledi.

Daha önce tek motorlu uçakla uçtuğunu söyleyen Sert, "Yanımda bir pilotla uçtum. İnanılmaz bir deneyimdi. Eğitimimi tamamladıktan sonra ben de tek motorlu uçak kullanmak istiyorum" diye konuştu. Eşi Yurdal Sert'in de pilotluğa hevesi olduğunu ve kendisini bu konuda desteklediğini belirten güzel yıldız, bundan böyle tasarımcılıktan sonraki en büyük zevkinin uçmak olacağını dile getirdi.
O DA PİLOT OLACAK

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

Misafir ~ 13 yıl önce
DLR ve TOEIC olmadan hemen alırlar seni

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
100 bın euro yu nverırsen;sebde alırsın lisansı..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
pravo airport haber! (ET)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Millet kafayı cinsellikle bozmuş ne olacak bu memleketin hali yurdumuzun erkeklerinin hali gerçekten içler acısı vah vah vah !:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ben de Ivana Sert olmak istiyorum..... Olabilir mi acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
dostum ağzına sağlık yazdıklarının altına imzamı koyarım.... bizim halkımızdaki kendini beğenmişlik ve boş ego ne yazıkki insanların bu tür yorum yazmalarına neden oluyor. bizim halkımız en iyi futbolcu, en iyi teknik direktör, doktor olur... eee airporthaber'e yorum yazanda kendini pilot zanneder...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sana bir tavsiye eğer pilot olup havaoylunda çalışmayacaksan hiç pilotluk eğitimi alma derim boşa harcanan zaman ve para. Gerçi para senin için sorun olmaz. Onun yerine mesela yardıma muhtaç bir ilkokula yardım etmen, harcayacağın en verimli ve tüketeceğin para da en hayırlı iş olur.. Müthiş tatmin olursun manevi yönden haz alırsın. O çocuklar arasından eminim ileride pilot olacaklar çıkar sende katkıda bulunmuş olursun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bir anons düsünün : Cpt. SERT is in command of your flight.......... ...hatirladigim kadari ile gecenlerde bu bayan dantelli don üretecek idi......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Geçmişin uyuşturucu bağımlısı John Travolta, heavy metal müziğin 'şeytanın sesi' lakaplı kopuk çocuğu Bruce Dickenson vb.. bir çok ünlü havayollarında kaptan pilot olarak uçuyor arkadaşlar. Hatta National Geographic'te belgeseller bile yapabiliyorlar. Bkz. Flying Heavy Metal. Yani pilotluk çok zor bişey değil. Öğrenmek isteğe bağlıdır. İyi olmak ise deneyime...Tabi burada herkes kendi dışında kimsenin iyi pilot olamayacağını düşündüğü için....Bu ego kokan yorumlar normal.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ben de ivanayla ucmak ısterım kokpıtte,onun yardımcı pilotu olarak :))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000